Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ(TIPTA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce cerrahpaşaya yatay geçiş yapanlara baktım agnosu(yıl sonu ortalaması) tamı tamına 4. bu nasıl oluyor yani bütün sınavlardan 100 mü almış?yoksa agno farklı mı hesaplanıyor ortalamadan hani bir şey ekleniyor mu vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aa-4,0
    ba-3,5
    bb-3,0

vs. bu şekilde harflere karşılık gelen notlar belli. aa almak için illa 100 almaya gerek yok çoğu derste 90+ not aa'ya denk geliyor.
  • VurAppiah kullanıcısına yanıt
    bizim fakültede aa ba diye bir ölçüt yok ki hocam :/

• ooollliiieee O kullanıcısına yanıt
    100'lük sistemi 4'e falan mı çeviriyorlar nasıl oluyor o ?
    Hocam yatay geçişin adaletsiz yüzü bu eğer siz yatay geçiş yaptığınız yer 4 luk sisteme göre alıyorsa işiniz zor .çünkü bazı fakülteler 88 üstüne 4 ortalama derken bir başka fakültede 100 ortalama yapmalısınız 4 için bu da tamamen haksızlık bence zaten bakın hep belli başlı fakülteden geçmişler ne tesadufse 430 puanla çapa mi cerrahpasa mı bir yere geçen vardı valla ama ortalama 4 tü ve her fakültede 4 ortalama yapamazsiniz

Mesela bazı fakultelerde 90 ortalama 3.6 mi ne gibi gibi...haksızlık diz boyu söylesen kimse seni dinlemiyor boşver zor gecemezsin diyorlar neden geçemeyecek oldugumu anladım yani adalet yok pek ama her fakülte 4luk sisteme göre de almıyor valla bu onların vicdanına kalmış

• ygslys2017 Y kullanıcısına yanıt
    peki bulunduğum fakülte nasıl hesaplıyor ona nasıl bakıcam ortalamam 77 küsür.bu 4te kaça tekabül eder internette klasik tablo var ona mı bakıcaz 3.10 diyor yaklaşık ama mesela cerrahpaşa bunu farklı mı hesaplar bunu mu demek istediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooollliiieee -- 3 Ağustos 2017; 14:32:36 >
    Yani aslında bunu okula gidince öğrenirsiniz sene sonunda transkript alınca orda yazar 4 luk puanın ama işte dedigim gibi bazı okullar yök onaylı dönüşüm tablosunu kullanıyor bazıları AA Bb sistemi bu farklılık da mağduriyet oluşturur ama işte sanki bunu onlar bilmiyorlar mu biliyorlar da işte...

Aynen hocam mesela Cerrahpaşa falan farklı hesaplar ben sizin okulu bilmiyorum o yuzden de nasıl hesaplanır bilemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.