Şimdi Ara

Yaşamaktan bıktım her şey rutin oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kalkıp isteksizce kahvaltı yapıp işe gidiyorum. Patronun ve iş arkadaşlarımın ağız kokusunu ve boş muhabbetini çekerek akşamı getiriyorum. Akşam olunca genelde evime geçip çok para gömdüğüm bilgisayarımda takılıyorum (dün ya da önceki gün açılmama sorunu oldu forumda konu açtım yardım etmek isterseniz:https://forum.donanimhaber.com/bilgisayarim-acilmaz-oldu--128555306)

Bazen arkadaşlarla takılıyorum, kafama uygun arkadaş sayım gerçekten az. Sevgili olayı desen lisedeki gibi kolay değil, şimdi hepsi instagram twıtır ego kasıyor zengin koca arıyorlar. Saçlar desen işe girerken dalgalı omzuma gelen saçlar vardı şimdi 3 numara kel gibi geziyorum. Sosyal aktivite desen avm ve kafeler dışında bir şey yok. Her gün yaptığım şeyleri yapmaktan bıktım. Avrupa'ya falan gitmek istiyorum ama tek yaşıyorum para kısıtlı gitme imkanı da yok. Ne yapacağım ben ya? Eskiden ne güzel Leyla ile Mecnun izlerdim Behzat Ç izlerdim keyiflencek çok şey vardı. Şimdi ne bilgisayar oyunu sarıyor ne dizi film. Yabancı dizilerin çoğunu bitirdim bazılarına altyazı hazırladım bile. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum ya. Sabah işe gideceğim bu saatde ayaktayım bu kadar şey yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bayram tatiline çıkmayacak mısın? en kötü memlekete falan git kitap al oku gez dolaş dogada biraz
  • bende aynıyım aşağı yukarı ot gibi hissediyorum kendimi napsak green kart ile bi la mi gitsek
  • ÇÖZÜMCÜ geldi.

Problem 1: Kahvaltımı isteksizce yapıyorum.

Çözüm 1: Acıkmadan yapma o zaman. Acıkınca görürsün isteği arzuyu.

Problem 2: Patron ve iş arkadaşlarımın ağzı kokuyor.

Çözüm 2: Ofisin eşrafından ol. Sakızcıbaşı gibi. Seni her gören naneli sakızını alsın. Alıştır insanları.

Problem 3: Çok para gömdüğüm bilgisayar arıza yaptı.

Çözüm 3: Hiçbir bilgisayar tamir edilmez değildir. Bunların bir durup bir daha çalışmayan kalpleri yok. İşin uzmanı muhakkak tesellisini bulur.

Problem 4: Kafama uygun arkadaş sayım az.

Çözüm 4: Kafana uygun arkadaş bulmanın en etkili yolu ilgini çeken kollektif aktivitelere katılmaktır. Multiplayer hobileri grup çalışmasına dönüştür.

Problem 5: Sevgili olayı kolay değil.

Çözüm 5: Kişisel bakım + Spor + Sosyalleşme. Asla ama asla yapmadığın bir şey için pişman olmayı göze alma. Pişman olacaksan yaptığın için ol.

Problem 6: Kel gibi geziyorum.

Çözüm 6: Ben uzun saçtan taraf değilim ama istersen uzat, kökü sende değil mi? Ha uzamıyorsa da kısa modellerin yakışanını bul. En olmadı saç ektir.

Problem 7: Sosyal aktivitem yok.

Çözüm 7: Bkz. Çözüm 4

Problem 8: Her gün yaptığım şeyleri yapmaktan bıktım.

Çözüm 8: George Costanza gibi delir sen de. Yaptığın söylediğin düşündüğün her şeyin tam tersini yap. Mesela dörtyol ağzından sola mı dönmek geçti içinden, sağa dön!

Problem 9: Hiçbir şey sarmıyor.

Çözüm 9: Binlerce güzel dizi ve film var. Aramaya inan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumlarınız için teşekkürler okuyacağım şimdi

• Boşver hocam

Patlat bir 30+1

• Valla bunlar herkes için geçerli mi bilmiyorum da bir dönem bende yaşamıştım nerden estiyse Namaza başladım gayet güzel düzelmişti herşey.

Belkide maneviyattan diyebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yaparsan yap her şey rutine binecek.
    o sevdiğin diziler sonsuza dek devam etsede güzel bir sevgilin olsada rutinden kurtuluş yok. önce bunu kabullen ve böyle bir ülkede bir işe sahip olduğun için mutlu olmaya çalış. şükür et demiyorum. başkasının durumuna bakıp şükür etmek acınası bir şeydir.
  • baymühendis kullanıcısına yanıt
    İbretlik paylaşım.
  • Namaz kıl

The witcher serisini oyna seni 3 ay idare eder

Assassins çerkes serisini oyna bi 3 ay o idare eder

Fifa 2009 oyna çok zevkli

Pes 2010 oyna bu da zevkli

Medieval 2 Total war

Empire total war

NFS Most wanted oyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin durumda benimkine benziyor yakın olsam tamir ederdim pc ni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.