Şimdi Ara

Yatakodası için Sessiz Vantilatör önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskisi gibi camları açınca esinti yapmıyor artık. Hoş camı açıncada XXL davul kullanan 2-3 davulcunun sesi ile uykum yarıda kesiliyor (+ davul yüzünden çalan araba alarmları). Sadece 1 ay içinde yatakodama klima taktırmak istemiyorum. Tavan vantilatörlerini araştırdım bugün ancak memnun olan yok neredeyse.

Şöyle pervanesi büyük, çok düşük devirde çalışabilen ve fazla ses çıkarmayan bir vantilatör arıyorum. Var mı önerisi olan?

• Rowentalara bakabilirsiniz. Gayet sessiz uzun süreli çalışabilir.
  • Selam,
    Ankara'da ailem Arçelik'in kule tipi vantilatörlerinden kullanıyor. Şaşırtıcı derecede sessiz çalışıyor ve estetik bir duruşu var. Yanılmıyorsam 150TL gibi bir etiketi mevcut.
  • valla ben sinbo aldım.. içini açtım parçaladım yağladım ettim %50-%75 arası daha sessiz olmaya başladı ki yeterli.. zaten çıkardığı seste verdiği esintinin sesi artık ama gene de bilemem..

edit: neden simbo aldın dersen sadece ve sadece ucuz diye.. sonuçta evde fırtına koparak birşey almayacaktım.. öyle 100-150 lirayada vantilatör almazdım.. ufo filan.. zaten alacak olsam biraz daha ekler klima alırdım.. o yüzden en uygun oladan biraz daha pahaı olan simboyu aldım.. 2 yıldır da sorunsuz ve sessiz olarak kullanıyorum.. gece uyurken de bazen açık bırakıyorum.. sesi kesinlikle rahatsız edici değil.. ama parçalarına ayırıp tek tek yağlamam bunda büyük etken normalde biraz sesli çalışıyor.. bunu belirtmem gerekir.. hangi vantilatörü alırsan al eğer çok ses çıkarıyorsa biraz yağ çözüm olabilir.. aklında bulunsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 14 Ağustos 2010; 11:32:41 >

• Valla serinletmesini bilmem, ama tavan vantilatörleri bana çok estedik görünürler. Hele bazılarının pervaneleri dekoratif duvar kağıdı gibi birşey olur ki, yatak odasını hiçbir şey o kadar güzel gösteremez.

Görüntüye uyumlu iki adet abajur ile tadından yinmez :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.