Şimdi Ara

Yatay geçiş de var unutmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odtü elektronik olmadı (mesela) ama makine geldi yatay geciş ile elktroniğe gecebilirsiniz ve çok cok zor değil ama çok calışmalısınız.
    Bunu da unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• usta odtü makinayı tutturupta elektronik isteyen adam o riski almasın bence:Dçünkü yaş o işler biraz biliyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabooom

usta odtü makinayı tutturupta elektronik isteyen adam o riski almasın bence:Dçünkü yaş o işler biraz biliyorsun..

Benim tanıdıklarım var hiç yaş falan degil benden soylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

quote:

usta odtü makinayı tutturupta elektronik isteyen adam o riski almasın bence:Dçünkü yaş o işler biraz biliyorsun..

unut yatay gecisi bolume gir gorursun
    imkansız degil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakashi hatake

quote:

quote:

imkansız degil ama

Hergun ytay geçiş yapiyor gibi konuştun

• Ben gecen sene inşaat istedim yerlesemedim. Ek yerlestirmelerle yatay gecisle gecerim umuduyla jeoloji ye yerlestim. Bolum birincisi oldum. Ancak yatay gecis kontenjanlarina baktigimda jeolojiden jeofizik veya kimse yazmadigindan bombos olan enerji sistemleri muhendisligine kontenjan taminmis jeoloji bolumu icin. Arastirdigimda ise yillardir taban puanin altinda haksizlik olmasin dusuncesiyle altta kalan bolumlerden uste kalan bolumlere gecis yapilmiyor.tabi benim dedigim anadolu da bir universite. Odtude dahada kati olacaklarini dusunuyorum. Yatay gecis olsaydi ben yapmis olurdum. Bosuna umutlanmayin. Bu sene tekrar sinavlara girdim. Insaattamda vazgectim. Ilgi alanim bilgisayar ve tek tercih bilgisayara gidecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaoguz -- 23 Haziran 2013; 21:46:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

imkansız degil ama

odtü gibi bir yerde elektroniğe yatay geçiş yapçak adam zaten derece yapmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar-elektronik olayi çok frklı ya da makina - elektronik çinku ilk yıl tum dersler ortak ve geçiş de daha kolay jeoloji inşaat heralde zor abi alakasiz iki bölüm ve dağlar kadar puan farkı

• quote:

quote:

quote:

quote:

imkansız degil ama

bence oss ile yerrlesme daha kolay oyle bır dusuncesı olan oss ye calıssın
    sınava gırıyorum hoca 40 puanlık soru soruyor hocanın cozumu 6 basamak ben 4 basamakta cozumu buldum ama hocanın ıstedıgı gıbı olmadı 30 puan verdı yanı bıde bu yatay gecıs yapanlar benım gordugum bolume sonuncu sıralardan yerlesır bolumde kaplanlasır onu demek ıstedım YATAYA güvenme

• istatistikten matematik bölümüne geçmeyi düşünüyordum ama istatistiğe bile giremeyeceğim büyük ihtimalle.
  • quote:

Bilgisayar-elektronik olayi çok frklı ya da makina - elektronik çinku ilk yıl tum dersler ortak ve geçiş de daha kolay jeoloji inşaat heralde zor abi alakasiz iki bölüm ve dağlar kadar puan farkı

girdiğin puanla değilki o işler,yada bölümlerin alakasıyla.15 ders falan vericeksin yanlış bi hocadan aldığın tek ders bırak elektronik yatayını deri mühendisliği yatayını bile bitirir(ff in olmaması gerekiyor çoğu üniversitede geçiş için)
  • Dişten tıpada geçerlimi?
  • Odtu makine dunyanın en kötü bölümü değil sakin olun :D

• Taban puanlarada bakıyorlar yatay geçiş icin. Geneldede çoğu bolum baskani taban puaninin altinda kendi bolumune baska bolumden ogrenci almak istemiyor. Bu birazda bolum baskaninin insiyatifine kalan bir durum. Ama su var insan donem boyunca calisip birinci oluyor uzak ara hemde ama karsiligini alamayinca bastan yanlis yolda oldugunu anliyor. Tabi bunu tercih edeceginiz universitenin oncesinde oradan tanidik bulup arastirip yazmanizi tavsiye ederim. Her universitenin farkli politikasi var yatay gecis konusunda. Koca yili bosa harcamayin yada yatay gecis yapamasam bile bu bolumu bitirip mutlu olirim dusuncesiyle yazin.

• bizim hoca odtü fizik öğretmenliği mezunu gene onunla aynı bölümden bazı arkadaşları elektrik elektroniğe geçiş yapmış bence olabilir .
  • Odtü de olabiliuor çap da var yine ama sü ve su ürünleri yazıp elektroniğe de geçilmez
    Odtü
    Elektronik-bilgisayar -makine geçişleri kolay bunu bilin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutiş2121

Dişten tıpada geçerlimi?

O yoktur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

bizim hoca odtü fizik öğretmenliği mezunu gene onunla aynı bölümden bazı arkadaşları elektrik elektroniğe geçiş yapmış bence olabilir .

hem lys görmüş hem itü de yatay denemiş biri olarak söyleyebilirim ki o işler kolay değil,imkansız da demiyorum ama.1 sene lys ye adam gibi çalışıp atıyorum odtü istatistik kazandın.o bölümden odtüdeki herhangi bir mühendisliğe geçiş yapmak için o istatistiği kazanmak 7 ise 50 falan koyman gerekiyor üstüne ve bunu yapsan bile garantisi yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

bizim hoca odtü fizik öğretmenliği mezunu gene onunla aynı bölümden bazı arkadaşları elektrik elektroniğe geçiş yapmış bence olabilir .

hem lys görmüş hem itü de yatay denemiş biri olarak söyleyebilirim ki o işler kolay değil,imkansız da demiyorum ama.1 sene lys ye adam gibi çalışıp atıyorum odtü istatistik kazandın.o bölümden odtüdeki herhangi bir mühendisliğe geçiş yapmak için o istatistiği kazanmak 7 ise 50 falan koyman gerekiyor üstüne ve bunu yapsan bile garantisi yok

Abi istatistik demiyorum
    Bilgisayar elektronik makine bunları puanları çok farklı değil ve ilk yıl konular aynı bu yüzden geçiş kolay bir de 2 kuzenim de bunu basarmiş.
    Ayrica ODTÜ için dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 23 Haziran 2013; 22:07:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mutiş2121

Dişten tıpada geçerlimi?

O yoktur bence

Hocam benim ygs 15-16k mat 41.75 geo 21.75 fiz 22.75 kim 25 bio 22.75 net 10-11k sansım nedr olablrmi??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.