Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Akhenatonnn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.319
Cevap
499
Favori
326.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maşallah burda herkes altıncı olmuş, altın dışında fon alan satan veya tutan kalmadı mı ey ahali.. Bu altın sevdası kisa süreli mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt

    İnsanımızın yatırım yapısı ve düşüncesi piyasada/çevresinde ne yükselmişse ve yükseliyorsa ona koşmak olduğu için çok normal... Bundan önce teknolojiydi, şimdi de altın..

    Sağdan soldan enişteden dayıdan duyumlarla daldan dala atlayanlara denecek laf yok. Bu piyasada birileri kaybedecek ki birileri de kazansın.

  • bundan iki hafta önce elimden hepsini cikardim,ilk düsüslerde youtubedeki ekonomistler ve bu forumdakiler dedigi,borsa kendini toparlamasi icin düser sonra tekrar cikar,1 hafta erimelerine izin verdim sonra baktim erimeye devam ediyor,bu sefer ekonomistlere dedim,erime normalde ne kadar dedim,bu kadar uzun sürmezdi dediler,isde ozaman satma karari aldim ve sattim,ben sattiktan sonra ekonomistler bu sefer basladi,cesitli fonlara dagilim yaparak risklerinizi azaltin,sattigim fonlar zaten cesitli fonlardi ozaman anladimki borsada ben uzmanim diyen bile iskaliyorsa kendi ic güdüne güveneceksin öyle karar vereceksin :)))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 28 Mart 2024; 23:31:1 >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Ters Repo oranı en yüksek fonları alırsanız bileşiği %55 altına gerilemez diye tahmin ediyorum. Mevduat tarafında çok ciddi faiz oranları dönmeye başladı, yakında mevduat ağırlıklı fonlarda gelirini arttırabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

    Ben bireysel olarak sizin nasihatinize zaten muhtaç değilim çok şükür. Hatta tam tersi en başından beri hayretle takip ediyorum yazdıklarınızı, tabi ki kimse ekonomi konusunda uzman olmak zorunda değil fikir belirtmek için, burda farklı bilgi, tecrübe ve portfoy büyüklüğüne sahip türlü türlü insan var fakat sizin kısıtlı bilgi ve tecrübenizle herkese akıl vermeniz, küçümsemeniz, uslubunuz, ve en önemlisi hatalı işleme teşvik etmeniz ve sonra sanki bunları söyleyen siz değilmişsiniz gibi adeta çoklu kişilik bozukluğu sergilemeniz karşısında daha fazla sessiz kalamadım. Bunu söyleme sebebim de siz değilsiniz burda yatırıma yeni başlayan birçok kişi için yazıyorum. Burada sesi en çok çıkanı dinleyen bir kitle var. Kendinizi zarara sokmanız tavrınızdan dolayı umrumda olmaz fakat başkalarını da yanlış yönlendirmeyin.

  • gogobaba sanirim beni takib edenler altin yumurtlayan tavuk saniyor,sadece altin fonu disindaki cogu fon eriyordu,o yüzden cikin dedim ama sen ciktin benim kar etme amacim seninkisi ile farkli,senin bolca zamanin var sen yapabilirsin dedin,görüyorsun bazi yazilarim kafalarini karistirmis olsa gerek,cok kazanma hirsiniz varsa erimesini beklemeyin demeye calistim ama fazla stres yapmayib az karla mutluysaniz gogobaba gibi yapin demeyi unutmusum söylemeyi..

    Arkadaslar borsada sunu ögrendim hizli kar etmek icin fazla beklemiyeceksin baktin eriyor ,erirken cikma kararini sen vereceksin,ben cogunuza cikin derken yardim amacliydi ama yanlis benim yaptigimda.


    Gogobaba sizlere tl fonlari öneriyor yarin o tl fonu fazla kazandirmazsa gogobabayi sucluyamazsiniz,bu zamana kadar gogobabayi hic birseyde sorumlu tutmadim veya kizmadim,düsündüm tasindim bazen onun dediklerini aldim ama hic bir zaman onu suclu tutmadim,her koyun kendi bacagindan asilir,sizler sizin yerinize altin yumurtlayan tavuk ariyorsunuz isinize gelmeyincede kiziyorsunuz..





