Şimdi Ara

Yasamaktan zevk almiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba kisaca anlatmak istiyorum ben 5 ay once 13 aylik sevgilmden ayrildim daha dogrusu o beni birakti cok hatam oldu kiskancligi abarttim ama cokta sevdim bellide ettim maddi manevi ogrenci halimle yasim 23 unutamadim halada unutamiyorum 1 hafta pskaytride bile yattim ilacta kullaniyorum ama hersey bos geliyor elimde olsa hep uyurum hic uyanmam aksam olsunda yatayim diye bekliyorum resmen yalnizim alismistim surekli bana ilgi gosteren bana yazan konusan kisacasi hala alisamiyorum mabadimin dibinden ayrilmayan kizin bana dusman olmasi cok koyuyor hala hayatta hicbiseyden zevk almiyorum eskiden eglendigm seyler bana bos geliyor nolucak boyle bilmiyorum arkadaslarm var benide severler ama konusmuyorum bile nerdeyse yanlarinda aklim hep onda uzuluyrm baska biseye odaklanamiyorum kafa dagitamiyorum baska birini bulacakta bi ortamim yok oyle bulsamda akla hep gelicek kizada yazik aklim cok karisik bunun sonu intihar ama inancm yuzunden ve ailem icinde bunu yapamam biktim resmen icimdeki bosluk dolmuyor ne yapacam bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay sonra geçer hocam emin ol bundan

kendi kendine aşarsın sorunu veya sorunları ben buna inanırım ondan dolayı tavsiyelerden ziyade kendi kendine zihninde ettiğin sohbetler seni karanlıktan ışığa çıkaracaktır.seni bilmem ama ben bayağı duygusal bir insanımdır 'göstermesem de' .senin gibi unutamadım olayı olmuştu ama inan unutuluyor.şu an hala anılar, yaşananlar canlı lakin gitgide bunlar da beyninin derinliklerine gidip tatlı bir şekilde kalacak inan.ben kötü ayrılmasam da karşı taraf ciddi anlamda soğuk davranmıştı.üstte de belirttiğim gibi normal birine oranla bana daha fazla koymuştu.yaklaşık 3 ay içinde toparlanırsın normal normal.sonraları yine aklına gelir ama gülümsersin içinden.
  • Bi kız için arkadaşlarına satış koyuyorsan onlarda basarlar yakında tekmeyi

• Bunları yaşamış biri olarak sana tavsiyem,içindekiiii acıyı saklama...aglamak istiyorsan en alasından gözyaşların sel olsun aksın bırak,tutma içinde...konuşmak istiyorsan sokaktaki bir yabancıya otur anlat derdini...olmadı mı,forum köşelerinde birsürü derdi olan adam var,onlar gibi sende yaz..uzun uzun yaz,birilerinin okuması şart degil...sadece içinde kalmasın diye yaz...kendini karşına al ve ona yaz...onunla kendinle agla,kendinle kahrol...ama dostum sakın acını yaşamayı erteleme..yaşa ve bitir içinddekileri...burada önemli olan acının bitmesi,bitirebilmek bu acıyı...bunu da ancak yaşayarak bitirebilirsin...sonra sende yorulursun artık,bu acıdan bıkarsın,usanırsın..ve yavaş yavaş uzaklaşmaya çalışırsın...tabi ayrılıgı kabulleneceksin bu arada..onunla tekrar görüşmeyecegini,konuşmayacagını düşüneceksin...içinde ona dair een ufak bir umut olmamalı..onu öldü kabul edeceksin...internetten falan takip etmeyeceksin...zor bunlar ama sana yolu göstriyorum...bunları aşmak helede çok baglanıp,sevdiysen çok zor...ama bak,ben zorda olsa yaptım...yapmak zorundaydım..hayat devam ediyor,kemdine zaman ver..acını yaşa..ama sakın bu acıdan zevk alıp hayatının tamamına yayma...bitecek gibi yaşa...o zaman daha güçlü,dahaa dik duracaksın bu hayatta...nickime bak,biraz fikir sagibi olursun blki bnm hakkımda ben yaptıysam,herkes yapabilir...

• eallgrene E kullanıcısına yanıt
    devamı olarak yazdıklarının ; bu boşluk elbette geçecektir.intihar gibi ciddi meseleleri düşünüyorsan çok yanlış ediyorsun.ortamım yok diye yakınıyorsan olumsuz durumları düşündüğünden.benim de pek ortamım yoktur aslında, birkaç arkadaş kafidir her zaman.sen şu an bu arkadaşlar da yok diyebilirsin ama hemen olacak diye de bir şey yok.hayatına devam ettiğin sürece yukarıdakinin de yönlendirmesiyle olacaktır elbet.hiçbir şey nedensiz değildir emin ol.bunların hepsinin bir çıkış noktası vardı ki böyle olmuş, velhasıl kelam hayırlısı olmuştur belki de ve sen negatif düşüncelerinden arınmazsan eğer başına güzel şeylerin gelmesi ve yapacağın şeylerden en ufak haz alman da zorlaşacaktır.
  • Yorumlar icin sagolun iyi bir dost cevrem var arkadastan yana skntim yok yillardir beraber oldugm insanlar ama sorun bende sanki kimse beni anlamiyormus gibi geliyor ya bazen diyorum kolun bacagin tutuyo gozun kulagin saglam ne diye uzuluyorsun ama iste insan mekanik degil basina geleni kaldirabliyosa tamam ben kaldiramiyorum cok duygusalm keske olmasaydim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.