Şimdi Ara

YATAY GECIS HAKKINDA YARDIM LÜTFEN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
4.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam peki sadece 1uniyemi tercih yapabiliyoruz yatay geçişte yoksa yerlestirme gibi tercih listesimi yapiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders içerikleri aynı olmalı. Eczacılık ile tıppın alakası yokki. Ya yanlış bakmışsındır ya da onlar puana bakıp yazmamışlardır. Bu dediklerim YÖK kuralları okul değil. Kurumlararası Yatay geçiş bide dediğim kurumiçi değil.

• Asgardlı Thor A kullanıcısına yanıt
    İstediğin kadar okula yaparsın. Tercih gibi değil istediğin okula zamanı gelince istediği belgeleri götürüp başvuru yapıyorsun. Mesela ben şu an 5ine yaptım, 5inin zamanı daha gelmedi yapmadım.

• 2015lys1 2 kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam erzincanin sistemi nasi sizce?twitterda kolay oldugunu yazmislar heralde.bide gecme notu düşük oldugunda ve ilk sene oldugundan millet biraz salacaktir.siz bana ne oneriyorsunuz?basarili olmak icin nasil davranmaliyim?

Yazdığına göre Türkiye de en kolay hukuklardan birisi. Genelde 210 kişinin 180i yatay geçiş hayaliyle gelir 150si ilk haftadan salar 20 30 u kasar, 20sinin kafası basmaz istediği kadar çalışsın yapamaz , 10 u iyi ortalama yapar aralarında tek 1. Vardır. Özet bu.

O da benim hocam Insallah.acayip hirsliyim.zira buna mecburum.buyuk sehirden kucuk sehire gitmek ve ailemden cok uzakta olmak beni uzecek.ve bu uzuntuyle hirsim daha da artacak ve bu uzuntuye son vermek adina hırsımi katlayacam Insallah.cok hirsliyim.günlük duzenli 2-3 saat rahat calisabilirim.

Peki hocam sinifta nerden oturmaliyim?nasil not almaliyim?

• Görmüş olma ihtimalin yüksek bu tarz bi geçiş var. Kurumiçi yatay geçiş olarak bi incele istersen.
    Hocam 4 ortalamayla ve 414 puanla Cerrahpaşa ya geçme ihtimalim ne kadardır bir tahmininiz var mı? İyi akşamlar

Valla kapasitene bağlı. Benim üst düzey kapasitem vardır ister egoist gör ister görme öyledir. Derslere girmedim bile 8 ayın 6 ayı gezdim bar bahçe, 2 dönemde son 1 ay çalışıp 6 ay çalışanlara farkı attım.

• entelcocuk E kullanıcısına yanıt
    Cerrahtepenin yatay geçiş yönetmeliğini oku. Değerlendirme başlığı altındaki maddelerde yazar. LyS puanı önemi çok değilse gidersin çoksa gidemezsin. Anlamıyorsan bul buraya yaz ben söylerim

Hocam peki sinifta nerde oturayim?nasil not alayim?1.sinif icin hangi derslere dikkat etmeliyim?1.sinifin daha kolay oldugunu fakat yabanci dersler oldugundan ogrencilerin bocaladigi yaziyor nette.

Tamam teşekkür ederim şöyle diyor

(4) (Değişik, İ.Ü.Senatosunun 19.06.2012 tarihli, 43 sayılı toplantısı/Ek Karar.5) Başvurusu geçerli olan aday sayısının ilân edilen kontenjandan fazla olması ve bu adayların tek bir kurumdan gelmesi halinde, değerlendirme ve yerleştirme; “AGNO+Aday ÖSYS Yerleştirme Puanı*0,01” formülü ile hesaplanan Yatay Geçiş Sıralama Puanına göre yapılır.” (5) (Değişik, İ.Ü.Senatosunun 19.06.2012 tarihli, 43 sayılı toplantısı/Ek Karar.5) Başvurusu geçerli olan aday sayısının ilân edilen kontenjandan fazla olması ve bu adayların birden çok kurumdan gelmesi halinde ise; değerlendirme ve yerleştirme; “AGNO+Aday ÖSYS Yerleştirme Puanı*0,01+Aday Sıra Katsayısı” formülüyle hesaplanan Yatay Geçiş Sıralama Puanına göre yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entelcocuk -- 27 Temmuz 2016; 23:39:51 >
    Bu değil bu istisna durumu düzenlemiş değerlendirmenin kendisini gönder

