Şimdi Ara

Yavaşlayan iPhone’ların ülkemizdeki pil değişim ücreti belli oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ne kadar güzel, önce sahtekarlık yap haddin olmayan pisliği yap milletin binlerce lirasını sömür sonra yavaşlat ee sonra dalga geçer gibi pil değişiminde indirim yapacağım diye yine kendi cebini düşün elindeki stoku eriteceğim diye yine milleti sömür gördümde böyle şerefsizini görmedim.

  • Bu olaydan sonra apple çıkarılabilir bataryaya yönelmeli. Yoksa biter benim için. Tak batarya desen 1 ay sıra alamazsın. Nerede taktıracağız. Maalesef marka kan kaybediyor steve jops gitti Tim Cook markayı batırdı. Bu güzelim iPhone ile son randevumuz anlaşılan.

  • 4-5 bin tl para verip üzerinde iphone yazıyor diye eski teknolojiyi allayıp pullayıp millete kaktıran apple telefon alanlara acıyorum uyduruk dandik denilen çinli üreticiler en son teknoloji ile donattıkları telefonları iphone un yarı fiyatına satarken apple fanları sadece karizma ve fashion uğruna eski teknolojiye mahkum kalıyorlar neymi? woow iphone abi telefonun babası neymi? ios un üstüne tanımazmı? lan çinli üreticiler 5000-5500 mah batarya ile telefonlarini donatiyor son çıkan i?lemcileri kullanarak benchmark testlerinde iphonu solluyorlar.. Iphone fanları kendinizi avutmaya ve uyumaya devam edin:)))

  • amerika cihazı (A1549) iphone 6 kullanıyorum. acaba ücretli pil değişiminden yararlanabilirmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 3 Ocak 2018; 15:32:26 >
  • Bir de bu pil değişimleri için para mı almışlardı? Vay utanmazlar vay. Hem kendi hataları var, hem milleti mağdur ediyorlar, hem de sonrasında utanmadan aynı ürünü parasıyla geri satıyorlar. Böyle saçmalık mı olur...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.