Şimdi Ara

YAŞINIZI LÜTFEN DOĞRU HESAPLAYIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünün tarihi-Doğum tarihiniz= YAŞINIZDIR. Eğer burdan çıkan fark 19 yıl 11 ay 29 gün ise, siz 19 yaşındasınız. Farktaki yıl sizin yaşınızdır.

Doğru hesaplama bu şekildedir.

Yok 20 den gün aldım, 20 yaşındayım ben fln diyemessiniz. Doğduğunuzda da 1 yaşınızdan gün alırsınız ama 1 yaşında olmassınız...

Bilmeyenler için açıklamak istedim sadece.

• Bende onu diyorum bunu bir kabullenemiyorlar......!!!
  • evet 90 doğumlular şuan en fazla 17 yaşında 18 demeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonStop®

evet 90 doğumlular şuan en fazla 17 yaşında 18 demeyin

ewet ya bende de aynı sıkıntı var.. ben 90 lıyım.. ark lar diyo yok biz 18 olduk hede hödö.. diyorum olm siz manyak mısınız .. somra boole uzuyo bu.. bi saat hesaplama annatıyorum adamlara..
  • Ne kızıyorsunuz yahu
  • Tamam da. Nerden çıktı şimdi bu?
  • 18 bitti 19 a girdim 20 den de gün aldım

böyle cevap verenler de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani şu an 125 yaşındayım
  • ya çok mantıklı çünkü ben 28 kasım 1984 doğumluyum daha bu yıl dogum günümü kutlamamış olmama ragmen yıl hesabından sorana 23 diyordum 22 desem bu da yasını küçültmeye çalışıyo galiba tarzında bakışlara maruz kalıyordum olay çözülmüş oldu!

12.09.2007-28.11.1984=14.09.0022 yani hala 22 yaşımdayımm allam ya kimse beni anlamıyodu!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatısnext -- 12 Eylül 2007; 0:28:54 >
  • n-1 hesabı yapmak bu kadar zor olmamalı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihatnet

18 bitti 19 a girdim 20 den de gün aldım

e öyle diyenler haklı ama.doğrusu o
  • bende sinir olurdum sundan gun aldım felan bu yaştayım diye
  • evet şu gün alma olayını millet anlamıyor 18 yıl 1 gün olanlar kendilerini 19 yaşında kabul ediyorlar
  • arkadas belli bisiye kızmıs hırsını forumdan cıkarıo
  • ilk defa okula gittiğimde 17 yaşımdaydım o zaman .. bekçiyi kandırmıştım 18 e girdim die vay bee , ne günlerdi ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

quote:

haklı degil zaten girdiğin yaştan gün almış olursun... bişey biter o zaten senin yaşındır...girdiğinden gün almış ona girmiş olursun aynı zamanda zaten o gün alma olayını kim bulduysa gıcık olurum gün almak nedir ya bi de güne para mı vereceksin gibi iğreenç bi espri bile yaptırabilirler saçmalık ya...

ayrıca bu çok sıkıntılı kimse kabullenmiyo yanlış öğrenilmiş oyle gidiyo ya ben de 90lıyım bugun 17 oldum.. 17 yim olay buudr ya gerçi mart nisandan sonra bitireceğim yaşı söylüyorum çünkü hem erkek olup hem de geç bi ayda doğmak sıkıntılı olabiliyo.. ama ya sen 90lısın 90 yılında doğmuşsun yıl 2007 deyiz daha sen doğalı dünya 18 yıl geçirememiş sen nasıl 18 oluyosun...işte ezberci eğittimin sonuçları insanlar düşünmüyo mantıksızca konuşuyo...

• kendi yaşını 1 yaş daha fazla göstermek herkezin sevdiği bir şeydir ve pek zararı yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZgNcR

quote:

quote:

haklı degil zaten girdiğin yaştan gün almış olursun... bişey biter o zaten senin yaşındır...girdiğinden gün almış ona girmiş olursun aynı zamanda zaten o gün alma olayını kim bulduysa gıcık olurum gün almak nedir ya bi de güne para mı vereceksin gibi iğreenç bi espri bile yaptırabilirler saçmalık ya...

ayrıca bu çok sıkıntılı kimse kabullenmiyo yanlış öğrenilmiş oyle gidiyo ya ben de 90lıyım bugun 17 oldum.. 17 yim olay buudr ya gerçi mart nisandan sonra bitireceğim yaşı söylüyorum çünkü hem erkek olup hem de geç bi ayda doğmak sıkıntılı olabiliyo.. ama ya sen 90lısın 90 yılında doğmuşsun yıl 2007 deyiz daha sen doğalı dünya 18 yıl geçirememiş sen nasıl 18 oluyosun...işte ezberci eğittimin sonuçları insanlar düşünmüyo mantıksızca konuşuyo...

tamam sen dün 16yaş 364 günlüktün.bugün 17 oldun ve yarın 18inden gün alıyosun yani 17 yaş 1 günlük olcaksın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ZgNcR

quote:

quote:

tamam sen dün 16yaş 364 günlüktün.bugün 17 oldun ve yarın 18inden gün alıyosun yani 17 yaş 1 günlük olcaksın

orası dogru ama ben 17 yaşımda 18e girmiş 19dan gün almış olamyacağım. sen öyle diyenler var diyene haklılar aslında demişsin olay o gün almak ilk gün mantıklı da adam 17 nin ortasına gelmiş mart dogumlu mesela diyoki ben 18 den gün aldım ya 180 gün almışsın sen zaten niye oyle diyosun 18indesin işte yani gün almak kelimesi biraz itici geliyo...

• MERAK ETMEYİN belli bir yaştan sonra küçültmeye çalışılıyor misal kaç yaşındasiniz 30 küsür, kaç küsür ? 39 gibi misal:D yani küçültme eğilime giriyorlar:D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.