arkadaşlar bu gün bi makale okudum hoşuma gitti bilmem sizinde hoşunuza gidermi eğer isteyen olursa diğer sayfasınıda taratır atarım Makale 1.Bölüm bilgisayarınıza kopyalayıp yakınlaştırarak okursanız daha kolay olacaktır...
quote:Orijinalden alıntı: byhtk SİZE GAZATE kaç ay sonra geliyor? gazete değil adamım bu 3 ay dan 3 aya çıkan bi anahtarcıların dergisi
quote:Orijinalden alıntı: ByMuRaT25 quote:Orijinalden alıntı: byhtk SİZE GAZATE kaç ay sonra geliyor? gazete değil adamım bu 3 ay dan 3 aya çıkan bi anahtarcıların dergisi bu gazte herneyse artık 3 ayda bir çıkıyor ve zaman gazetesinden bi bölümü çalmış
Kopyaladım şu garip bilgisayarıma format atıp hemen okuyacam ilginç geldi hırsızlar çilingirciler falan
quote:Orijinalden alıntı: byhtk quote:Orijinalden alıntı: ByMuRaT25 quote:Orijinalden alıntı: byhtk SİZE GAZATE kaç ay sonra geliyor? gazete değil adamım bu 3 ay dan 3 aya çıkan bi anahtarcıların dergisi bu gazte herneyse artık 3 ayda bir çıkıyor ve zaman gazetesinden bi bölümü çalmış canım kardeşim anahtarcının yenidünyası ile zaman gazetesinin ne alakası var bilmiyorum senin dediğin dergi Sızıntı dergisi ama bu o değil
quote:Orijinalden alıntı: Levopron Para versen yine Zaman gazetesi okumam +1 demek isterdim; miktara bağlı.. Özet geçsin biri..
Hoş hikayeler gerçekten. 10 sayfa daha olsa okurdum.neredeyse unutlmaya yüz tutmuş bir meslek hayatının gerçekçi yüzü