Şimdi Ara

Yasuo Alanlar Neden Başlarda Feedler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden Yasuo alanların büyük kısmı earlyde batırıyor ölüp duruyor anlayabilmiş değilim , şuan silver 1 im westde , her el Yasuo banlıyorum takımdan biri alıp da feedlemesin diye , hayır sadece silverda değil , arada yayınlara da denk geliyo onlarda çok kötü oynuyorlar . Sebebi nedir sizce Yasuo oynayan herkesin earlyde batırmasının ?

Not : Elbet early gamede de iyi oynayan vardır , ben hepsi daima kötü oynar demiyorum Ha bu arada Yasuo almayı düşünüyorum sırf merakımdan , almaya değer mi ? Kaç maçta öğrenirim vs. Biraz açıklarsanız sevinirim , iyi forumlar herkese

• Best Yasuo olmak için o şart
  • Yasuo aşırı imba ama adamlar itemsiz dalıyo ondan. İtemsiz iken soraka oynar gibi oynasalar hiç ölmeden bitirriler.
  • Zor sampiyon late gidildikce gucleniyor tek q ile 500 600 vuruyor oyun baslarinda zayif gank yerse zor kacar eger iyi oynuyorsa kacar ayri konu bide latede adc gibi pozisyon almali cabuk eriyor tank kasilmadigi surece
    Wyu ve e yi iyi kullanamayan yasuo oyuncusu iyi yasuo oyuncusu degildir diger skilleri yetenek gerektirmiyor ama e ve w iyi kullanilmayi gerektiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo oyunun başında çok zayıf olduğundan ezilmesi normal. Silver eloda ise iyi oynayan bir yasuo ya pek rastlayamayacağından rakibin üzerine atlayıp ölüyorlar.

+ Açıkçası silver eloda ne kadar yetenekli olursan ol yasuo almanı tavsiye etmem. Sen ne kadar iyi yasuo oynarsan oyna, takımın kötü olunca bir şey yapamazsın ve ziyan olur. Onun yerine metadaki oplara yönelmeni tavsiye ederim.
  • yasuo kötü oynasa bile tüm lane lere combo yapacak hero aldırıp win alıyorum banlamaya gerek yok :D
  • westte o eloda adama zaten kesin salma . Nefret esiyorum su champin takimima gelmesinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yasuo cenabet hero.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Late herosudur.Şu oyunun earlyde en kırılgan herosu olabilir vaynele birlikte.Bence ondan feedleniyor.

• Özellikle low eloda oyuncular Yasuo'yu nasıl kullanacağını bilmiyor. Gerçi low elo oyuncuları çoğu şampiyonu iyi oynayamadıkları için zaten oradalar da Yasuo biraz daha mekanik bir şampiyon olduğu için böyle bir cümle kurdum. Yasuo oynarken early gamede E yeteneğini çok iyi ve akıllı kullanmak lazım. Mesela E yeteneği ile ve rakip minyonların yardımıyla karşı oyuncunun skilleri çok kolay dodgelanabiliyor veya takastan karlı çıkılabiliyor. Ama low eloda oyuncular bu gibi şeyleri bilmediği için genelde bodozlama giriyorlar ve sonuç olarak feedliyorlar. Yasuo early gamede Syndra, Twisted Fate tarzı şampiyonlara karşı çok güçlü mesela. Ama o eloda Yasuo alan kişiler karşılarında bu bahsettiğim şampiyonlar olsa bile feedleyebiliyor. Sorun dediğim gibi şampiyonu nasıl oynayacaklarını bilemedikleri. O yüzden takımına güvenmiyorsan, ki bana göre low eloda güvenme, Yasuo banlayabilirsin normaldir. Şampiyonu sadece kombodan ibaret sanıyorlar fakat kombodan başka bir sürü mekaniği var. Late gamede ise bildiğimiz gibi gayet güçlü.

• en büyük etkeni, e yi kullanarak rakibin minyonuna girip rakibe düz vuruş atmaları. oyun başları hero her minyondan 9-12 arası bir hasar yiyor. rakibin minyonunun içinde e/rakibe düz vuruş yapıp minyonların hasarını yiyorlar, üstüne rakipte vurunca, hele de cc li bir rakipse hemen ölüyor.

• oo bu soru mu yasuo ile feedlemek sanattır :@

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım nop kardeş report
  • la ben sırf millet almasın diye yasuo kata banlıyorum, bunlar takımımda olunca kesin lose
  • Ayaklı gold.

• lane aşamasında ap herolarla çok zorlanıyorum. farm kaçırmayayım diye yaklaşırken sürekli dürtüyor. ama çoğu heroda 6 olana kadar bütün havası. 6dan sonra yasuoya laneyi dar ederim
  • Efendimiz sauron derki;

Ash gul indéhul bera Ash ni gahul merrra.

Meali;

Her parmağa olan yaptığım yüzük gibi bazı şeylerin açıklaması yoktur.

• My Lord Sauron kullanıcısına yanıt
    Adam gibi adam geldi hg knk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.