Şimdi Ara

Yaşı sorun etmeyecek meslekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu dediklerini kyk yurdunda kalıp aylık 3-4bin lira harcayan birisi yapabilir mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    YouTube da gezgin mühendis diye bir kanala denk geldim. Hiçbir bağim yok. O arkadaş Marmara bilgisayar okuyordu sanırım. USA da yer alan birkaç şirketin freelancer olarak işlerini tamamlamış, tr de ise kendini geliştirmek için uğraşıyordu. O da kyk da kalıyor bildiğim kadarıyla. Ama gideceği yol çok. KYK dediğin için bunu söylüyorum. Fiverr gibi platformlar da rekabet çoktur. Ama spesifik bir alan da uzmanlasirsan + marketing tarafında copywriter, storyselling / sonuç aldıracak ürün tasarımı / danışmanlık gibi alanlarda free de olsa YouTube da ing. Eğitimler bulabilirsin...
    Ana işinle harmanlayarak müşteri problemleri üzerinden sunduğun çözümün onlar için faydasını ve arzuladiklari sonucu alabileceklerini hissettirdigin an ayda 3/4 bin dolar kazancını harcarsin her ay. Ama meşakatli bir yol...
    Yapılamaz değil, çevrem de Avrupa ve Amerika başta olmak üzere saas yazılımları ve anahtar teslim hizmet sunan çok iş sahibi insan var.

Her şey sen de bitiyor kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperaslan00 -- 13 Kasım 2022; 22:19:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Maliyenin geleceği çok açık abi önümüzdeki 10 yıl içinde 100.000 Maliyeci açığı olacak.

• üni ya da bölüm bilmiyorum fakat yaşın 34 üstüyse yarın gel galatasarayda forvet olarak işe başla.

• benzer durumlardayiz.

yasin dezavantaj degil avantaj oldugu, seni tecrubeli gosterecek iki bolum soyleyeyim hocam ; hukuk ve psikoloji.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.