< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
bir nedeni hadislerden dolayı. 7 hadis kitabı var, bunların 4 ünde de bulunan hadislere bir şey deniyordu unuttum, bu hadisleri reddeden dinden çıkar. çok katı bir kuraldır bu hadislere iman. |
|
|
Sahih hadis denıyor. Ama hadisler falan yalan dolan. Şimdi en cok kabıl goren hadis kitabı buharinin. Buhariye bakıyorsun , hz muhammedden 300 yıl sonra doğmuş. Bu adamın muhammedi gormesini bırak , sahabelere bile denk gelmesi imkansız. 15 yaşında evlenen arap neslinde 300 yılda 20 nesil geçmiş. Bu adamın hadisleri nasıl sahih olabilir? sahih hadislere örnek, deve sidiği içmek faydalı ve sevapmış. Bi programda adam deve sidiği getirdi. Madem savunuyorsun al iç dedi. Adam içmedi. Çunku kendisi de inanmıyor net belli. aslında burada sıkıntı dincilerin normal yaşayan insanlara olan kıskançlığı. Yani bakıyorsun adam bir çok kızla flört ediyor birlikte oluyor içiyor eğleniyor güzel zaman geçiriyor, ama cincik kişi bunları yapamıyor ve kıskanıyor. Hatta pek çok dincinin söylemlerinde cennette biz de içeceğiz kadehleri tokuşturcağız içip içip kafamız güzel gezeceğiz ama bulanıp kusmayacağız cigara saracağız kafayı bulacağız tak diye kafamız güzelleşecek yanımızda huriler olacak gibi söylemlerle insanları sefil ruhsuz ve gerçek dışı bir hayata yön yönlendirmeye çalışıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şu linkte olayı hekim gözüyle güzel anlatmış. Oytun ERBAŞ, Caner Taslaman'ın içinden geçerken #iyikivarsın Oytun Hoca |
|
hahahahahahha insanlar hala oytunu ciddiye alıp izlliyor mu türk geni covid bulaşmaz türk geni :D covide sebep olan buydu zaten :D köpek balığı kıkıdırdağı yok yarasa kanadı diye yiyordu çinliler. siz sanıyor musunuz ki açlıktan yarasa yiyor adamlar? oytunun çinli versiyonları insanlara hastalığa iyi gelir diye yedirtiyor. covid böyle safsatalar yüzünden çıktı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Şubat 2026; 12:57:9 > |
|
Bu adam şovmen. Ne yapsa izlenme alırım ne yapsam gerçekleri çarpıtırım diye ortalıkta gezinen bir şarlatan. buhari denen adam da dediğim gibi 300 yıl sonra doğmuştur muhammedden. Boyle bir olayı görmüş yaşamış vs değildir. Kendisine anlatılanlar aktarılanlar doğrultusunda boyle bir şey yazmıştır. Gerçek midir bilinmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 4 Şubat 2026; 13:1:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İzliyor demek ki karşısında ki gık diyemedi. Bu anlattığı ilginç ama. Reddedilebilir mi bilmiyorum. Vatandaş dışkı transferi olarak bilir, muhtaç kalınınca ne yapabileceğini şaşırırsın. |
|
|
|
deve sidiği içebilir misin ? içemiyorsan tartışmanın anlamı yok. yapmadığın şeyleri savunma. ilettiğin haber "sağlıklı" "test" edilmiş dışkı. gidip random bok yemediğin gibi. random deve sidiğinin içinde bilmen ne proteini varmış diye de gidip deve sidiği içmiyorsun. işte aynısnı çinliler yapıyor ne olduğunu gördük.. senin mantığınla dışkı nakli faydalı diye. tuvalet yalamakta faydalı. sonuçta aynı dışkı ve bakteriyi tuvalette de bulabilirsin. tuvaletini yalamak ister misin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Şubat 2026; 13:16:13 > |
|
![]() My mama always used to tell me 'If you can't find something to live for,you best find something to die for.'
|
|
Bak zamanında enfeksiyona karşı fayda sağlamış olabilir. Bu gun antibiyotik var penisilin var. Allahını seversen deve mi var ortada. Geçerliliğini yitirmiş şeyler. Şu an hurafeden farksız vasıfsız oğretiler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Denize düşen yılana sarılırmış ya... Düşene duş aldırır altında... |
|