Şimdi Ara

yaşayan ölüler korku yapımı yeni sezon fx channel üzerinden başlıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar...dünya üzerinden meşhur korku dizisi yaşayan ölüler serisi yeni sezon şifreli özel kanal fx channel üzerinden başlıyor...teledünya şebekesinde zapping yaparken reklamlarını gördüm...

• ayrıca teledünya ve d-smart üzerinde hd kalitesiyle izlenebilecek iyi seyirler
  • Hangi gün saat kaçta başlıyormuş arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Hangi gün saat kaçta başlıyormuş arkadaşlar?

arkadaşlar...dünya üzerinde meşhur amerikan şifreli televizyon kanalı fx channel üzerinden pazartesi akşamları saat 21:30 yaşayan ölüler korku dizisi yayınlanıyor...şoke edici dehşet sahneleri sansürsüz gösteriliyor...radyo televizyon üst kurumunun uygun gördüğü akıllı işaret +13 logosu dizinin yayını süresince ekranın köşesinde sabit kaliyor...zombiler insanlara saldırıyorlar...insanlar zombileri kurşunluyorlar...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 16 Ekim 2012; 10:35:08 >
  • dün izledim gerekten de güzel bir bölümdü
  • arkadaşlar...fx channel korku yapımını sansürsüz yayınladığı için rtük kurumunun tarafından cezalandırılmasından korkuyorum...!!!...dikkatinizi çekerim...!!!...bilgilerinize sunarım...!!!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...fx channel korku yapımını sansürsüz yayınladığı için rtük kurumunun tarafından cezalandırılmasından korkuyorum...!!!...dikkatinizi çekerim...!!!...bilgilerinize sunarım...!!!...

sonra universal channel gibi yayından kalkmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fx channel mı

doğrusu fx (efeks),

FX,

yaşayan ölüler korku yapımı yeni sezon fx channel üzerinden başlıyor...
  • Arkadaş The Walking Dead den bahsediyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Arkadaş The Walking Dead den bahsediyor galiba

arkadaşım...the walking dead yaşayan ölüler anlamına gelmiyormu?...edit:yürüyen ölüler anlamına geliyormuş...ingilizcem vasat...!!!...kartilkisine yazıklar olsun...!!!...özür dilerim...!!!...
  • İlk bölümlerini internetten izlemiştim ama daha sonra internetim kapandığı için devamını getiremedim 2. Sezon'u CNBC-E'de veriyorlar her Cumartesi - Pazar ama geriden geliyolar 2.Sezondalar henüz bende yayın akışında gördüm FX'de veriyolarmış ama şifreli olduğu için izleyemiyorum ! .@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corajoso

İlk bölümlerini internetten izlemiştim ama daha sonra internetim kapandığı için devamını getiremedim 2. Sezon'u CNBC-E'de veriyorlar her Cumartesi - Pazar ama geriden geliyolar 2.Sezondalar henüz bende yayın akışında gördüm FX'de veriyolarmış ama şifreli olduğu için izleyemiyorum ! .@

arkadaşım...cnbc-e şifresiz özel kanalında yaşayan ölüler korku yapımı sansürlümü yayınlanıyor?...fx şifreli özel kanalının üzerinden diziyi sansürsüz seyrediyorum...bilgilerinize sunarım...saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: Corajoso

İlk bölümlerini internetten izlemiştim ama daha sonra internetim kapandığı için devamını getiremedim 2. Sezon'u CNBC-E'de veriyorlar her Cumartesi - Pazar ama geriden geliyolar 2.Sezondalar henüz bende yayın akışında gördüm FX'de veriyolarmış ama şifreli olduğu için izleyemiyorum ! .@

arkadaşım...cnbc-e şifresiz özel kanalında yaşayan ölüler korku yapımı sansürlümü yayınlanıyor?...fx şifreli özel kanalının üzerinden diziyi sansürsüz seyrediyorum...bilgilerinize sunarım...saygılar...

CNBC-E sansürsüz yayınlıyor hocam 1 aydır ordan takip ediyorum en ufak sansür görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.