Şimdi Ara

Yavru Kurt Irk Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurt sahiplenmeyi/almayı planlıyorum ama ırkları hakkında bir bilgiye sahip değilim daha önce kurt beslemiştim ama ırkını unuttum hangi ırk beslenebilir bir ırktır o yönden tavsiye istiyorum teşekkür ederim.

• Kurttan kastınız nedir görünüş olarak kurt benzeeri köpek mi yoksa bildiğimiz kurt mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Kurttan kastınız nedir görünüş olarak kurt benzeeri köpek mi yoksa bildiğimiz kurt mu?

Bildiğimiz kurt köpeği yani sibirya kurdu alman kurdu v.b çünkü normal kurt alışamaz evcilleşmeye o yüzden hayvana eziyet etmek istemiyorum
  • Evinizde nasıl bir ortamınız var? Bahçeniz var mı? Aylık köpek için ne kadar ayırabilirsiniz? Günde kaç saat onunla ilgilenebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Evinizde nasıl bir ortamınız var? Bahçeniz var mı? Aylık köpek için ne kadar ayırabilirsiniz? Günde kaç saat onunla ilgilenebilirsiniz?

Hocam evin yukarsında büyük bir çatı var 2 ye bölünmüş şekilde bir tarafı kapalı bir tarafı balkonu baya büyük, balkonu yukarıdan yağmur ve kara karşı korumalı ve ayriyetten bahçemizde var sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Köpeğe bütçem asla kısmam. Günde 5-6 saat rahat ayırabilirim sabah öğlen akşam olmak üzere
  • Ayriyetten 8 tane köpek beslemişliğim var hocam 4 tanesi golden olmak üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 7 Eylül 2015; 16:56:38 >
  • amerikan akita önerebirim size. japon kurt köpeği akita inu'nun amerikan verisyonudur. japon olanını da öneririm tabi görsel olarak tam kurta benzesin diyorsanız çekoslavak kurt köpeğine de bakabilirsiniz. yanlız köpeği alamdan önce lütfen danışın, safkan olmayan köpeklere bir ton para bayılmayın. amerikan akita veya japon akita almak isterseniz yardımcı olabilirim. köpekten sadakat bekliyorum ve ilgilenebilirim ona fazla zaman ayırabilirim diyorsanız akita önerimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 7 Eylül 2015; 17:06:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sibirya Kurdu - Husky

Bunlar sahibine çok sadık köpektirler. Rahatlıkla eğitilebilirler. Sahibini korurlar ve durduk yere havlayıp ortalığı ayağa kaldırmazlar. Ve ayıca durduk yere saldırmaz / ısırmazlar :)
  • samoyed tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.