Şimdi Ara

YATARKEN KİTAP OKUMA GÖZLÜĞÜ???*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde let go da bi eleman bu gözlüğü satıyordu.Aklıma şimdi geldi netten baktım gerçektende böyle bir zihni sinir icadı varmış!

http://www.****.com/U424622,245,yatarken-kitap-okuma-gozlugu-gadget-****.htm

deneyen varmıdır?nasıl birşeydir.kullananlardan yorum rica ediyorum.

• Link açılmıyor ama yorumumu ileteyim.

Bazı gözlüklerin tam ortasında ışık oluyor(gözlüğün ortasına minik sonradan bir led aparatı yerleştirilmiş oluyor yani) onlar çok kaliteli olmuyor. Yeterince aydınlatmıyor. Sağ ve sol köşelerinde gözlüğe yapışık ledleri olan gözlükler daha dayanıklı ve uzun soluklu.

Not = Benim kullandığım iki çeşit hakkında yorumumu yazdım. Farklı model çıktıysa yada çok dayanıklı bir ürün kullanan varsa beni editlerse sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Link açılmıyor ama yorumumu ileteyim.

Bazı gözlüklerin tam ortasında ışık oluyor(gözlüğün ortasına minik sonradan bir led aparatı yerleştirilmiş oluyor yani) onlar çok kaliteli olmuyor. Yeterince aydınlatmıyor. Sağ ve sol köşelerinde gözlüğe yapışık ledleri olan gözlükler daha dayanıklı ve uzun soluklu.

Not = Benim kullandığım iki çeşit hakkında yorumumu yazdım. Farklı model çıktıysa yada çok dayanıklı bir ürün kullanan varsa beni editlerse sevinirim :)

kardeş bu ışıklı ledli okuma gözlüklerindn değil.Yattıgın yerden mercekle kıtabı karnına koyuyorsun kafan yukarı bakıyor tavana bakıyor ama gozunde bu olunca boynunu kaldırıp pokumana gerek kalmıyor gıbı bırsey
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamtheater_81

quote:

kardeş bu ışıklı ledli okuma gözlüklerindn değil.Yattıgın yerden mercekle kıtabı karnına koyuyorsun kafan yukarı bakıyor tavana bakıyor ama gozunde bu olunca boynunu kaldırıp pokumana gerek kalmıyor gıbı bırsey

Hocam linki yenileme şansınız var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreamtheater_81

quote:

Hocam linki yenileme şansınız var mı?

özelden yolladım hepsiburada linkini

• şunlar iyi değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

şunlar iyi değil mi ?

bu gözlük karanlıkta okumak ıcın degıl,yattıgın yerden basın tavana bakarken gozluk sayesınde kıtabı karnının ustune koyup o acıdan okumanı saglaıyor merceklerı sayesınde.urun geldı denedım cok güzel ama ıade ettım cunku fırmaınternette sıyah renkte vermıs ılanı bana seker pembesı geldı:)bayramdan sonra sıyahını beklıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde kitap okunabilir mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam linki konuda paylaşsanız direkt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parishan

Hocam linki konuda paylaşsanız direkt

paylaştım ama engellenmiş gibi görünüyor tıklayınca açılmıyor bende ustelemedım tekrar.
    neyse bı de bu mesajda denıyım.

www.hepsiburada.com
    Yatarken Kitap Okuma Gözlüğü - Numarasız Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/yatarken-kitap-okuma-gozlugu-pm-dkonsy180741947920

http://www.****.com/U424622,245,yatarken-kitap-okuma-gozlugu-gadget-****.htm

https://www.youtube.com/watch?v=iBh3DFq8N14

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.