Şimdi Ara

Yatay geçiş yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçmek istediğim üniversite 100 üzerinden 75 ortalama istiyor. Benim şuan okuduğum üniversitede 100 üzerinden 75 ; 2.30 gibi bir şeye tekabül ediyor. Geçmek istediğim üniversiteye baktım 3.10 lara denk geliyor.

Hangisini dikkate almam gerekiyor ?
    Sonuçta şuanki okulum bana dönem sonu not çizelgesi verdiğinde ortalamam 2.50 diyelim 75 i geçmiş olacak. Not çizelgesinde 75 i geçtiğim yazacak. Doğru değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O okulun 2.50 ilk sistemine göre olmalı. Ben de yatay geçiş yaptım geldiğim okulda bb ile geçtiğim dersi yeni okulda ff kabul etmişler. Muafiyetim olmadığından tekrar almak durumunda kaldım.

• Yani geçmek istediğim okul baz alınıyor.? Hocam o zaman siz nasıl geçtiniz ff ile kalınıyor . Normalde yatay geçiş için alttan ders olmaması gerekiyor. ? Doğru değil mi ?

O zamanda eski okulunuzdaki geçerli ortalamayı baz almış olmaları gerekmiyor mu ? Kafam karıştı iyicene.

• Ben merkezi ile geçtim. Ortalama ile geçsem gittiğim okuldaki ortalama önemli olacaktı. Dediğim gibi benim bb ile aldığım dersler bu okulda ff olarak gözüktü tekrar almak durumunda kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.