Şimdi Ara

Yav elin oğlu neler yapıyor yaa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuya girmeden önce: öğrenmenin iki emin yolu: 1-kendin yaparak 2-başkalarının ne yaptığını inceleyerek.
    Bu açıdan vimeo eşsiz bir kaynak gibi gözüküyor şu an!

Konuya gelince, bu iş, video üretme işi sonuçta ekip işi... ekip olabilme işi... Bu işe gönül vermiş bir grup insan...
    Ayrıca,ışıkçısı, sescisi, edit edeni...
    Belki de maddi imkanlar bir nebze rol oynuyordur... ama asla birince derecede önemli değil? mi??? Gönül vermiş olmak yeterli olmuyor mu??

Minimum ekip kaç kişi olmalı sizce?
    Bir insan tek başına, tek tabanca olarak nereye kadar gidebilir ki, nereye varabilir ki??

• Tek tabanca

3 Kameramanla çalışan birine göre tek çalışmak 3 kat zor.
    3 Kameraman + 1 Ses'ci + 1 Editcisi olana göre 5 kat...

Zor mor ama yapılmayacak iş değil...
  • kullandıkları malzemeler neler acaba? çok güzel çekim olmuş gerçekten.
  • Türkiye bir tarım-sanayi ülkesi.
    ABD'nin en büyük sektörü ise SİNEMA !

Fransa'nın sinema ilişkisi zaten ABD'den aşağı kalmıyor.Cannes film festivali olsun,filmleri olsun,aktrisleri,yönetmenleri olsun çok iyi bir noktada.

Bizler yaparız.İddia ediyorum.Tek tabanca olarak bile yaparız.Ancak bizim refah seviyemiz ile alakalı bir şey.
    Türkiye'de çekilen çoğu filme karşıyım.Hep iyi bir şeyler yapılmak isteniyor ancak teknik ekibe yeri geliyor amele muamelesi yapılıyor.Sosyal güvenceleri neredeyse sıfır.
    Teknik ekibin karnını doyurmadan ona hiçbir başyapıt çektiremezsin.Böyle elin oğlunu izlemeye devam ettirirsin.

Türkiye'de hemen her şey kendini tekrar ediyor.Bu çok tehlikeli.

Boşverin arkadaşlar.Siz yeter ki yapacağınıza inanın,inanalım.Yapımcıdan yönetmenden gelecek yardım ALLAH'tan gelsin.
    Adamlar çocukluklarından beri bir kere sporla büyüyor.Okulda zorunlu spor dersi var.İspanya'nın hali ortada.Her branşta DÜNYA ŞAMPİYONU oluyorlar.Sinemada da çok iyiler.İspanyol filmlerini bilenler bilir.
    Bizde ise beden eğitimi dersleri boş dersti.
    Bu ülkeyi biz düzeltiriz.Ancak uluslararası bazda sinema alanında olsun sanatta olsun artık başarıyı yakın gelecekte beklemiyorum.

Demek istediğim şey,HER ŞEYİN BİRBİRİYLE İLİŞKİSİ VAR !!! bir noktayı düzeltmeye çalışırken diğer noktaları gözardı EDEMEZSİN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 11 Eylül 2010; 15:25:52 >

• Vallahi MİY1988, hem moral verdin hem moral bozdun ama dediklerin doğru be kardeşim, bende katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.