Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.898
Cevap
315
Favori
2.094.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1500-2000 bandında yataş athletic five-z modellerini deneyin derim. İki yıl önce athletic modeli aldık. memnunuz .Five-z visco nedeniyle tercih etmedik terleme sorunu yaşayanlar vardı. Yatak alırken mutlaka denemelisiniz arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar şu ikisi arasında neyi önerirsiniz
    www.hepsiburada.com
    Viscoflex Tek Kişilik 21 90 X 190 Cm Visco Yatak Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/viscoflex-21-90-x-190-cm-yatak-p-HBV000002S6U1

Bugün alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

yatsan dushesee yatak aldım hiç memnun değiliz,, değiştirmek için gittim üstüne birton daha fiyat çıkarttılar,, bıktım artık keşke hiç bulaşmasaydım,, yatsan fabrikanın önünde yatak yakan birisi görürseniz o ben olabilirim muhtemelen :D

Bahsettiğiniz yatağın özelliklerini biraz inceledim fiyatı özelliklere göre pahalı,sadece multi spring dedikleri yay sistemi var onun üzerinde katmanlar vs.kızıyorsunuz ama bu yay sistemi vücudu destekleyen bir yay sistemi değildir bunun yerine vücut ağırlığını yatağa yayma özelliği vardır vücudun daha fazla basınç yaptığı yerleri destekleme özellikleri yoktur.Bazı iyi yatak üreticileri multispring üzerine paket yay sistemi kullanmaktadırlar hatta onun üzerinede viskoda koydukları modellerde var.Sizinki yatsanla alakalı değil yatsanın paket yay sistemli modelleride var,iyi yataklarda paket yay sistemi kullanılmakta bahsettiğim özelliklerinden dolayı.yatsanda otentiq plus ve terapist modelleri bahsettiğim yataklardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Arkadaşlar şu ikisi arasında neyi önerirsiniz
    www.hepsiburada.com
    Viscoflex Tek Kişilik 21 90 X 190 Cm Visco Yatak Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/viscoflex-21-90-x-190-cm-yatak-p-HBV000002S6U1

Bugün alacağım

Birisi sıradan rahat edemeyeceğiniz yaylı yatak işte,diğeri en azından değerleri densititesi belli olmasada visko malzeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zultaran -- 14 Şubat 2017; 23:14:30 >

• zultaran Z kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburadadan hangi ürünü tavsiye edesiniz %20 indirim varken almak istiyorum aslında mopateksi aldım ama iptal edebilirim. Herkes olumlu yazmış diye almıştım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Yatağı alıp senelerce kullanıyorsunuz. Cep telefonlarına gözü kapalı servet ödediğimizi düşünürsek ki kaliteli yatak almanızı öneririm sağlığınız ve rahatınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam hepsiburadadan hangi ürünü tavsiye edesiniz %20 indirim varken almak istiyorum aslında mopateksi aldım ama iptal edebilirim. Herkes olumlu yazmış diye almıştım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Hocam mopates yataklara baktım fiyatlar uygun ama bunlar yaylı yataklar,üstteki postlarımda belirttiğim gibi bu ürünün özelliği vücut ağırlığını yatağa yaymaktır ancak vücudun ağır yerlerinin uyguladığı basınca karşı vücudu destekleme özelliği yoktur bu da ağrılı bir şekilde uyanmaya sebep olur,gencim daha bana bel ağrısı olmaz derseniz fiyatı uygun hatta yaylar arasına sert sünger atmışlar biraz daha dayanıklı olması için.Bunları beğenmezseniz monessa markasına bakabilirsiniz hepsiburada için üretim yaptıklarını duymuştum artı bununda yaylı olanları var ancak biraz daha iyi olsun derseniz paket yay sistemli modellere bakabilirsiniz bunlar daha rahat olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Yatağı alıp senelerce kullanıyorsunuz. Cep telefonlarına gözü kapalı servet ödediğimizi düşünürsek ki kaliteli yatak almanızı öneririm sağlığınız ve rahatınız için.

Kesinlikle bu yorumunuz çok doğru insanların es geçtiği en önemli şeylerden birisi eve düzgün bir yatak almak.Yaşam kalitesini inanılmaz etkileyen bir şey.Bunun için biraz para ayırmayı çok görmemek lazım

Hocam kargo yola çıkmış ama elince geri ücretsiz gönderebilirim. Niğdede yaşıyorum burdai yataklar çok uçuk. Yani gereksiz pahalı. O yüzde de internetten alıştım. Yataş selena lotus alacaktım vazgeçtim. Ne dersiniz geri mi yollayım?
    Hocam hangi ölçülerde kaç paraya aldınız bilmiyorum ama denemeden yatak almak pek mantıklı değil,keşke biraz araştırsaydınız.

. Bu yatakta bonel yay sistemi kullanılmıştır vücudu ayrı ayrı desteklemez paket yay sisteminden en önemli farkı yayların tellerle birbirine bağlı olmasıdır bu yüzden ayrı hareket etmez yaylar,paket ya da torba yay sisteminde ise yaylar birbirine tellerle tutturulmadan paketler içindedir bu yüzden farklı basınç noktalarına göre farklı hareket ederler.

Bu arada ben paket yay sistemini öneriyorum ama maliyet açısından genelde biraz maliyetli yataklar bu yüzden yinede kendiniz değerlendirirseniz daha iyi olur.Yataşta tesla sleep,cool action birde dushess plus yatak bahsettiğim yataklardan ama denemeden sipariş vermeseniz iyi olur çünkü paket yayla bitmiyor iş konfor kısmıda yatağı etkiliyor ve çok sertte olabiliyor.

