Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lasguard , mikailc78 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.967
Cevap
319
Favori
2.101.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 ay önce bu ürünü aldım ancak son 2 aydır çökme var ve sırt ağrısı sorunları yaşamaya başladım. Yatak hakkında bilgisi olan var mı ? müşteri hizmetlerine şikayet oluşturdum. İade vs olur mu acaba ?

• urun.n11.com
    Mopateks Ultra Ortopedik Vip Comfort Yaylı Yatak 100 X 200 - n11.com
    http://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/mopateks-super-lux-ultra-vip-comfort-yatak-100-x-200-P64875636

bu ürünü bilen var mı yada markayı ? 2 yaşındaki çocuğum için alacağım..

• elvismail kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam pedli yataklar en çok karşılasılan sorundur. Çökme olur iade edemezsiniz ama değişim sağlar firma.
  • rueta R kullanıcısına yanıt
    hocam bu yatak modeli bildiğiniz sünger yatak modelidir. yay üzeri süngerdir. orta sertliktedir.
  • merhabalar,

tempur'un microtech modelini inceleyen oldu mu? kampanya ile 160x200 cm olan modeli 3700 TL'ye geliyor. fiyatı çok uygun geldi bana ama internette hiç yorum göremedim bu model ile ilgili.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam, ciddi sırt ve bel ağrıları çekiyorum. Yan veya yüzüstü yatıyorum. Eşim ise genelde sırtüstü veya yan yatıyor. İkimiz de kilolu değiliz (ben 75-80 kg, eşim 50-55 kg civarı)

Şu an ince bir Visco yatak kullanıyoruz, fena değil ama çok da memnun değiliz, özellikle zaman geçtikçe sanki daha da rahatsızlık veriyor.

Bütçe kısıtımız yok. Yatsan'dan bir sürü yatak baktık, çok emin olamadık. King Coil Amethyst çok rahat geldi ama yumuşak yatak diye vazgeçtik. Yatsan Cashmere güzel ama yan yatışta omzumda hafif baskı hissettim. Yatsam Breeze çok rahat geldi ama o da yetişkinlerden çok çocuklar için üretilmiş sanırım.

Yataş'ın testini yaptıktan sonra oraya gittik. Testte çıkan lateks+yaylı Seven-Z de, Ergocoil Infinity de çok rahat geldi. Ama eşimin tereddütü var. Ergocoil üstündeki pedden dolayı yumuşak diyor, ama ben de alttan yay desteği var, üstteki yumuşaklık kötü değil, hatta iyi bir şey diyorum.

Ne dersiniz, sıkıntı yaşamadan kullanır mıyız? Yataş'ta kalite sorunu yaşar mıyız?@WELLMATT YATAK @lordford50 @yer_cekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkelios -- 22 Ağustos 2017; 2:31:54 >

• Merhaba 7 yıllık yataş blue star yatagımız bel ve sırt ağrısı yapmaya başladı, bunun yerıne yataş five z 160 200 inceledim güzel görünüyordu ama fiyat 2170 idi biraz pahalı geldi, varmıdır bu yatağa benzer kalitede orta sert bir yatak tavsıyesı olan arkadas,tesekurler

• serkelios S kullanıcısına yanıt
    Yataş daha iyidir.

Beatrice modeli bi deneyin.

.

Yataş da Leggett & Platt yaylı seriyi kaliteli buluyorum.

6 aydır zero gravity kullanıyoruz, sorun yok. Ama bence ederi 2500 tl civarı.

Yatak kötü değil, piyasa pahalı.

İdaş da kalitelidir.

Altın yatak; medium da iyidir.

• Merhaba

hibboux cloud pocket 160 200 hepsiburada da indirim ile 1060 tl ye geliyor nasıl bir marka ve yatak bilgisi olan varmidir

www.hepsiburada.com
    Hibboux Cloud Pocket Yaylı Yatak- Koşulsuz 100 Gün Deneme Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/hibboux-by-yatas-cloud-pocket-yayli-yatak-100-gun-deneme-suresi-p-HBV000005KG9N?magaza=Hepsiburada

• Yataş Thermo Rest modelinde ayın ürünü olması nedeni ile yüzde 50 indirim var.