  • ressi1 kullanıcısına yanıt

    ona göre sürekli takib ediyorum tl fonlari,biri git sunu al demekle olmuyor,kendinde takib edeceksin,isine hangisi karli ise onu yapacaksin,birileri alismis hazira konmaya sorun orda,fazla getiri yapmayinca seni günah kecisi yapiyorlar :)))...

  • Aramis327 A kullanıcısına yanıt

    ozaman dogru yöne sen cek onlari bana ders verecene baksana simdiden piskolog kesilmisin bir zamet hangi ilaci alacagimida söyle onuda iceyim belki seni rahatlatirim hahahahaha

    aramis ben cocuk bakicisi degilim demeye calisiyorum,ben kafa karisikligi yapiyorsam cik ortaya dogruyu sen söyle ama cikarda beni bloke edenler gibi sen susun busun diyorsan'''senin niyetin belli''' bana saldirmak''' kendi fikirlerini baskalarina empoze ed eger kendinde haklilik buluyorsan,bak zaten niyetini ortaya döktün senin fikirlerinle hareket etmiyorum,amacin bana saldirmak,kisisel saldirilari birakin, bu huydan vazgecin sadece kendinize zarar verirsiniz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 28 Mart 2024; 23:52:13 >
  • Aramis327 A kullanıcısına yanıt

    Hala engellemeyenleri görmek üzücü, basın engeli geçin hocam bu arkadaş umutsuz vaka , haftalar öncesinden engelledim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Çok pis çarpıldık, fon dünyasından soğuttu, bist yükselse de düşse de düşüyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt

    +1

  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    haftalardır uyarıyoruz ama anlayan yok faiz arttırıyorlar önümüzde seçim var zaten çok şişti dedik.
    teknoloji balonunu grafikle anlattık daha çok alırım dediler.

    altın uçacak dedik dalga geçtiler ons 2233 ile yüzyılın rekorunu kırdı dahada önü açık iner çıkar yoluna bakar.
    bide şu var ons altın kısa vadeciler için çok şişti ufak zigzak lar yapabilir.

    daha gümüşe sıra gelecek 😉



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 29 Mart 2024; 6:22:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimden önceki son işlem günü. Kenarda duran tl’mi seçim sonrası dolar/tl yükselişinden nemalandırmak için hangi fon önerirsiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Seçim sonrası dolar/tl yükselişi olmayabilir hocam, piyasa da ters köşe seviyorlar. Bir de T+1 ya da T+2 ye dikkat etmek gerek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teknoloji hisselerinden birinin dolandırıcılığının resmini ekledim.eyfel kulesi dikmiş🥳🥳
    Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 29 Mart 2024; 8:18:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    aramis327 sor adam professor,sakin benim yazdiklarimi ciddiyete alma,ben birsey yaziyorsam bilki bu benim risklerim ve benim yatirimlarim,bugüne kadar kac kisi beni blokladiysa ve beni konusanlarin fikirlerini al derim,onlar kaybettirmez sana ben kaybettiririm :)))

  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

    Bu kesin fonet dir. :)))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuémcé -- 29 Mart 2024; 8:56:41 >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    bugünde ZBJ 0.14 dün üstüne cikti,digerleri 0.14 altinda kaldi,bu tarz tutmak bence makül,biri agresif cikar digeri iner,sanki sirayla yüksek performans sagliyor cogu..

  • Türk borsasına yıllardır ben kocaman endeks fonu gibi bakıyorum. USD bazlı takip edip RSI değerlerini bakarak dipten 30 40 larda alıp yine RSI ya göre 80 kerde tepeden satarak USD gelirli swing/momentum trade yapmak da var. Borsacı arkadaşlar nasıl terste kalabilirim konusunda beni aydınlatırsa sevinirim.

  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.