Şimdi Ara

Yaşı küçük olanlar değerini bilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 22 yaşındayım 23 olmak üzereyim halbuki 18 yaşında olmak sanki daha iyiydi yani 7 sene sonra 30 yaşında adam olacağım gençlikten eser kalmıyabilir , çocuk , ergen diye bahsediyoruz ama bence onlar bizden daha şanslılar bizim gençliğimizde bu kadar teknoloji ilerlememişti , ben şimdiden telaşa kapıldım aynaya baktığımda saçta , sakalda beyaz varmı diye korkarak bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaman hızlı geçiyo dimi halbuki bi çok şeyi dün gibi hatırladığın olur. bende aynıyım
  • 22 yaşında abilik triplerine girdiysen işin zor senin.
    18 yaşındaki adama hayatının kıymetini bil diyorsun.

4 senede ne değişti
    Sen de hala ergensin ve çocuksun benim gözümde.
    Biz napalım 25+ olarak ölelim mi?
  • Kafana takma.. Allah sağlık ve mutluluğu eksik etmesin.
    İnsan hangi yaşa gelirse gelsin.. Hali durumu iyi olduğu sürece.. Hayatından memnun oluyor bir şekilde..
    Mesela saçım döküleceğine.. beyazlasın demek lazım..
    Her zaman pozitif yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 4 Haziran 2012; 3:28:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

22 yaşında abilik triplerine girdiysen işin zor senin.

4 senede ne değişti

Zamanın hızlı geçmesi üzüyor insanı misal 30 yaşında birisine ne kadar genç gösteriyorsun desen mutlu olur sevinir , senin yaşın yüksek olabilir ben kendi açımdan böyle düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro-G

quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

22 yaşında abilik triplerine girdiysen işin zor senin.

4 senede ne değişti

Zamanın hızlı geçmesi üzüyor insanı misal 30 yaşında birisine ne kadar genç gösteriyorsun desen mutlu olur sevinir , senin yaşın yüksek olabilir ben kendi açımdan böyle düşünüyorum

Gözünü açıp kapadığında 50'lere 60'lara geleceksin.
    Hayat harbi çok kısa.Özellikle 20'den sonrası.

• Üni. Seneye bitiyor ve daha gençliğime doyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraJudiciaires -- 4 Haziran 2012; 3:35:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18-24 süperdir. Bu dönemi değerlendirememek büyük burukluk. Fakat ileri yaştaki her birey bu döneme özlem duyacak. Hatta dolu dolu yaşayanın kabullenemeyişi daha belirgin olacak.

Teknoloji demişsin... Sadece yakın çevremde 3 tane 70 yaş üzeri, ilgilendiği ürün dalları üzerine makale kaçırmayan teknoloji meraklısı var. 22 yaşında olupta 18liği kıskanmak biraz eldekinin kıymetini bilmemek oluyor. Belki de sorun hep buydu ha?
  • Parasızlık yüzünden gençliğimi yaşayamıyorum. Bana en çok bu koyuyor.
  • çok erken doğduk ya kim bilir 2050 yılında ne süper teknolojiler olacak ama biz göremeyebiliriz :) tıp ve bilim son sürat gelişiyor tam biz öldükten sonra ölümsüzlük bulunursa öbür tarafta olay çıkartırım
  • Kalmıyabilir değil ; Kalmayabilir olacak o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

çok erken doğduk ya kim bilir 2050 yılında ne süper teknolojiler olacak ama biz göremeyebiliriz :) tıp ve bilim son sürat gelişiyor tam biz öldükten sonra ölümsüzlük bulunursa öbür tarafta olay çıkartırım

Bence çok geç doğduk.
    1900'lerin ortalarında doğmak isterdim,yiyeceğin,içeceğin saf,doğal olduğu,akrabalık,dostluk ilişkilerinin şimdiye göre çok daha güçlü olduğu yıllarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 4 Haziran 2012; 4:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

çok erken doğduk ya kim bilir 2050 yılında ne süper teknolojiler olacak ama biz göremeyebiliriz :) tıp ve bilim son sürat gelişiyor tam biz öldükten sonra ölümsüzlük bulunursa öbür tarafta olay çıkartırım

Bene çok geç doğduk.
    1900'lerin ortalarında doğmak isterdim,yiyeceğin,içeceğin saf,doğal olduğu,akrabalık,dostluk ilişkilerinin şimdiye göre çok daha güçlü olduğu yıllarda.

O yönden hiç düşünmemiştim

• 14 yaşıma dönmeyi çok isterim. 16ya kadar hatta ne 16sı birkaç ay öncesine bile razıyım.
  • Siz yine iyisiniz ben bu durumu 15yaşından beri düşünüyorum,yaşlanacağımı düşünmek bile işkence sırf bu yüzden 25-26yaşlarına doğru ölmek istiyorum(paranoyak oldum iyicene)
  • 16 yaşındayım. 14. yaşımı özledim
  • bende 22 yaşındayım en güzel yaş en çok zevk aldığım yaş 16-17
  • 18 im. geçen yılı özledim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.