Şimdi Ara

yatay geçişle ilgili soru(hiçbir yerde bulamadım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.yatay geçiş yapmayı düşünüyorum.suan 2.sınıf öğrencisiyim.sormak istediğim soru;yatay geçiş yaparken transkriptte tüm dönemlerin ortalamasına mı bakılır yoksa sadece o yılın ortalamasına mı?
    şimdi benim ilk yıl ortalamam 3.08 di.

ikinci sınıfın ortasında ya da sonunda yatay geçiş başvurusu yapacağım.sadece 2.sınıf ortalamam mı alınır yoksa 1.sınıf ortalaması da alınır mı?
    aydınlatırsanız memnun kalırım.

• 4 dönem görmüş olacaksın 2.sınıf sonunda 4 döneminde ortalmaasına bakılır
  • o zaman bizim iş yaş millet 3.70 üstüyle giriyor.3.08 olan ortalama oraya çekilemez.
  • nereye geçmek istedigine baglı başvuranlara bağlı şans işi biraz yinede ortalamanı yüksek tutmaya çalış denersin şansını.. Dönem arasında kontenjan açarsa da 3 dönemin ortalaması alınır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoyildizz92

o zaman bizim iş yaş millet 3.70 üstüyle giriyor.3.08 olan ortalama oraya çekilemez.

O iş belli olmaz. Üniversiteden üniversiteye, bölümden bölüme hatta seneden seneye bile değişiyor. YTÜ - Harita Müh. için konuşursak mesela benim yatay geçiş yaptığım sene (2011) 3.33 ile girmiştim. Diğer başvuranların da ortalamaları bayağı yüksekti. Bu sene (2012) 2.50 ile bile giren var. Yani sen başvurunu yap olursa olur olur olmazsa hayırlısı buymuş dersin...
  • haklısınız arkadaşlar.ben elimden gelen en iyi notu alıp bir şansımı deneyim de olursa olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.