Şimdi Ara

Yav bu sularda eroinmi var?hönk.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya sularda eroinmi var ne anlamadım...Su içtikçe içesim geliyor...4 Bardak içiyorum aradan 5-10 dk geçyor bir daha içiyorum...Deli olacağım...

• balina şeysi varmış içinde
  • eroinide pek biliyosun bakıyorum da

Bu senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa3027 -- 9 Eylül 2008; 21:39:31 >

• tülbent süzgeç neyim getirin çabuk !! satarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Horned Hand

tülbent süzgeç neyim getirin çabuk !! satarız

• bir filmde vardı, adama bir bardak su içiriyor, adam bir anda kuruyordu. içtikçe susuzluğu artıroyurdu yani. satışları artırmak için öyle bir madde mi kattılar ne
  • L.S.D'ci abim gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu kız kim?? (Gif içerir)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmirde oturuyorum yıkanırken susadım biraz içeyim dedim duştan bana acayip tatlı geldi.
  • Robinson seni bekliyoruz
  • İftarda 10* bardak bu içtim.150 cc"den 10 bardak 1,5litreyi 5dkde devirdim.Normalmi?
  • eee ne anlıcan ex oldunu
    belki. At tırnağı yağı?
  • Onu bilmem de bizde arsenik var çok güzel seninkinden daha bağımlılık yapıyor vallahi içtikçe imanın gevriyor
  • Çoluk çocuğun diline düştü her şey, mantar yerine sizleri ekerim kuruturum bong yoluylada içerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çoluk çocuğun diline düştü her şey, mantar yerine sizleri ekerim kuruturum bong yoluylada içerim.

Abiniz geldi bi küllük getirin
  • aynen ya aydında oturuyorum damacana suyunu öyle bir içiyorum ki bilgisayardan da olabilir bu içimizi mi kurutuyor nedir içiyorum 5 dk sonra 2 bardak daha 5 dk sonra 2 bardak daha...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

Ya sularda eroinmi var ne anlamadım...Su içtikçe içesim geliyor...4 Bardak içiyorum aradan 5-10 dk geçyor bir daha içiyorum...Deli olacağım...

kan tahlili yaptırmalısı n şekerli veya şekersiz diabet olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.