Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.912
Cevap
314
Favori
2.097.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beyazhu

İdaş Pearl hakkında bir yorumunuz var mı acaba? Benzer özelliklerdeki yatsan modelleri ile arasında bir hayli fiyat farkı var.
    İdaş da benim favorim;

Leggett & Platt tarafından İdaş’a özel geliştirilen Weightless Relaxion yay teknolojisi ile öne çıkan Sleeping Space

www.idas.com.tr
    SLEEPING SPACE | İDAŞ
    https://www.idas.com.tr/tr/urun/sleeping-space

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkdşlar mrb, bel ve sırt ağrım mevcut, eşiminde bel fıtığı var.

Bize uygun yatak özelliği paket yay mı yoksa idaş'ın yataklarında olan mira-coil özelliğimi sizce tecrübeli arkdşlar cevablayabilir mi ?
  • Pedrocan P kullanıcısına yanıt
    Evet
    Pedli mira coil tercih edilebilir.
    Yataşda Ergo modeli de buna benzerdir.

İdaşyoutube
    Uykuya Değer Katan Ne Varsa Hepsi İDAŞ'ta!
    https://www.youtube.com/watch?v=kCjDRcodSGU&feature=youtu.be

Paket yaylı modellerde; Tek paket yaylı modeller yerine çift paket yaylı modeller tercih edilebilir. İdaş SLEEPING SPACE ve yataş ZERO gravity ve işbir CoolFlow Deluxe gibi.

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Pedrocan P kullanıcısına yanıt
    vimeo
    kolajen bellona
    https://vimeo.com/305707172

www.bellona.com.tr
    Kolajen Ultra Therapy Yatak - Bellona Mobilya
    https://www.bellona.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/tum-yataklar/kolajen-ultra-therapy-yatak

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkürler hocam.

bütçeniz max 3500 olsa idi peki siz hangi marka hangi modele tercih ederdiniz ? Ağrıları olan ve eşinde bel fıtığı olan biri olarak.

o kadar çok marka model varki resmen kafam allak bullak oldu :)

İDAŞ GOLD COLLECTION MIRA-COIL ORTOPEDİK - bu ürün bütçeme uygun ama f/p mi onu bilemedim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedrocan -- 24 Ağustos 2020; 17:13:14 >
  • Arkadaşlar bambi borjen yatak almayı düşünüyorum. 160x200 ebadında olacak. Yatak için hiç fikrim yok bu islerden anlayan arkadaş yardım edebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pedrocan

ilginiz için teşekkürler hocam.

bütçeniz max 3500 olsa idi peki siz hangi marka hangi modele tercih ederdiniz ? Ağrıları olan ve eşinde bel fıtığı olan biri olarak.

o kadar çok marka model varki resmen kafam allak bullak oldu :)

İDAŞ GOLD COLLECTION MIRA-COIL ORTOPEDİK - bu ürün bütçeme uygun ama f/p mi onu bilemedim açıkcası
    ORTA-SERT bir yatak olmalı.
    Paket yaylı modellerde; Tek paket yaylı modeller yerine çift kademe paket yaylı modeller tercih edilebilir.
    İdaş SLEEPING SPACE ve
    yataş ZERO gravity ve
    işbir CoolFlow Deluxe ve
    bellona kolajen ultra therapy yatak
    gibi.
    ben 3-4 yıldır yataş zero kullanıyorum.
    çift paket yaylı modellerden düşünmüyorsanız.
    mira coil tarzı olacaksa içinde veya dışında ped olsun;
    www.idas.com.tr
    MILLENNIUM | İDAŞ
    https://www.idas.com.tr/tr/urun/millennium?

www.idas.com.tr
    MIRA-COIL PEDLİ | İDAŞ
    https://www.idas.com.tr/tr/urun/mira-coil-pedli

yataş bedding
    Ergocoil Infinity Hybrid Seri Yatak|Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/ergocoil-infinity-hybrid-seri-yatak-35169

www.hepsiburada.com
    Yataş Selena Elexus Ergocoil Yaylı Pedli Çift Kişilik Yatak Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/yatas-selena-elexus-ergocoil-yayli-pedli-cift-kisilik-yatak-150-x-200-cm-pm-HB000008A083

www.mondi.com.tr
    Mondi Body Balance Yatak Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
    https://www.mondi.com.tr/yatak-ve-bazalar/yataklar/mondi-body-balance-yatak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 25 Ağustos 2020; 13:58:0 >

ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz_Adam32.

Arkadaşlar bambi borjen yatak almayı düşünüyorum. 160x200 ebadında olacak. Yatak için hiç fikrim yok bu islerden anlayan arkadaş yardım edebilir mi ?
    kilolu değilseniz alınabilir,
    HyperSoft sünger ve tek Paket Yay Sistemi vardır.