Dedim ya ben derslere bile girmedim nereye oturcağını söyleyemem. Dersleri vs bi arq tiyo veririm

Komple şöyle bir şey yazıyor

Başvuru ve değerlendirme MADDE 13 – (1) Kurumlar arası yatay geçiş başvuruları, sadece ilan edilen süre içerisinde yapılır. (2) Kurumlar arası yatay geçiş başvurularının bu yönergenin onuncu ve on birinci maddesine göre geçerli olup olmadığı ilgili yönetim kurulunca oluşturulan yatay geçiş komisyonu tarafından ön değerlendirme yapılmak suretiyle belirlenir. (3) Kurumlar arası yatay geçiş başvurularının değerlendirilmesi de aynı yatay geçiş komisyonu tarafından yapılır ve ilgili yönetim kurulu kararı ile kesinleşir. (4) (Değişik, İ.Ü.Senatosunun 19.06.2012 tarihli, 43 sayılı toplantısı/Ek Karar.5) Başvurusu geçerli olan aday sayısının ilân edilen kontenjandan fazla olması ve bu adayların tek bir kurumdan gelmesi halinde, değerlendirme ve yerleştirme; “AGNO+Aday ÖSYS Yerleştirme Puanı*0,01” formülü ile hesaplanan Yatay Geçiş Sıralama Puanına göre yapılır.” (5) (Değişik, İ.Ü.Senatosunun 19.06.2012 tarihli, 43 sayılı toplantısı/Ek Karar.5) Başvurusu geçerli olan aday sayısının ilân edilen kontenjandan fazla olması ve bu adayların birden çok kurumdan gelmesi halinde ise; değerlendirme ve yerleştirme; “AGNO+Aday ÖSYS Yerleştirme Puanı*0,01+Aday Sıra Katsayısı” formülüyle hesaplanan Yatay Geçiş Sıralama Puanına göre yapılır. Aday sayısının kontenjandan fazla olduğu durumlarda, asil aday sayısı kadar yedek aday da belirlenir. Yerleştirmede puanları eşit olan adaylardan sırasıyla; daha önce yatay geçiş yapmamış olanlara, AGNO’su yüksek olanlara, ÖSYS Yerleştirme Puanı yüksek olanlara öncelik verilir.

Burdan bişey çıkmaz burda aynı kurumdan gelen fazla kişi olursa diyor. Asıl hesaplama lazım

Hocam tüm mevzuatlar bu sayfada var. Rica etsem bakabilir misiniz? Sizi yoruyorsam özür dilerim. İyi akşamlar

www.ctf.edu.tr
    Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim Analiz Sonuçları
    http://www.ctf.edu.tr/egitim_ogretim/mevzuat.htm

Ctf dediğin İstanbul üniversitesiydi demi unutmuşum ben onun orda olduğunu . Bende İstanbula geçmek istediğim için A dan Z ye bilirim onu. İSTANBUL LYS puanına önem vermiyor tamamen ortalamaya önem veriyor. Bu yüzden çok güzel, 4 ortalama ile %99.9999 gidersin geçen seneki sonuçlara bakmanı öneririm vardı sitesinde.

• 1. sınıfta yatay geçiş amacıyla çalışman sana çalışma motivasyonu ve yüksek ortalama sağlar belki fakat olmaz ise hayal kırıklığı yaşayabilirsin o süreçte. Bu yüzden ben bu amaçla yapılan bir tercihi olumsuz buluyorum. En azından iki durumu da kabullenerek daha isabetli bir tercih yapmaya çalış. Yatay geçiş yapamaz isem bu şehre adapte olabilir miyim ? gibi bir soruyu cevaplamaya çalış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.