Şimdi Ara

Yaşamkent Ankara La Vita Pizzeria (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
4.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

işletme sahibinin daha iyi bir türkçe konuşmasını tavsiye ederim :) sonuçta işletmeniz bir restoran ve bunu bile yanlış yazmışsınız.
    http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&view=yanlis&kelimez=378
    adam , nutella noce diyor, la vita diyor, sen neye takılmışsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelyakuza

Altı üstü %10 indirim Uzun yoldan gelicem, ilk fırsatta gelicem diye mesajları görünce gülesim geldi.
    konu birazdan uçar, reklam yassah çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

adam , nutella noce diyor, la vita diyor, sen neye takılmışsin

Alıntıları Göster
    bile dedim zaten. nutella noce diyince kafadan 10 lira daha pahalılaşıyor sanırım ürün. :) yemek isimlerinin geleneksel isimle kullanılmasında sakınca yok fakat ben hayatımda nutella noce diye bir yemek ismi duymadım, ne avrupa'da ne türkiye'de. noce italyanca'da ceviz anlamına gelir bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 26 Nisan 2019; 17:18:41 >

• Yemeksepeti üzerinden bir kaç sefer sipariş etmişliğim var tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk siftahi ben yaptim galiba. Pizzalar gayet lezzetli ve kaliteli. Amore ve formaggio yedik. Formaggio esim ve ben cok sevdik. Amore da guzeldi. Ikram olan tatliyi da begendik. Fiyatlar makul. Bir daha gitmeyi dusunuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umurs06 -- 27 Nisan 2019; 14:16:1 >
  • Uzak yer bize ama pizza severim. Uğramayı düşünüyoruz. Hayırlı işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: umurs06

Hocam ilk siftahi ben yaptim galiba. Pizzalar gayet lezzetli ve kaliteli. Amore ve formaggio yedik. Formaggio esim ve ben cok sevdik. Amore da guzeldi. Ikram olan tatliyi da begendik. Fiyatlar makul. Bir daha gitmeyi dusunuyoruz.
    Memnun kalmanıza çok sevindik, herzaman bekleriz
  • Sucuk sosis vs dana mı kanatlı eti mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Sucuk sosis vs dana mı kanatlı eti mi
    Sosis hindi eti. Sucuk, peperoni, misket köfte, kıyma dana eti.
  • Balikesirdeyim.. Tayin olunca hmgelicem insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Hayırlı olsun
    Gelip en yakın zamanda deneyeceğim
    Yaşamkent Çayyolu halkının adı çıkmıştır
    Zengin lüks sever vb şeklinde
    Ama öncelikle uygun fiyat ve kalite arar gerçekte
    Halkın büyük çoğunluğu memurdur
    Dışarıdan görünüme aldanmayın derim.
    Naçizane fikrimdir.
    :)
    Yaşamkentte nereye halkın büyük çoğunluğu memur oluyor yahu evler 1 milyon TL memur sıfır araba alamıyor artık heralde Yenimahalle ile karıştırdınız yaşamkenti. Kurum Başkanlarını, Tepe Holding yöneticilerini memur adı altında söylediyseniz evet onlar çayyolundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramuli -- 29 Nisan 2019; 1:57:46 >

• Yaşamkent te yeni yapılan minimum 1 trilyonluk evleri dahil etmiyorum veya YENİMAHALLE ile karşılaştırmak değil amacım
    Özelde birkaç lüks araca bakıp bunlarda para çok yüksek fiyat çekeyim deyince işletmelerin ömrü uzun olmuyor
    Kira yüksekliği açısından hak vermiyor da değilim ama maalesef öyle.
    En çok istikrarlı iş yapan yerlerden biri simitçii misal ÇAYYOLU nda.

• Ramuli kullanıcısına yanıt
    Çay yolunda yaşıyorum. Memurum. Kaliteyi uygun fiyata istemek herkesin en doğal hakkı. Kimi esnaf kazıklama yolununa da gidiyor. Bu durumdan rahatsız olmayan ultra zenginlerde var tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramuli

Yaşamkentte nereye halkın büyük çoğunluğu memur oluyor yahu evler 1 milyon TL memur sıfır araba alamıyor artık heralde Yenimahalle ile karıştırdınız yaşamkenti. Kurum Başkanlarını, Tepe Holding yöneticilerini memur adı altında söylediyseniz evet onlar çayyolundalar.

Alıntıları Göster
    12 yıldır çayyolunda oturuyorum. Konutkent taraflarında binlerce 300-400 bin civarında evler vardır ve buralarda arkadaşın dediği gibi geneli memurlar oturmaktadır. Örneğin Oyak siteleri vardır. 1 milyona evler de vardır aynı yenimahallede olduğu gibi. İncek tarafında yapılan lüks evler standardı yükseltiyor olabilir ancak Bizim gibi 10 yıldır çayyolunda oturan hatırı sayılır insanlar bulunmaktadır. Sizin düşündüşünüz gibi buralarda oturmak için kurum başkanı olmaya gerek yok. O şehir efsanesi aldı yürüdü.

• bence de sen çok yanlış düşünmüşsün Ramuli
  • Hocam menünün yanında verdiğiniz tatlıyı kişi başımı veriyorsunuz yoksa 4 kişi geldi ortaya bir tane mi sunuyorsunuz. Tatlının boyutları hakkında da bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bailey

Hocam menünün yanında verdiğiniz tatlıyı kişi başımı veriyorsunuz yoksa 4 kişi geldi ortaya bir tane mi sunuyorsunuz. Tatlının boyutları hakkında da bilgi verir misiniz?
    Kişi sayısına göre boyutu ayarlıyoruz.Fotoğraftaki görsel iki kişiliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Yaşamkent te yeni yapılan minimum 1 trilyonluk evleri dahil etmiyorum veya YENİMAHALLE ile karşılaştırmak değil amacım
    Özelde birkaç lüks araca bakıp bunlarda para çok yüksek fiyat çekeyim deyince işletmelerin ömrü uzun olmuyor
    Kira yüksekliği açısından hak vermiyor da değilim ama maalesef öyle.
    En çok istikrarlı iş yapan yerlerden biri simitçii misal ÇAYYOLU nda.
    Kesinlikle katiliyorum.

• hocam yeni bir kampanya yapmayı düşünmüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

gelicem ilk fırsatta
    gelememişim. inşallah bi gün gelicem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.