Şimdi Ara

Yavru kedinin gozleri kapali. Yardim acil. Ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil arkadaslar. Apartmanin altinda 2 gundur yavru kedi var. Dun gozu tam kapali degildi bugun gozlerinden bii tam kapali biride yarim kapali. Suyunu sutunu verdim. Yuva yaptim elimden geldigince. Annemler kesinlikle eve alamayiz diyor. Annemin tuyu alerjisi var. Kediyi veterinere gotursem ne kadar ister para olaraj ? Malum 100 200 isterse veremem. Veteriner olup ilac onericek olan varsa ilac alabilirim. Lutfen yardim
     Yavru kedinin gozleri kapali. Yardim acil. Ss li Yavru kedinin gozleri kapali. Yardim acil. Ss li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi şehir olduğunu da belirtirsen eğer evine alacak arkadaşlar vardır belki.

Ekleme: Sade süt verme sakın ishal olur ölür hayvan. Devam sütü var bebekler için ondan temin et ya da sütüne şeker karıştır öyle ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 1 Kasım 2014; 15:09:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Belirli bi sure Normal diyorlardı annesi babası yok mu ?

• Sehir Adana. Annesi ve babasi yok

• pazartesi gününe barınağa götürün ozamana kadarda kendiniz pamukla suyla yavasca temizleyin ilac burda kimse öneremez çünkü canlı sağlığı söz konusu sütüde direk verme 1 bardak sute 1 bardak su karıstırda ver
  • Enfeksiyon kapmıştır büyük ihtimalle bi veterineri arayıp sorabilir ya da belediyeye danışabilirsin hem belki belediye gelir alır
  • Doğarken kapalı olur da bu kedi biraz büyümüş. Gözleri açık olması gerekiyor. Enfeksiyon kapmış galiba. Hocam kediyi bırakmayın, gözlerinin açılmasını sağlayın en azından. Veterinere mutlaka uğrayın. Bi yerlerden yardım bulun lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gozlerinde capak varsa bazen kapatabiliyor gozleri acamiyolar capgini bi kulak oamuguyla rahatca temizkrrsin hafif ilik olmak sartiyla yoksa bilmiyorum ;(

ben kutay hu arada

• Belediye vermek taraftari degilim. Nasil baktiklarini tahmin edebiliyorum. En saglikli yol veterinere goturmek. Cay suyu ilik pamuk felan diyenler olmus. Oyle yaparsam gozu daha kotu olabilir. O riske giremem

• göz kapaklarına merhem gibi bir şey sürebilirsen belki faydası olur.ama veterinerden yardım almak daha doğru olur
  • hocam o enfeksion kapmıs siz götürün söyleyin ilaçları ben kendim uyguların die muayene ücreti alır ilaçlarıda yazar eczaneden alırsınız
  • Kulak cubugunu ilik suya batirip temizlemek faydali olur gibi geldi bana be dersiniz ?

• Facebook'ta Hayvan Severler sayfasına sor istersen. Oradan bilgili birileri çıkabilir.

facebook.com/haysev
  • Evcil hayvan forumlarindan birine kaydol, oradan fikir al. Sonrada barinaga gotur.

• Barinak belediye gibi yerleri samimi bulmuyorum. Gozune gereken seyleri yapip kendi halinde yasamasini saglamak en iyisi diye dusunuyoruz

• Lütfen kediyi bir veterinere götürüp gösterin, durumunuzuda açıklayın, yardımcı olacaklardır.
  • Ilık çay ile temizle 6 saatte bir.

Bi pamuğu çaya batır ve gözünü sil onla. Veteriner bi krem söyler. Onu al.

• Abimi bekliyoruz. Abim gelsin veterinere goturecegiz. Ilik suyla temizliyecez hocam

• Bu forum hepten şaka yaa yavru kedigiller zaten gözleri kapalı doğar görmezler krem falan sürüpte hayvana eziyet etmeyin veterinere götürün ne yapılacağını o söyler.
  • http://www.mihav.com/forum/kedi-sagligi/

Buraya konu açın, konu dışında sağlıklı cevap alamazsınız. Aşı ücretleride o kadar fazla değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.