Şimdi Ara

yasuo counter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba rumble mı?q su ile pasifini harcıyor,yeterince yaklaşırsan duvarın arkasına geçiyor ve manasız.

• Early countersiz 6-16 rumble jax leblanc 16+ 1v5 penta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oriannaya karşı fena lane kaybediyorum yasuoyla
  • Lee sin
    Akali
  • quinn

• Riven olabilir Bence.

• Kayle. Farm bile aldırmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

Kayle. Farm bile aldırmaz.

Q sunu dodgelayınca slow yemediğinden kalkan E atmaya başlayınca iş görüyo. Kayle'da squishy olduğundan elixir ile başlanıp 3 lvlda kesilebilir.
  • zed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

quote:

Q sunu dodgelayınca slow yemediğinden kalkan E atmaya başlayınca iş görüyo. Kayle'da squishy olduğundan elixir ile başlanıp 3 lvlda kesilebilir.

yalnız q cd ile o duvarın cd bir değil. kayle zorluyor. 1 tane q dodgelayabilrsin sonrakini yiyorsun mecburen.
  • quote:

quote:

Direk trademi gireceksin ki? Zaten e'nin aoe olması cs yaparken yasuo'nun pasifi iptal oluyor. Minionlara yaklaşamadığı için q'da stackliyemiyor ve doğru zamanda ulti atarsa yasuo ultisi bosa gidiyor

• Ben 3 lvlda kesebileceğini söyledim zaten 6 ve sonrası overfeed değilse Yasuo'nun pek şansı olucağını düşünmüyorum.

@Kobrakai @Mr Kat

Yasuo safe pick sayılır. Talon lanede mal edebilir.
  • Kesinlikle Darius. Dari reyizin izni olmadan minionlardan xp dahi alamaz. Ama qlari dodgelaman lazim. Full ap malphite ilede zorlanmadim. DFG'den sonra tek atiyor.

• Stahli kullanıcısına yanıt
    Zed'in counteri bence yasuo. Zed ulti attığında rüzgar duvarını mantıklı yerleştirirse Yasuo tek bir damage almadan bile kurtulabilir.
  • quote:

Ben 3 lvlda kesebileceğini söyledim zaten 6 ve sonrası overfeed değilse Yasuo'nun pek şansı olucağını düşünmüyorum.

@Kobrakai @Mr Kat

Yasuo safe pick sayılır. Talon lanede mal edebilir.

Bende kesemeyeceğini söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

quote:

yalnız q cd ile o duvarın cd bir değil. kayle zorluyor. 1 tane q dodgelayabilrsin sonrakini yiyorsun mecburen.

Kaylenin q ap ratiosu düşürülmedimiki ?

• bi tane menzili olan şampiyon al. Mesela ahri ? aa ile pasifi harcat sonra skill at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcevatsener

Zed'in counteri bence yasuo. Zed ulti attığında rüzgar duvarını mantıklı yerleştirirse Yasuo tek bir damage almadan bile kurtulabilir.

o zaman şöyle diyeyim
    zed oynayacağım zaman kayle banlıyorum bilerek yasuo banlamıyorum iyice feedlenip kasayım diye
    çünkü 6 dan sonra free kill benim için ama ben yasuo oynuyorsam tam tersi oluyor
    sanırım en iyisi benim
  • katarina - annie - fizz her yasuo aldıklarında alıyorm ve bişey yapamıyorlar ani hasara dayanıksız bi karakter
  • quote:

Akali hariç ağır counter görmedim,kayle'ı earlyde çok pis dövüyor yasuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 13 Şubat 2014; 15:53:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.