Şimdi Ara

Yasuo build ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yasuo'ya sardım son zamanlarda sizce statik'ten sonra ie mi kasmalıyım yoksa başka bir item mi ?

• ben 2x doran yapıp statik rushluyorum sonra BF alıp botrk tamamliyorum sonra ie. botu as yapmak zorunda kalımıyorsun bu sayede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

ben 2x doran yapıp statik rushluyorum sonra BF alıp botrk tamamliyorum sonra ie. botu as yapmak zorunda kalımıyorsun bu sayede.

Damage az olmuyormu ie kasmadan önce ?
  • öndeysen tiamat bitir direk degilsen karşı takım tanky ise botrk kesinlikle öneririm. 100+ oyunum vardır yasuo ile en iyi build ie statik banshee mercury bot botrk veya hydra youmu kesinlikle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleMaker123

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

ben 2x doran yapıp statik rushluyorum sonra BF alıp botrk tamamliyorum sonra ie. botu as yapmak zorunda kalımıyorsun bu sayede.

Damage az olmuyormu ie kasmadan önce ?

q spama daha çok önem veriyorum. Seri q spam yaptin mi damage açığı kapanıyor +cc kazaniyorsun. zaten bf aldığın için pek damage farkı olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 doran sonrası statikk alıyorum araya düz bot sonra ie bitiriyorum daha sonra botrk çizmeyi genelde mercury yada ninja tabi alıyorum. Çünkü çok kırılgan bi champ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 doran alırsan lane de daha uzun süre kalabilirsin (bilmeyen yoktur heralde)
    Sonra statik çıkarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hançerle başlıyom sonra cosku alıyom sonra STATİK+EBEDİ kasınca zaten tek atıyon. STATİK+EBEDİ+HYDRA+RANDUİ+BOT OLABİLİR MESELA. BEN GENELDE DEFANSİF İTEM ALMAM. ÇOK KASILIYORUM GENELDE YASUOYLA. STATİK+EBEDİ+HYDRA+MAHVOLMUŞ+BOT ÇIKINCA TEK ATIYORUM RESMEN KİMSE VURMASINA FIRSAT KALMIYO. EĞER KASILDIYSAM HER MAÇ QUADRAM VAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.