Şimdi Ara

Yatay Geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya yatay geçiş işi çok mantıklıda gittigin okulda bölümün 100 kişiyse belki 90ı bu hayalle geliyo.. zaten okula girmenin weridigi bi rahatlıkla sende herkez gibi salıyosun.. 100 de 0 olarak kimse geçemiyo sonunda genelde böyle oluyo eğer kesin geçme paraolan warsa işi baştan sıkı tutmanı ısrarla tavsiye ederim... ama üniye girmenin en kolay yolu maaalesef ÖSS ... :(
  • dersleri saydırmak için ögrenci işlerinizden geçtiginiz derslerin bi tablosu gibi bişey war okul onaylı transkript hesabı onu almanız gerekiyo sora yeni okulnuzda maf olabiliyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eGowiCh

DEÜ İktisat İngilizce gayet iyi bir bölüm, Ege'den misli misli iyidir. Bence yatay geçiş şartlarını arayacağına sevinsen daha iyi, çünkü daha iyi bir bölümü kazanmışsın. Ege İktisat'ın puanı da epey düşüktür DEÜ'ye göre.

aslında dün gece düşündüm de haklısın..
    akşam forumdan cvp gelemyınce yattım uyudum. ve sabah kalkınca snein cvbını gördümve tam ben de kendimi avutmuşken sen bu cvbı yazdın
    ben ege üniyi ulaşımdan dolayı istiyorum daha çok..
    ıng ıktısat okumak sonucta daha ii bana göre de..

coooooooooooookkk sağol içimi rahatlattın. günlerdir böyle bi cvp bekliyorum.. inş hayırlı biokulolur benim için deu. ve tabiki sizin ve tüm üni.liler için de kendi okulunuz hayırlı olur inş..
    şimdiden yeni okuluma alışsam ii olur

AYRICA;

erdenar arkadaşım senin msjın için de çooook tskrler...
    eGowiCh ve erdenar içimi rahatlattınız çook sağolun tekrardan çok hayır duamı aldınız ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukpiyes -- 14 Ağustos 2009; 13:13:16 >

• ÖSS taban puanının etkisinin olmadığı yazılmış. ben bunun gidilecek üniversitenin ( aynı üniversite içinde demiyorum ) kararına bağlı olduğunu duymuştum.
    Mesela Boğaziçi'nin sitesinde böyle birşey okumuştum. Bu konuda bilgisi olan var mı *
  • Merhaba arkadaşlar ben isletme bölümü örgun ogrencisiyim.yine orgun kamu yönetimi bölümüne geçmek istiyrum. Mumkun mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.