Şimdi Ara

''Yattı''... 5 Ver 100 Al / 20 Oranlı %100 / Pazar Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yattı arkadaşlar kusura bakmayın... Şansımızı denedik... FAKAT; Sistem oynayanlar ve aralarından takviye yapan arkadaşlar tutturmuştur büyük ihtimallle....

Anderlecht - Club Brugge = 2 YATTI 2 - 2

Rubin Kazan - D.Moskova = TGS; 2-3 TUTTU

Bordeaux - Lille = 1 TUTTU

Milan - Udinese = KG Var YATTI 2 - 0

St. Pauli - Kaiserslautern = 2 TUTTU

Arkadaşlar, benimde telafi etmem gerekiyor kayıplarımı. Gelecek hafta bol alternatifli 3 Futbol, 1 basketbol kuponu yapacağım nasip olursa... Konu açarım sizde yararlanırsınız... En azından takviyeler yapıp arasından seçersiniz... Umarım haftaya kazanırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aaron Paul -- 30 Kasım 2014; 18:30:23 >

• 3 gündür 2 lira 5 10 lira diye diye bayaği para gitti telafi edilirmi acaba bu kuponla((:
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

3 gündür 2 lira 5 10 lira diye diye bayaği para gitti telafi edilirmi acaba bu kuponla((:

Bence, kaybettiğinizi fazlasıyla alırsınız. Ben güvenip 20 basıyorum... Siz de 5 tl basın 100 tl alın...

Çok mantıklı geldi maçlar bana, analiz ettim gerçekten, hangisi bir önceki maçta ne yapmış, ne etmiş... sakat, cezalı vs hepsine dikkatlice baktım. liglerin durumuna baktım... uzun zamandır böyle garanti kupon yapmamıştım. En son şampiyonlar ligi faciasından sonra bende çok para kaybettim... Kendime biraz para kazandırayım dedim. forumdakilerde yararlansın diye konu açtım. bana kalırsa güvenip en azından 5 tl basın... 2 tl basarsanız tutarsa çok üzülürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aaron Paul -- 29 Kasım 2014; 21:06:29 >

• Anderlecht maçı kafama yattı benim de. Denenebilir. Yarın oynayabilirim bu kuponu.
    O değil de Milan - Udinese maçına sistemde 2 mi oynasam diye düşünüyorum. Oranı çok tatlı, Di Natale 2 tane atsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Anderlecht maçı kafama yattı benim de. Denenebilir. Yarın oynayabilirim bu kuponu.
    O değil de Milan - Udinese maçına sistemde 2 mi oynasam diye düşünüyorum. Oranı çok tatlı, Di Natale 2 tane atsa...

Mantıklı maçlar dediğim gibi Bence sen bilirsin ama milanda ilk kez taraftarın yüzünü güldürmek istiyor... Eee udinese de mutlaka atar 1 tane bundan dolayı ''KG'' Var seçeneği mantıklı... Tabii sen bilirsin ben seçenekleri sundum

• Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemedimki büyük ihtimal oynarım 2 lira doğru aslinda tutarsa derim keşke 5 verseydim neyse duruma göre kaydettim zaten en erkeni 2 de ona göre gider yatiririm...Umarım tutar hiç incelemedim daha ekleme yapmam, yarın sabah öyle gözatarım riskli olan varsa mesela o 2-3 gol onu belki garanti birşeyler yapmaya çalişirim tşk umarim tutarda yazarim buraya :)) telafi şart..bi telafi edeyim bi süre bırakacağım cidden bağimlilik gibi oldu taktim kafaya
  • hocam maçlar yarın mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

hocam maçlar yarın mı

Evet, ilk maç 14:30'da başlıyor...
  • Kazan ve Lille haricindekiler muammada.
    Milan maçı 2-3 gol daha mantıklı.
  • hocam anderlecht maçından emin misin
  • Anderlecht - Club Brugge =
    bu maçtan kuponun yatar bence. tabi bu benim fikrim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Kazan ve Lille haricindekiler muammada.
    Milan maçı 2-3 gol daha mantıklı.

Sen bilirsin, dediğim gibi ister kupon yap ister kuponuna takviye yap. / benim KG var'da ki amacım iki takımında savunma hattı çökmüş durumda. ve golcü oyuncuları var. italyada son 2 haftadır maçlar bol gollü geçiyor... Udinese mutlaka gol bulacaktır ama milanda kendi evinde sevindirmek isteyecek... Tabii dediğim gibi sen bilirsin

@TheFakeSlimShady

Ben eminim tabii sen bilirsin; CL maçlarından sonra anderlecht biraz gevşiyecek diğer CL maçlarından sonra olduğu gibi ve sakatlarıda var bir o kadar...Club buruge ise galibiyete aç olduğu için deplasman dinlemeyip ezecektir... Dediğim gibi sen bilirsin arasında güvendiğin maçları oynayabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Evet arkadaşlar... Ben 20 basıp 400 tl alacağım nasip olursa... Güveniyorum... Sizde isterseniz kupon halinde oynayın isterseniz arasından seçip kuponunuzu tamamlayın...

Sizdende takviyeler bekliyorum...

Anderlecht - Club Brugge = 2

Rubin Kazan - D.Moskova = TGS; 2-3

Bordeaux - Lille = 1

Milan - Udinese = KG Var

St. Pauli - Kaiserslautern = 2

%100 diye birşey yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbrobljen

quote:

Evet arkadaşlar... Ben 20 basıp 400 tl alacağım nasip olursa... Güveniyorum... Sizde isterseniz kupon halinde oynayın isterseniz arasından seçip kuponunuzu tamamlayın...

Bordeaux - Lille = 1

Milan - Udinese = KG Var

%100 diye birşey yoktur

Güvenmiyorsan oynama... istersen arasından takviye yap ben güveniyorum... ayrıca %100 diye bir oran var...ama iddaa'da değil tabii bilimde. Tabii ki maçlar oynanmadan ne olacağını hiç bir zaman %100 bilemeyiz. Benim kişisel görüşüm %100

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zbrobljen

quote:

Bordeaux - Lille = 1

Milan - Udinese = KG Var

%100 diye birşey yoktur

Güvenmiyorsan oynama... istersen arasından takviye yap ben güveniyorum... ayrıca %100 diye bir oran var...ama iddaa'da değil tabii bilimde. Tabii ki maçlar oynanmadan ne olacağını hiç bir zaman %100 bilemeyiz. Benim kişisel görüşüm %100

eyvallah kardeş iyi geceler

• Hocam şu aralar Anderlecht baya formda club brugge yenebilirmi sizce ?
    Edit:Başka bir arkadaş sormuş cevaplamışsınız paylaşım için sağolun farklı kombinler deneyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansar Salvo Hastası -- 30 Kasım 2014; 3:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaiserslautern 2 - 0 Önde... ilk yarı... 1de1 yaptık sayılır...
  • hadi bakalim merakla takipteyim maçlari:(
  • club brugge attı hadi inş gelir
  • Bordeaux attı, kaiserslautern geldi... brugge de atar 2. yarı tek çekincem milan udinese kaldı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.