Arkadaşlar ben 2-6 aylık arası ufak cins bir yavru istiyorum. Ücretsiz sahiplenmek istiyorum. Aslında bahçede beslediğim Pointer kızımla iyi anlaşacak bir Beagle istiyordum ama ücretsiz bulamadım. Satanlar da çok fahiş fiyatlar istiyorlar. Zaten onlara para kazandırmak istemiyorum. Eve uygun bir yavru arıyorum. Eğer uygun bir yavruyu burdan da bulamazsam son ihtimal para verip Beagle alacağım. Ücretsiz sahiplendirme sitelerine baktım hemen hemen hepsi büyüdükten sonra bakılamadığı için verilmek istenen köpeklerle dolu. Ben de özellikle yavru istediğim için oradan da bulamadım. Eğer köpeği yavrulayan ya da çevresinde olan varsa benimle burdan veya pm ile iletişime geçebilir. Bu arada İstanbul'da yaşıyorum.
Yukarı. Bir de parayla köpek sahiplenenlere kızarlar.
12 yıl önce saf miniature pincher için 1.000 usd istemişlerdi. neyseki 2 güvercine tav oldu adam. 12 yıldan beri besliyorum
1000 usd mi? İyi kurtarmışsın ama.
Yok mu hala?
Hala arıyorum arkadaşlar köpek alana kadar (yaklaşık 1 ay) aramaya devam edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Lars Ulrich
Arkadaşlar ben 2-6 aylık arası ufak cins bir yavru istiyorum. Ücretsiz sahiplenmek istiyorum. Aslında bahçede beslediğim Pointer kızımla iyi anlaşacak bir Beagle istiyordum ama ücretsiz bulamadım. Satanlar da çok fahiş fiyatlar istiyorlar. Zaten onlara para kazandırmak istemiyorum. Eve uygun bir yavru arıyorum. Eğer uygun bir yavruyu burdan da bulamazsam son ihtimal para verip Beagle alacağım. Ücretsiz sahiplendirme sitelerine baktım hemen hemen hepsi büyüdükten sonra bakılamadığı için verilmek istenen köpeklerle dolu. Ben de özellikle yavru istediğim için oradan da bulamadım. Eğer köpeği yavrulayan ya da çevresinde olan varsa benimle burdan veya pm ile iletişime geçebilir. Bu arada İstanbul'da yaşıyorum.
Barınaklara git çok güzel köpekler bulunabiliyor, ayrıca hayvan severler derneğinden de araştırabilirsin, aşağıda facebook linkini paylaşıyorum ; http://www.facebook.com/haysev
Çıkıp barınağa gitme şansım yok ama hayvan severler derneğini takip ediyorum zaten. Henüz bana uygun bir köpek bulamadım oradan.
Hocam parayla satılmasına karşı olabilir insanlar ama sende sonuçta zevkine göre bir köpek istiyorsun.. Yani hem bedava olsun hem senin istediğin olsun biraz zor.. Bu hayvanlar değerli hayvanlar, bakımları zor, genelde bir kanı var bu parayı veremiyorsan mamasına, aşısına nasıl yetişeceksin? Herneyse hem yavru olma şartın var hemde cins köpek arıyorsun, yani kendini mutlu etmek için hayvan arıyorsun, ona iyilik yapmak için değil, burada ki ince çizgiyi görmek lazım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme