Bildirim
yaşım 15 çok espirli çok komik biriyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
qmiq erqn, konu kilit üye ban!
_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!! -
hmm _____________________________ Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu. -
Tamam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ My IQ??
I-its 3! -
Bayağı espirlisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
helal sanaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Red Wedding! -
-
büyüyünce geçer merak etme kardeş ciddi bişeyin yok _____________________________
Biz daha 6 yaşında soğuktan titreyerek; "Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun" diye ant içtik. -
Paran varsa salakda olsan güldürürsün espiri yapmana gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 31 Ocak 2015; 13:11:38 >_____________________________ -
yalnız espir değildir o espridir espir olsa duramazsın. _____________________________ -
15 yaşında olup şu forumda takılman bile güldürücü,çok güldük espirinede sağol _____________________________ -
-
Temel evde otururken birden zil calar. Gelen Dursun'dur. Dursun Temel'e:
- Ula Temel annem hastalanmis biz oraya gidiyoruz. Sen biz gelene kadar bizim Ali'ye bakarmisin?
Temel:
- Tabi bakarim, arkadaslik boyle gunler icindir. Annene soyle gecmis olsun.
Neyse Dursun cocugu birakir gider. Temel cocugu iceri alir ve konusmaya baslar:
- Ula Ali kac yasindasin?
Ali:
- 15 yasindayim Temel amca.
Temel:
- Hacen bileymusun? Ben senin yasindayken tam 15 yasindaydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler