Şimdi Ara

Yatağa git yine boş yine boş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman böyle ısıtamıyorum bu kış günleri yatagı.şimdi gitcem yataga yine boş olacak.böyle hayatmı olur.şimdi yatağa gittiğimde güzel bir süprizle karşılassam kötümü olur şöyle güzel bir hatun.körpeçik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 3 Mart 2008; 1:42:57 >

• Sen züprizin adını koy istersen. Sonra süprizden isteğin yanlış anlaşılığ yerine gelir de Mazallah yatakta bir zenci seni karşılamasın.
  • Herşeyi zamanında yaşamaktır en güzeli
  • boşluk nasıl dolar bilmem ama elektrikli battaniyeyi yatmadan 30 dakika evvel çalıştırınca yatak ısnıyor.. tecrubeyle sabit...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkcemre29

boşluk nasıl dolar bilmem ama elektrikli battaniyeyi yatmadan 30 dakika evvel çalıştırınca yatak ısnıyor.. tecrubeyle sabit...

• quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Sen züprizin adını koy istersen. Sonra süprizden isteğin yanlış anlaşılığ yerine gelir de Mazallah yatakta bir zenci seni karşılamasın.

sonra bir de demesinler yılanın kafasına nalınla vurdum ama çoktan sokmuş galiba .

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Sen züprizin adını koy istersen. Sonra süprizden isteğin yanlış anlaşılığ yerine gelir de Mazallah yatakta bir zenci seni karşılamasın.

sonra bir de demesinler yılanın kafasına nalınla vurdum ama çoktan sokmuş galiba .

tecrübelisin galiba bu konuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.