Şimdi Ara

yav allah rızası için bakın acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektro gitar alıcam aklım sürekli karışıyo ibanez jackson arasında gidip geliyorum. şimdi beğendiğim gitarları sıraliycam benim için hangisi iyi seçin.
    genelde thrash ve heavy metal dinliyorum.
    ibanez;rg350ex 700/900 tl
    ibanez;350dx 330 dolar
    ibanez;rg550 800/1000 tl
    js32 dinky dka-m 399 euro
    js32 dinky arch top 1.200 küsür
    bunlar aklımı çelenler sizce ne yapmalıyım hadi bi el atın.

he bi de ilk gitarım olucak.

• 2.el mi alıcaksın?
  • fuckingradx F kullanıcısına yanıt
    bence floyd rose olmayan bi modele yönelmelisin zira seni çok uğraştıracak ve drop değiştirmeni engelleyecektir
  • Yok hocam ikinci el düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Floyd rose yanlış hatırlamıyosam sadece ibanezin bi modelinde vardı yazdıklarım arasından

• Hint malı Jackson çöpten başka birşey değil.Bedava verseler elimi sürmem.Bu fiyat aralığında Ibanez her zaman ilk tercihimdir.Ibanez'in de Edge 3 köprüsünden uzak durun.Floyd Rose'lu model alacaksanız Edge Zero 2 veya Edge Pro köprü olmalı.Diğer marka gitarlar için de lisanslı Floyd Rose olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Hint malı Jackson çöpten başka birşey değil.Bedava verseler elimi sürmem.Bu fiyat aralığında Ibanez her zaman ilk tercihimdir.Ibanez'in de Edge 3 köprüsünden uzak durun.Floyd Rose'lu model alacaksanız Edge Zero 2 veya Edge Pro köprü olmalı.Diğer marka gitarlar için de lisanslı Floyd Rose olmalı.

aslındaa floyd rose istediğim pek söylenemez ama seçenek arasında bi tane bulundurmak istedim. diğer yazdığım jacksonlar hint malı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckingradx

quote:

Hint malı Jackson çöpten başka birşey değil.Bedava verseler elimi sürmem.Bu fiyat aralığında Ibanez her zaman ilk tercihimdir.Ibanez'in de Edge 3 köprüsünden uzak durun.Floyd Rose'lu model alacaksanız Edge Zero 2 veya Edge Pro köprü olmalı.Diğer marka gitarlar için de lisanslı Floyd Rose olmalı.

aslındaa floyd rose istediğim pek söylenemez ama seçenek arasında bi tane bulundurmak istedim. diğer yazdığım jacksonlar hint malı mı ?

Evet hint malı.
  • quote:

quote:

quote:

Evet hint malı.

peki siz gitar olarak ne önerirsiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hint malı.

peki siz gitar olarak ne önerirsiniz?

İlk mesajdaki Ibanezler fiyatına göre gayet başarılı gitarlar.Fakat sonunda Z olan Edge Zero 2 köprülü modellerini almalısın.RG350EXZ,RG350DXZ gibi.

Bende daha önce Ibanez JS100 vardı.Nakite ihtiyacım olduğunda satıp RG350DXZ almıştım geçici olarak.Fakat ufak bir manyetik modifiyesi yapınca gitarı hiç satmamaya karar verdim.Kesinlikle fiyatının çok çok fazlasını hakeden bir gitar.

RG370DXZ,RG350MZ,RG350EXZ de aynı kalitede sadece görüntü veya maple klavye gibi ufak farklılıkları var.Bunlardan herhangi birini oğlun bile kullanabilir.

• Dostum ne olursa olsun Jackson alma sonra çok pişman olursun
  • Tamam peki jsdan vazgeçirdiniz. Gider ibanez modellerine bakarım tekrar.
    Bişey sormak istiyorum şimdilik sadece amfiyle yetinsem nasıl olur ? Yani pedal, presesor *emin değilim nasıl yazılıyor* almama gerek var mı? Benim düşüncem iyice öğreniyim, ihtiyacım olduğunda aliyim ek ekipmanları. Ama şimdi şarkı çalarken istediğim şeyleri elde edemezsemde hevesim kaçar diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.