Şimdi Ara

Yaşıtlarımdan Küçük Gösteriyorum Artık Problem Olmaya Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise 3 e gidiyorum ama beni görenler orta 3 ya da lise 1 sanıyorlar arkadaşlarıma göre ciddi küçük gösteriyorum 1.65 boyum var 70 kiloyum kilolu olduğumdanmıdır bilmem sakal olarak çene altımda çok az var

artık çok rahatsız etmeye başladı beni görenlerin küçük sanması vs. insana koyuyor artık dalga geçme vs olaylar olmuyor ama geçende dersanede yanlışlıkla 12 lerin sınıfa girdim sınıfta 2 kız vardı tuhaf tuhaf baktılar bana

Gelişimimdemi problem var acaba? bacak kıllarım belirgin düzeyde çok uzun değil genital bölgede hayvani bi kıllanma var koltuk altımdakiler yeni yeni kalınlaşmaya başladı

Kötü hissediyorum yok mudur bi çözümü kilo versem daha mı iyi olur? Yoksa sakal yüzünden mi böyle ? Doktora mı gideyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Bach -- 3 Ekim 2010; 17:10:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

lise 3 e gidiyorum ama beni görenler orta 3 ya da lise 1 sanıyorlar arkadaşlarıma göre ciddi küçük gösteriyorum 1.65 boyum var 70 kiloyum kilolu olduğumdanmıdır bilmem sakal olarak çene altımda çok az var

artık çok rahatsız etmeye başladı beni görenlerin küçük sanması vs. insana koyuyor artık dalga geçme vs olaylar olmuyor ama geçende dersanede yanlışlıkla 12 lerin sınıfa girdim sınıfta 2 kız vardı tuhaf tuhaf baktılar bana

Gelişimimdemi problem var acaba? bacak kıllarım belirgin düzeyde çok uzun değil genital bölgede hayvani bi kıllanma var koltuk altımdakiler yeni yeni kalınlaşmaya başladı

Kötü hissediyorum yok mudur bi çözümü kilo versem daha mı iyi olur? Yoksa salak yüzünden mi böyle ? Doktora mı gideyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

lise 3 e gidiyorum ama beni görenler orta 3 ya da lise 1 sanıyorlar arkadaşlarıma göre ciddi küçük gösteriyorum 1.65 boyum var 70 kiloyum kilolu olduğumdanmıdır bilmem sakal olarak çene altımda çok az var

Kötü hissediyorum yok mudur bi çözümü kilo versem daha mı iyi olur? Yoksa salak yüzünden mi böyle ? Doktora mı gideyim?

sakal yazıcaktım düzelttim

• değiştiremeyeceğin şeylere kafanı takma bu kadar. şimdi problem olarak görüyor olabilirsin ama 30 yaşına geldiğinde tam tersi olacak bi de bu açıdan bak
  • genç;
    ben de zamanında 25 olmama rağmen markette sigara verirken kimlik soruyolardı küçük göstermek iyidir boşver.ozamanlar öyle oluyor sonra bi bakıyosun pat die çöküyosun. şimdi 28 olmama rağmen 30 sananlar vartakma bunnarı
  • 25 yaşındayım sakalsız bıyıksız halimi görenler 20 sanıyor. hiç de şikayetçi değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.