Hocam 90*190 ölçüsünde 200 tl'ye aldım. %20 indirim vardı. Şimdi yataşa baktım ordA DA %30 indirimle atletic modeli 940 tl.
    www.mondi.com.tr
    Zero Stress Yatak Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
    http://www.mondi.com.tr/yatak-ve-bazalar/yataklar/zero-stress-yatak

19 Şubat'a kadar geçerli; mondi "zero stress" 90x190 yatak 457 tl.
    Offsettech Yay Sistemi var. Bonel yaydan çok daha iyi.
    .
    bütçe biraz daha fazlaysa;
    istikbaldeki micro pocket yaylı " iQ Comfort" 90x190 Yatak 866 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 16 Şubat 2017; 16:16:25 >

• Bugün yatak seçmek için Yataş'a gittim. 160*200 yatak bakıyorum. ben 75kg, eşim 45 kg. bende bazen uyandığımda biraz bel ağrısı oluyor gün içinde dolaşırken geçiyor. Şu iki model arasında kaldım.

seven z ==>
    Yataş Bedding
    Seven-Z Lateks Hybrid Seri Yatak|Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar/seven-z-lateks-6
    ==> 1716₺
    duchess ==>
    Yataş Bedding
    Duchess Pocket Yaylı Seri Yatak|Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar/duchess-4
    ==> 1460₺

ikimiz de ikisine de yatıp denedik. duchess biraz daha yumuşak gibi geldi bana. üzerinde ped olması sebebiyle yattığımda vücudumla tamamen bütünleşti, sardı gibi hissettim. seven z ise yine belimi doldurdu ama duchess e göre pedi olmadıgı için daha az yatagın içine gömüldüm gibi. seven z nin ortası kenarlara göre biraz daha yüksek gibiydi belki bayide sürekli kenarına oturula oturula çökmüş olabilir. satış danışmanı duchess in bize uygun olduğunu ikimizin de kilolarının duchess için uygun olduğunu söyledi. seven z'nin de bizim için uygun olduğunu aralarında çok fark olmadığını söyledi. tabi yaklasık 300₺ gibi bir fiyat farkını saymazsak :) ikisi de 7 bölgeli paketli yay sistemine sahip. seven z'de duchess'den farklı olarak sanırım lateks var.
    şuan sanırım "lateks" ile "konfor arttırıcı uyku pedi" arasında seçim yapmam gerekiyor.
    sizin fikriniz nedir. hangisini almalıyım.

• yataş five z ile yataş harmony 200(five z) aynı yataklarmı? farklı ise farkları nedir?
  • Bera Yatak alan kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?
    90x190 yatak bakıyorum çocuğum için fiyat/kalite olarak ne önerirsiniz?
    Hepsiburada da indirim var, aşağıdaki ürün için ne dersiniz?

www.hepsiburada.com
    Bera Yatak Tek Kişilik Bamboo Ultra Full Ortopedik Yatak 90 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/bera-yatak-bamboo-ultra-full-ortopedik-yatak-p-EAKSBERABAM90?magaza=Bera%20Yatak

• Arkadaşlar ılk defa yatak araştırması yapıyorum gezınırken forumda bu konuyu buldum şuankı kullandığımız yatağı değiştırme sebebım ıse sabahları tabırı caızse dayak yemiş gıbı kalkmam artık gercekten rahatsız etmeye başladı bu durum, sızlerden rıcam bana bır ıkı model yada şu tip yataklar alman gerek tarzında bılgı verebılırmısınız sanırım vıscolu be pocet yay sıstemlı yataklar daha konforlu oluyormuş hangı marka vede tabı markanın hangı modelı kafam baya karıştı yardımcı olursanız sevınırım
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Bu isten pek anlamam ama bu konuda epey sayfa okudum. Konuda genel olarak Paket yayli, lateksli yataklar tavsiye edilmis. Visco lu yataklar ise genelde pek tavsiye edilmemis. Paket yayli visco lu yataga yatas five-z yatagi ornek verebilirim. Paket yayli lateks li yataga ise yatas seven-z. Paket yayli sunger pedli yataga ise yatas duchess. Bulundugum yerde yatas bayisine gidip inceledigim icin sadece yatas marka yataklar aklimda kaldi. Onun disinda cok konusulan yatsan switzerland yatak var. Bu saydiklarimdan daha sert bir yatak oldugu soyleniyor. Yatasin sitesine girip smart match uygulamasini kullanarak az cok fikir edinebilirsiniz belki. Butceme gore ben yatas seven z ya da yatas duchess tercih edicem gibi duruyor. Ama henuz tam karar veremedim.

• ozeba O kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için cok teşekkür ederım ayrıntılı şekılde yazmıssınız araştırmaya dün başladım bugün pek bakamadım aslında hb dadaki indırımden alayım dıyordum ama yataş satılmıyor bulamadım en ıyısı yerınde gıdıp görmek sanırım, hafta içi yataş ve bulabılırsem yatsan ıle işbire bakıcam özellıklede dediğiniz modellere tekrar sagolun.
  • Arkadaşlar, bilginiz olsun; Yatsan %10 KDV indirimi, %10 zubizu kampanya indirimi yapıyor halihazırda. Aldığım yataktan örnek verecek olursam, fiyatı 1,730-TL olan Otantique Plus yatağı 1,425-TL'ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: naviga70

Arkadaşlar, bilginiz olsun; Yatsan %10 KDV indirimi, %10 zubizu kampanya indirimi yapıyor halihazırda. Aldığım yataktan örnek verecek olursam, fiyatı 1,730-TL olan Otantique Plus yatağı 1,425-TL'ye aldım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın kulanım sonrası yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.Aynı yatak benimde takibimde yaza doğru almayı planlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.