Sert bir yatak. Bugün bir tane satın aldım. Umarım memnun kalırız.

www.yatasbedding.com.tr
    Yataş Bedding ile Her Tarza Uygun Yenilikçi Tasarımlar | Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar/thermo-rest

• Hayırlı akşamlar, konu çok güzel emeği geçenlere teşekkürler,

1 haftadır yatak bakıyoruz gezdiğimiz yerlerde denk geldiğimiz yataş, bellona falan baktık, eşimde bel sırt ve boyun da ağrılar var bu yüzden yatak çok önemli, bellonada Golden Comfort Yatak baktık eşim beğendi yatağa uzandığında belini doldurdu yatak rahat geldi sonra yataşta tesla sleepe baktık Golden Comfort Yatak kadar rahat değil, araştırma yaparken şikayet varda bellona Golden Comfort Yatakta çökmeler olduğu yönünde şikayetleri gördük, kararsız kaldık şu an kullandığım yatak visco air modeli, tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler konu için.
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    Biz de çok araştırdık en sonunda İstikbal Active Life Gold yatak aldık. 1 aydır memnunum.

• Merhaba, 4 yaşındaki oğlum için yatak alacağım. Tavsiyeniz nedir?
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    3 haftadir yatiyorum bu yatak uzerinde. Ben ve esim cok memnunuz. Uyandigimizda hic bel sirt agrisi yasamiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

Orijinalden alıntı: naviga70

Arkadaşlar, bilginiz olsun; Yatsan %10 KDV indirimi, %10 zubizu kampanya indirimi yapıyor halihazırda. Aldığım yataktan örnek verecek olursam, fiyatı 1,730-TL olan Otantique Plus yatağı 1,425-TL'ye aldım.

Hocam mesaj icin oncelikle tesekkur eder, sozlerime yatsana soverek baslamak istiyorum. Yahu koskoca bursada kampanya yapmamis adiler Ne bicim firma bunlar. Acaba zubizuda yazmasa bile var midir kampanya?

kusur bakmayın yeni gordum.gayetb iyi 2 gunde alıstık.super nence

• Visco yatak bakacaklara bucca markasını öneriyorum arkadaşlar

Diğer markalara ve özelliklere göre fiyatları daha düşük ve bazı modellerde aşırı indirim uyguluyorlar takip edin derim

Geçen satın aldığım yatağı farklı bir ölçüyle değiştirmek istedim, istediğim ölçüyü sorgusuz sualsiz gönderdiler

Müşteri memnuniyetindede çok iyiler
  • Arkadaşlar merhaba

Orta-sertlikte yatak arıyorum.

3000 tl'ye kadar çıkabilirim ama tabi ki altı daha kabulümdür.

Yataş Tesla'yı beğendim fakat aklım işbir'de.

Her türlü yoruma açığım.

İyi uykular, iyi bayramlar dilerim.
  • Arkadaşlar düğün paketi ile tarafımıza bi yatak verildi malum pek kaliteli değiller. 4 ay sonra yatak çökmeye ve her sabah aşırı bir sırt ağrısı ile uyanmaya başladım.

Bende hafif kamburluk var bel çukurum biraz fazla bu yüzden her sabah lanet olasıca yatakta dayak yemiş gibi uyanıyor ağrıdan duramıyorum.

Yataş five z yatak hoşuma gitti bel çukurumu kavradı. Tabi sizin de tavsiyeleriniz önemli. Benim gibi omurga problemi olan birine ne tavsiye edersiniz?

• Arkadaşlar 3 yatak arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. Halihazırdaki gecen sene 350 TL ye almış olduğumyatağımda bel ve sırt ağrıları yaşıyorum.

1- Yatsan otantik plus---1730 TL

2- Yatsan switzerland---1990 TL

3- Yataş hourglass air---2028 TL (aklı sıra ayın ürünü ve %50 indirim varmış)

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.