Şimdi Ara

Yatırım yapmak istiyorum Nereye yapayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yatır yaptır cennetle müjdele malı götür 25 milyon müridin var değerlendir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes boş konuşmuş tartışmasız soğan patates

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali kocla birlikte fbnin degerlenecegini dusunuyorum. Fbye yatirin hisse alin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendine yatırım yap. Bir meslek veya bir eğitim al. dil kurunsa git. En iyi yatırım kendine yapılan
  • tokiden çekilişle ev al 20.000 civarı peşinat alıyorlar ( adana'da böyle )
    geri kalan borcu en uzun vade olacak şekilde taksitlendir
    kiracıyı içine oturt kendi kendini ödesin
  • 1 ay sonra dolar iyice düşünce dolar al.

• 17000 tl az bir para değil, ya vadeli hesapta tut ya altın al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_fps

tokiden çekilişle ev al 20.000 civarı peşinat alıyorlar ( adana'da böyle )
    geri kalan borcu en uzun vade olacak şekilde taksitlendir
    kiracıyı içine oturt kendi kendini ödesin
    tokiden alınca kiraya veremiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

17bin tl ye doğru lokasyondan arsa? o paraya ancak noter masraflarını ödersin. 17 değil 170bin tl ye bile öyle arsa bulamazsın.170bin dolara belki..
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım dönümü 3-5 bin tl ye bile tarla bulunabiliyor. metresi 15 20 lira olan bir arsadan veya tarladan 500 750 m hisse alınabilir. veya m2 fiyatı 100 lira 150 lira olan çokkatlı bir arsa hissesi alınabilir 120 130 metre.. ve emsaline göre 3 emsalse 2 emsalse bu 130 metre arsa bir tam daire getirebilir. tabiki rayiç fiyat göstermek alıcıyı korur..
  • Kaliteli şirketlerin hisse senetlerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros aselsan thy gibi saglam sirketlerin hissesi secim,nedeniyle sert düstü. Dip seviyede sayılırlar. Artık zirve yolundalar.. 2-3 gundür artı kapatıyorlar simdi yukselme zamanı.. P.tesi bu veya kafana yatan sirketlerin hisse senedine yatırabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alp_Tigin kullanıcısına yanıt
    tamam sana hayırlı yatırımlar kardeş.yolun açık olsun.

• doların zamanı geçti. fed faiz arttırımı oldu. biz 1,7den aldık doları. artık onu satıp gümüş ve altın alıyoruz. bilgin olsun kardeş

• Dolar alsan ne olur dolar artınca bizim ülke fiyatları da artıyor oturduğun yerde sayarsın.

Bence dünya kupası hala varken idda oyna 2. tur eşleşmeli kolay oldu çünkü parayı bulursun
  • Heisen berg kullanıcısına yanıt
    en yakınındaki tokiye git veriliyor mu verilmiyor mu anlarsın

bizzat ben yakın zamanda vermiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Önce paribu.com dan hesap aç sonra bankadan buraya eft ile Bitcoin al, sonra Binance.com dan hesap aç, buraya btc leri transfer et, telegramda balina hareketleri bitcoin trading gibi kanalları takip et, altcoin al sinyali gelince btc yi altcoinlere çevirip %3-25 kar ile sat.. sinyal değerlendirmeyi öğrenirsen günlük ciddi btc sayısnı arttırırsın.
    Hocam Paribu'dan yakın zamanda BTC çekimi yaptınız mı? Miktar olarak ne olursa olsun 0.0005 BTC fee alıyorlar. Sizce transfer yaparken küçük miktar mı yoksa büyük miktar mı transfer süresini kısaltır? Sebebi 0.0005 BTC fee yeterli mi onay alması için emin değilim. Sıkıntı yaşadınız mı Paribu'da BTC çekimi konusunda?

Selamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık olarak 4 -5 yıllık bir süreç içerisinde döviz yatırımcılığı yapıyorum. Yeri geldi çok kazandım yeri geldi sıfıra indim. Halen devam ediyorum. Piyasada yatırım yapmak için canlı takip çok önemli arkadaşlar. Canlı piyasa takibi ile aynı burada ki gibi https://borsanasiloynanir.co/canli/ piyasada meydana gelen düşüş ve yükselişleri takip etmelisiniz. Bu yatırımcı için çok önemli bir nokta. Çok iyi yapılan takiple yatırımcı her zaman bilinçli hareket eder unutmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.