Şimdi Ara

yasuo tf lerde nasıl kullanmalıyız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu aralar yasuo oynamak gerçekten sardı. Early de iyi oynadığımı düşünüyorum teke tekte adamı alıyorum hatta bazen üstüne jungle ı bile alıyorum ama late de değişiyor team fight ta direk harcıyolar beni. Ne yapabilirim tavsiyeleriniz neler ? Benim kendi özeleştirim biraz önden gidiyorum geride durup en son temizlesem belki daha iyi olabilir. Bide bu rüzgar ı oluşturmak için 2 kere q vurmamız lazım ben bunu tflerde yapamıyorum. Yani adamlara bi q atıp kaçmaya çalışsam yine önde yakalıyorlar bu rüzgarı nasıl daha iyi çıkarabilirim ? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karşıda çok stun yoksa q ile dürtmeyi deniyebilirsin . ayrıca takımında janna malp wukong vi gibi herolar varsa zaten eritirsiniz kombo ile ayrıca tf lerde e ni iyi kullanırsan minyon olan yerlerde çok rahat kaçıp yakalayabilirsin .
  • Tf basladiktan 3 5 saniye sonra q r olmadi e r ile gir. Sakin sen baslatma tfyi

Ve NE KADAR KASARSAN KAS TANK ITEMI ALMADAN 5 KISIYE DIREK PENTA UMUDUYLA ATLAMA THROWLARSIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Tf basladiktan 3 5 saniye sonra q r olmadi e r ile gir. Sakin sen baslatma tfyi

Ve NE KADAR KASARSAN KAS TANK ITEMI ALMADAN 5 KISIYE DIREK PENTA UMUDUYLA ATLAMA THROWLARSIN.

Tank iteminden kastınız ne hocam mesela. Ben ilk statik, mahvolmuş, hydra, son fısıltı, ebedi kılıç ve bot çıkıyorum. Bunlardan hangisini çıkmayıp tank item çıkabilirim ?

• hydra çıkma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: smalak0077

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Tf basladiktan 3 5 saniye sonra q r olmadi e r ile gir. Sakin sen baslatma tfyi

Tank iteminden kastınız ne hocam mesela. Ben ilk statik, mahvolmuş, hydra, son fısıltı, ebedi kılıç ve bot çıkıyorum. Bunlardan hangisini çıkmayıp tank item çıkabilirim ?

Hydra yerine ga, randuin, banshee tercih edebilirsin. Botunu da mercury ya da ninja tabii al bence o statik+botrk'den gelen attack speed fazlasiyla yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • statik ebedi çok tank varsa mahvolmuş youmu bot genelde mercury alıyorum banshee tercih edebilirsin. en iyi build budur.gelen mınyonlardan rüzgarı aktif etmeye bak tf oncesinde mid game için late de zaten cd çok kısaldığı için sıkıntı yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 6 Ağustos 2014; 2:18:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.