Şimdi Ara

Yatırım Fonları + Bono (%41) / Tahvil + BES Fonları (ANA KONU) (1732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34.720
Cevap
1.019
Favori
1.998.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
85 oy
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

resmi tatil öncesi çıkanları tokatlama gibi geliyor. Bugün çıkanlar parasını çarşamba alabilecek. Onları pişman edip tekrar girmeye ikna edecek bir performans gösterirse girip çıkanların baya bi gün getirisi gider.

diyorlar da sanmıyorum olsa şimdiye kadar düzeltirlerdi, zaten -1,10 civarı bekleniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 15 Mayıs 2026; 10:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pek öyle durmuyor ama bugünde -2 civarında açılış yaptı fon içerisinde değişiklik yapmış olabilirler.Son 1 haftalık getiride -0.5 olarak görünüyor.Ara sıra performans dalgalanmaları olur bunlar normal süreçler

Yok normal tabi hocam, 19 mayıs tatili ve bayram öncesi bu kadar eksi vermesinin nedenini yorumlamaya çalıştım. Bugün çıkan olursa zararıyla çıkacak, belki birilerinin dökülmesini istiyorlar.

#tly arkadaşlar bugün getiriler ekrana bu şekilde yansıyacak. Bunun sebebi FON TEBLİĞİNE GÖRE; Kapanış seansında işlem geçmiyorsa takasbank saklama fonu ağırlıklı ortalama fiyatından değerliyor. Hafta sonu olduğu için dünkü getiri pazartesi yansıyacak. Örneğin %-1.49 açıkladı normalde %+0,50-0,60 pozitif getiri bekliyordum. Yani pazartesi günü %2 üzerinde getiri olacak. (Bugünde pozitif getiri olacak onu da üzerine koyun) Önemli not: bugün çıkanlar bu getiriyle çıkacağı gib bugün girenler de güne %2 üzerinde pozitif getiriyle başlıyor haberiniz olsun. 2- fon tebliğine herkes baksın arkadaşlar bende yeni öğrenmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisunan88 -- 15 Mayıs 2026; 10:54:45 >

• alisunan88 A kullanıcısına yanıt

Kim sacmalamis bunu tahmine gore - 2.5 anlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kurban lazım. Sürekli kolay getiri yoktur diyorum diyorum. Bazı embesiller dalga geçiyordu.

Piyasa yapıcılar bizden aptal mı ? Ağzımıza bir kaşık balı sürerek eldeki avuçtakini alırlar. Uyanık olan kurulan tuzaktaki BAL - PEYNİR i alırken dilini kaptırmazlar. Küçük olsun benim olsun diyerek kanaat etmek, sürekli yeni nasipler peşinde koşmak lazım.

Borsa ve diğer bağlı piyasalarda tümden kırmızı olunca düşünmek lazım. Ne tarafa dönersen öperler. Bayramdan sonra hasar tespiti yaparlar.

Yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırımcı profesyonel danışmanlardan faydalanmalıdır.

x de 32 bin takipçili biri yazmış, önce olabilir mi dedim ama sonradan bana da saçmalık geldi, bu hafta borsaya ve bazı fonlara düzetme mi geldi yoksa başka işler mi var anlamadım ama mayıs ayı iyi olmayacak belli ki.

Orijinalden alıntı: alisunan88

böyle birşeyler yazmış birisi ama ne derece doğru ben anlayamadım hiç inandırıcı gelmedi.

#tly arkadaşlar bugün getiriler ekrana bu şekilde yansıyacak. Bunun sebebi FON TEBLİĞİNE GÖRE; Kapanış seansında işlem geçmiyorsa takasbank saklama fonu ağırlıklı ortalama fiyatından değerliyor. Hafta sonu olduğu için dünkü getiri pazartesi yansıyacak. Örneğin %-1.49 açıkladı normalde %+0,50-0,60 pozitif getiri bekliyordum. Yani pazartesi günü %2 üzerinde getiri olacak. (Bugünde pozitif getiri olacak onu da üzerine koyun) Önemli not: bugün çıkanlar bu getiriyle çıkacağı gib bugün girenler de güne %2 üzerinde pozitif getiriyle başlıyor haberiniz olsun. 2- fon tebliğine herkes baksın arkadaşlar bende yeni öğrenmiş oldum.

Mantıklı gelmedi, aslında artıda pazartesi yansıyacak vs vs. Böyle bir şey varsa bugünün fiyatıyla11:30 dan önce alış emri verilir +%2 cepte.

Bu adam eğer TLY artı gelemzsse artık sosyal medyada yazamyacağım diyen adammı yoksa :) sözünü yemek için kılıfmı arıyor.

Kendi kendine söz verdi, adı üstünde tahmin yapıyorsun olur olmaz kimseye söz verme durumuda yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 15 Mayıs 2026; 11:21:29 >

• X ' de bir hesap TLY fon getirisinin yanlış açıklandığını aslında pozitif olduğunu , pazartesi getiriye ekleneceğini yazmış. Buna inana yüzlerce '' saf vatandaş'' beğenerek yayıyorlar .

Bu hesap sahibinin Fon yönetimi adına açıklaması yapması kendi sorunu. Ama inanalara şaşırıyorum. Şaka gibi. Oyun mu bu işler. Kurumsal bir fon. Devletin kontrolünde ve tefas resmi sitesinde yayınlanmış veriler. Velevki yanlışlık olsa bile açıklamayı kurum yapar. Diğerlerine itibar etmek doğru değil.

dfi gene bildiginden şaşmıyor

Şu an emir verirseniz, zaten pazartesi sabah (yani bu akşam) fiyatıyla çıkış olur.

2 gün sonra yansıyor derseniz o başka, o zaman çarşamba sabah fiyatını konuşuyor oluruz, salı günü tatil.

belki de aynı kişidir takibimde olan birisi değil BAŞKANLIK DİVANI diye biri tesadüfen gördüm, mantıklı deği tabi ki saçmalamış, zaten artı gelmesi için bir neden de yok ortada, önce biraz umutlanmıştım ama yorumlara baktım kimse inanmamış.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.