Şimdi Ara

Yavru Köpek Kulubesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Herkeze iyi günler arkadaşlar...

Yavru sivas kangal kırması köpeğim var. Kulubesi çok kötü ve su geçiriyor Üstünü Muşamba ile kapattım ancak ne zamana kadar dayanacak bilmiyorum.
    Köpeğim daha yavru genellikle Marketten ciğer alıyorum kızartıp yediriyorum. Günde 5-6 Kere dışarı çıkartıyordum Artık günde 2-3 Kere dışarı çıkartıyorum.
    Kulube için sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.

Köpeğim Daha Yavru , Kulubesini Nasıl Yaparım ? Ne Kadara Maal olur ? Küçük olursa kendını ısıtması ıcın daha cok ısıne yarar mı ?

CEVAP BEKLİYORUM .

• Öncelikle kulübe rüzgar almayan bir yerde olsun. Elinden iş geliyorsa, çok ucuza, ısı yalıtımı falan olan bir kulube yaparsın. Hatta kulübeye evden kalörifer borusu bile dolaştırılabilir. Elinden iş geliyorsa, yapılabilecek çok şey var. Kulübenin çatısı yada tepe kısmı için, çatı malzemesi kullanabilirsin. Bordo veya yeşil renkte oluyorlar hani. Bir şekilde açık bulabilirsen, bedavaya gelir, çünkü çok az bir miktar lazım olucak sana. Köpeğin aşılarını mutlaka yaptır, normalde yavru köpek ilk aşıları tamamlanana kadar dışarı çıkarılmaz aslında. Dışarda olduğu için hasta olmaması için vitamin takviyesi falanda yap. Veterinerin gerekli bilgiyi verecektir. İnsanların kullandığı ilaçlar olduğu için, ilaçları aile hekimine kendineymiş gibi yazdırabilirsin. Bedava olur (evde 2 köpek 2 kedi var, hepsinin ilaç vitamin vs. aile hekimi bana diye yazıyor :) )
  • Saol elimden iş geliyor ama ne tür köpek almalıyım o konu da var :/ İstediği Kadar Kafasını Duvarlara Vursun Yanı Arka Bahceden Eve Ses Gelmıyor Havladıkca Havlasın Ama Bir Bekçi Köpeği Olsun Beni Korusun 4 Aylık Labradorum Çalındı Zaten Onu Saymıyorum Safkan Dı Çalındığı için eğitemedim tamamen sadece Otur kalk eğitimi Tuvalet eğitimi Terlikleri ısırmama Tek başına kaldıgında Sinirlenmemeyi bile öğrettim köpek sakin di arkadaş şakasına bana vurdu direk üstüne saldırdı yanı suan anlatıyorum bunları ıcım sızlıyor Keşke çaldırmasaydım diye düşünüyorum Bekçi köpeği olarak ne tavsiye edersin ?

• EmReiS34 E kullanıcısına yanıt
    Dominant karakterli, biraz saldırgan ve iri bir sokak köpeği. Hem o kurtulmuş olur, hemde en kolay çözüm. Barınaklarda bu tür köpekleri aldıkları yere bırakmak yerine ya uyutuyorlar yada ormana falan bırakıyorlar. Özellikle bu tür bir köpek istenebilir barınaktan.
  • Bunu da denedim. Yaşın küçük diyorlar sadece.
  • Şu yazıyı okumalısınız.Güzel anlatmış.http://blog.petpaketi.com/kopek-kulubesi-yapimi-ve-soguktan-koruma/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece boyu havlayan köpek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.