slmlar herkese..arkadaşlar pc acaip yavaşladı..özellikle oyunlarda çok belli ediyo...donuyo sürekli..fifa bile doğru düzgün oynanmıyo..koruma olarak spybot ve avast var onlarda herhangibirşey bulamadı...sorun nedir ne yapabilirim sizce..teşekkürler
ekran kartınınn driverlarını güncelle birde oyun oynarken arka planda herhangi bir yazılımın çalışmadıına dikakt et
selam. pc yavaşlamaları birçok sebepten kaynaklanabilir. benim aklıma ilk gelen eğer uzun süredir "disk birleştirme" yapmıyorsan bunu yap. ben nasıl yapıldığını bilmediğini varsayarak anlatıyorum. biliyorsan dikkate alma. diskin kaç bölümse hepsi için ayrı ayrı yapacaksın. önce c:\ sürücüsü sağ tıkla özellikler\araçlar\disk birleştirme. bu bittikten sonra varsa diğer harddisk sürücülerini de aynı şekilde birleştir. soruna çözüm olmazsa tekrar yaz başka çözüm yolları düşünelim. esenlikler..
teşekkürler tavsiyeleriniz için disk birleştirme epeydir yapmamıştım...şimdi bi deneyelim bakalım çözüm olacakmı....tekrar saolun
birde bi antispyware ve antivürsle scan et tara bakalm çıkıcak mı herhenagi bi trojan veta spyware.