Tek paket yay kötü mu ? Ben 85 eşim 60 kilo işimizi görür mu bilemedik

• yaklaşık 3 aydır king koil continental yatağı kullanıyoruz. aylarca bir sürü yatak deneyip bu yatağı seçtik. genel olarak memnunuz. daha az uyuyup daha dinlenmiş kalkıyorum diye bilirim. yatak orta sert arası. çokça yatak denedik ama bu king koil continental çekti bizi. adının büyüsü mü fiyatından kaliteli mi gelmesi bilemiyorum açıkçası tam karar veremeyip pişman olmayayım diye pahalı yatak aldık. evet pişman etmedi övüyorum ama daha düşük paralara da aynı keyfi bulabilir miydim hala bilmiyorum.
  • yatsanın Sealy Maple Grove Yatak yatağı nasıldır alan kullanan var mı?
    fiyatlar çok pahalı, sağlık için önemli olmayabilir ama mevcutta alacak durum yok okadar.

bende 10 yıllık yatağımızı değiştirmek istiyorum artık eşim şikayet ediyor belim ağrıyor fln die yatakta çok rahat sayılmaz zaten. önerebileceğiniz yatak var mı arkadaşlar?
  • merhaba, ben yatak araştırması yaparken şu sonuca ulaşmıştım,
    1- öncelikle yaş sınırı çok önemli, 50 yaş a yakın seviyelerdeyseniz kesinlikle sert yatak alınmalı,
    2- yatakta yatacak eşlerin kaç kg ağırlıkta oldukları,eğer 85-100kg ağırlıkta iseniz kesinlikle sert yatak alınmalı.
    ben bu üstte yazdığım kriterler içinde idim çok araştırdım İdaş Mira-coil yatak aldım, hatta ilk yattığımda çok sert geldi , hata mı yaptım diye endişelendim , ama sabah uyanınca bel ağrısıda kalmadı, eşimde memnun kaldı ben tavsiye ederim ancak yukarıda yazdığım durum sizdede var ise.
    Oğlumun yatagı yatsan royal-crown paket yaylı , önceden beğenirdim ama içine gömülüyorum yatakta dönemiyorum bile .

Neden mira coil derseniz , bu sistem Amerikan Laget-platt firmasının tescilli ürünüdür, Laget-platt diye google da aratınca , bizim yataktaki kullanılan yay sistemi gözüküyor.
  • Hayırlı günler arkadaşlar 2 buçuk yaşındaki oğlum için 80/180 yatak alicaz ama hiç bir fikrimiz yok, konuya da baktım yetişkin yatak tavsiyeleri yoğunlukta çocuk yataklarında tavsiye alabilirmiyim acaba

• Hibboux botanic hybrid yataklar nasıldır, fiyat konusunda uygun sayılır ama rahatlık konusu önemli..bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar1986

Hibboux botanic hybrid yataklar nasıldır, fiyat konusunda uygun sayılır ama rahatlık konusu önemli..bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim?
    bende araştırmalar sonucunda fiyat ve özellik olarak bu yatağı aldım Hibboux botanic hybrid.
    ama henüz kullanmadım,YATAŞ'ın üretimi üzerinde YATAŞ yazıyor
  • Merhabalar arkadaşlar,

Yatak seçimi için fikirlerinize ihtiyacım var.

1)Bel ve sırt ağrılarımız mevcut
    2)Ben 100-105 kg, eşim 60 kg civarında
    3)Bütçemiz 3-4 bin ₺

Sevgiler...
  • İDAŞ'TAN YATAK ALACAKLAR DİKKAT !!

01/09/2019 tarihinde İdaş yetkili satıcısından Jewelry Boutique modelindeki yatağı satın aldım. 3 ay sonra Aralık 2019'da yatakta çökme meydana gelmesi nedeniyle servis çağırdım. Ben 80 kg, eşim 70 kg. olmamıza rağmen gece sabaha karşı yatağın üst kısmındaki pedler aşırı çökmüş oluyor ve feci bir bel ağrısı yapıyordu. Gelen servis yatağa sadece metre uzatarak (şaka yapmıyorum bildiğiniz inşaatta tadilatta kullanılan uzayan 5 metrelik metreler) bu yatak normal deyip gitti. Ankara bölge müdürlüğü ile telefon görüşmeleri sonucunda yatağın ayıplı olduğunu kabul ettirip 03/01/2020 tarihinde yatak aynı model ile değiştirildi. Değişen yatakta yaklaşık 6 ay sonra aynı şekilde tekrar çökme meydana gelmesi nedeniyle 17/08/2020 tarihinde çağırdığım servis geldi. Yataktaki çökme ekli fotoğrafta da belli olduğu üzere bariz olmasına rağmen ve servis yetkilisi de evet çökme var demesine rağmen yatağın normal olduğunu iddia edip yatağın iade talebini yerine getirmediler. Konuyu İstanbul Genel Merkeze ilettim. Ancak mallarının arkasında değiller. Tüketici Hakem Heyetinde karşı karşıya geleceğiz bu firma ile.

siz siz olun paranızı malının arkasında olmayan firmalara kaptırmayın.

#idaşpişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyeldan -- 30 Ağustos 2020; 17:36:27 >

• bambi neden ucuz dieğr markalara göre
  • yasincalis kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz hafta aldığım oranları paylaşayım:
    Pendik Home City mağazası %10, masko mağazası %13 ve üzeri iskonto yapıyor.
    Tecrübeyle sabittir.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.