Şimdi Ara

Yasuo hakkında bişi sorcam...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yasuo almaya karar verdim de.(Zor champları seviyorum).Top gitmeyi planlıyorum ama solo deil.Gerekirse onu da yaparım ama.Neyse sorum şu: Yasuo nun ultisi nin bekleme süresi kaç saniye ? Bir yerde 17 saniye diye okudum.Evde ''YASUO COK OP'' diye 15 dakika kosturdum.Ama tam emin olamadım size de bir soruyorum.

(Edit:İlk sorumu da cevaplarsanız sevinirim.)

(Edit2:Nerf yermi buyuk ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelamBenKral -- 14 Aralık 2013; 15:24:56 >

• 120 saniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: katiksiz madde

120 saniye

Kaçıncı levelde (ultinin) ?
  • hatırlamıyorum ama lolwikiye bak orda var
  • ilk seviye 80 di sanırım en son seviyede 30 oluyordu cdr kasmadığında

Edit: evet hatırladığım gibiymiş

Last Breath RANGE: 1300 COOLDOWN: 80 / 55 / 30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 14 Aralık 2013; 15:25:47 >
  • katiksiz madde kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım e burda 80 / 55 / 30 yazıyo. Yalan söylememelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelamBenKral

Arkadaşım e burda 80 / 55 / 30 yazıyo. Yalan söylememelisin.

tamam sallamıştım tutmamış demek ki post kastırmadın bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poke imam, hatırlayan var mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hahahaha
  • O değilde bu top gider mi ? Bide nerf yer mi ?
  • Top gitmez mid gider. Nerf yiyebilir şuanda çok op %100 kritik şansı oluyor 3 4 item kasınca. Cd leri çok kısa mana kullanmıyor bedava shield ı var .
  • Nerf yemez. En fazla E'sine bir CD nerf, Ult'in range'i kısalır Q'nun Range'i uzar.

Solo'da oynayabilmek için biraz deneyim gerekiyor. Solo'da tanky Mid'de Assassin iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Nerf yemez. En fazla E'sine bir CD nerf, Ult'in range'i kısalır Q'nun Range'i uzar.

Solo'da oynayabilmek için biraz deneyim gerekiyor. Solo'da tanky Mid'de Assassin iyi olur.

+1 soloda oynuyorum doran kalkanı başladım statik-vampiri-randuin durumlar iyiye gidiyorsa ebedi gitmiyorsa ruh gömleği sonra mahvolmuş ebedi yada koruyucu yada günateşi
  • Son seviyesinde 30 saniye oluyo galiba.Bu arada op diye 15 dk boyunca koşman komik geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 14 Aralık 2013; 17:19:36 >
  • Ne nerfi buff gerekiyor.
  • Zhaonun havada kaldırmasından etkilenmiyor ulti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 4 5 oyunuma yasuo denk geldi. Oynayamadıklarından mı bilmiyorum ama pek etkili değillerdi. As kasıyorlar genelde ve ad'si eksik kalıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.