Bildirim
Yavru Muhabbet Kuşu Ayak Problemi . Çok Acı Çekiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
alalı 1 hafta oldu . yavru diye aldık. yürürken topallıyor ve tam basmıyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: garip44
alalı 1 hafta oldu . yavru diye aldık. yürürken topallıyor ve tam basmıyor .
:( kuşa gerçekten üzüldüm. Geçmiş olsun. Ayginin tam olarak neresinden şikayeti var bilseydik daha iyi olurdu. Kalçadan da olabilir kemikte kırılma yada zedelenmede olabilir. Kullandığınız spreyin faydası varsa kullanmaya devam edin acı çekmesin hayvancaaz ve aradığınız veterner kimse ondan başka bi veternere götürün. Oda ilgilenmezse artık ben olsaydım ağzıma geleni sayardim hatta şikayete kadar giderdi tartışma. Ben cidden çok üzüldüm yardımcı olmayı çok isterdim ki kuş yanımda olsaydı kesin yardım da ederdim ama Böyle uzaktan tam sorun ne bilmediğim için yardımcı olamiyacam üzgünüm. Birde kuş sanki bi kazaya gitmiş gibi me geldi tüy konusunda. Yavru olsaydı kuyruk tüylerinin bile oluşması gerekirdi ki sanırım kendiside beslenebiliyor. Bu durumda kuş 1 aylık falandir kendi beslenebildigine göre ozamanda tüm tüylerinin eksiksiz olması gerekirdi. Yani sanırım sizi petshopcu kandırmış. Yani o kadar yavru geçti elimden 3 haftalikken bile kanat baş kuyruk ve govdedeki tüyler kendini belli ediyordu ki o zamanlar daha ana ve baba tarafından besleniyorlardi. Bence bu kuş ya hasta yada talihsiz bi olay gelmiş başına anlayamadım doğrusu. Ceresine baktım ama net olmayınca bi tahminde bulunamadim yaşı konusunda. Neyse siz baska veternerlere bi götürün. Malum hiç biri kuştan anlamıyor bari birisi kuşun haline acırda yardım eder. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
burda sadece bir tane veteriner var :( bir tane kuşçu var . sultan papağanı aldım. sonra bu kuş dikkatimi çekti. bundan para almadılar. -
quote:
burda sadece bir tane veteriner var :( bir tane kuşçu var . sultan papağanı aldım. sonra bu kuş dikkatimi çekti. bundan para almadılar.
Kafesini yüksek bi yere koyma. Dikkat et. Belki ufak bi incinmedir. Tekrar düşmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
alalı 1 hafta oldu . yavru diye aldık. yürürken topallıyor ve tam basmıyor .
Tünekleri asagıda kalsın hep.O kafes ne öyle pistik içinde sen orada olsan yaşayamazsın bakım önemli ..
Kuş içinde kanatları vs ne yapıyorsunuz anlamıyorum bir veterenire götür mutlaka onlar egitim almıs.
Ayağı içinde zamana bırak 2-3 gün geçsin vitamin takviyesi yap o altınada degistir suyunuda yeminide kendine gelecektir.
Tüyleri için vitamin takviyesi yapın ayagı içinde biraz dinlensin kafesin içinde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X