< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaşamak İçin Danimarka mı Almanya mı? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok teşekkür ederim, inşallah cümlemiz için Allah hayırlısını nasip etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kendinizi geliştirmekten kasıt nedir mesela ben de almanyaya makina mühendisi olarak mercedes ve bmw gibi büyük firmalarda çalışmak istesem odtüde okumanın yanında neler yapmam gerekir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suriye veya s.arabistan -
Öncelikle sektör belirle, otomotiv, enerji, konstrüksiyon, sistem dinamiği ve kontrol, ısı-akış gibi. Sektörü belirledikten sonra o sektördeki makina mühendisleri neler yapıyor, hangi programları kullanıyorlar, kullanmak zorundalar, hangi konularda çok iyi bilgi sahibi olmalılar vs. Sonra bu belirlediğin koşullar altında o sektöre yönelik yenilikleri takip et. Örneğin otomotivdiyelim, cvt ve dsg şanzıman farkı nedir? Nasıl geliştirilmişler. İnternet bilgi deposu. İngilizce şart, araştırmalarında çok ihtiyacın olacak, Almanca ise çok elzem ama İngilizce'den önemli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makinadan mezun olup yazılıma nasıl yöneldiniz?
Yurtdışına iş bulmadan mı gidiyorsunuz?
@TİM TİM ne alaka ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatladinda Danimarkali gormemisler Danimarka diyor.
1,5 sene danimarkali ile yasadim bir suru danimarkali tanidim, kulturleri cok sıkıcı ve dilleri guzel degil. Ingilizceleri cok iyi, siyasi konularda seni bocek gibi ezmeye calisirlar ulkelerindeki sistem cok iyi ama yabanci birinin Danimarka'ya adaptasyonu ve onlarin seni benimsemeleri Almanya'ya gore cok zor olabilir.
Bircok alanda basarililar bu yuzden disardan calisana ihtiyaclari oldugunu sanmiyorum, it sektorunde bile iyi olduklarini dusunuyorum ama buyuk arastirmalar yapmadim.
Danimarkali olup Danimarka'da yasamak daha bir secenek ama Turk pasaportuyla Danimarkaya gitmek facia olabilir.
Senin durumunda Almanya daha iyi bir secenek bence.
Iyi gunler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 25 Haziran 2017; 18:25:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
danimarka
ülkemize göre tek dezavantajı iklimi çok iyi değil, her an yağmura hazırlıklı olmak gerekiyor. onun haricinde çok iyi bir ülke. özledim -
Bu mükemmel bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim. Kararıma en çok etki edecek yorum diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Danimarkanın dilinin çok ağır olduğunu düşünüyorum. Sanki ağzında bişey var da konuşamıyormuşsun gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hortlatıyorum ama adam ingiltere'ye gitmiş harbiden. helal olsun
-
Ben şahsen küçük ülkeleri severim nüfusun az olması güzel bir şey bence. O yüzden danimarka ama tabi diğer olumsuz yanlarını bilemem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Northrop Grummanhortlatıyorum ama adam ingiltere'ye gitmiş harbiden. helal olsun
nerden öğrendin ki hocam adam foruma girmemiş bidaha böyle diyenlerden bişey olmaz sanki herkes onu bekliyo da seçim yapıcak. hadi yapıcak olsan bile forumdaki adamlara mı sorarsın gider kendin araştırırsın nerden kabul alırsan oraya bakarsın
mesela danimarkaya gitmesi imkansız gibi bişey gitse de çok sıkıntı çeker danimarka vatandaşlarına güzel okurken 1000dkk burs alıyosun falan oraya giden yabancı bundan yararlanamaz. ayrıca vatandaşlık da vermiyolar orda evlensen bile vatandaşlık hakkın olmuyo kalıcı oturum iznini de 7-10 yılda alabiliyosun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01nerden öğrendin ki hocam adam foruma girmemiş bidaha böyle diyenlerden bişey olmaz sanki herkes onu bekliyo da seçim yapıcak. hadi yapıcak olsan bile forumdaki adamlara mı sorarsın gider kendin araştırırsın nerden kabul alırsan oraya bakarsın
mesela danimarkaya gitmesi imkansız gibi bişey gitse de çok sıkıntı çeker danimarka vatandaşlarına güzel okurken 1000dkk burs alıyosun falan oraya giden yabancı bundan yararlanamaz. ayrıca vatandaşlık da vermiyolar orda evlensen bile vatandaşlık hakkın olmuyo kalıcı oturum iznini de 7-10 yılda alabiliyosun.
Alıntıları Gösterne alakası var kardeşim? kendinizi neden küçük görüyorsunuz? adam belki aranan birisi. nereden bulduğuma da gelecek olursak donanımhaber profiline girdim adını ve soyadını öğrendim ve linkedin'de ufak bir araştırma yaptım.
itü makine mezunu. dediği gibi yazılım işiyle uğraşıyor ingiltere'de
-
quote:
Orijinalden alıntı: Northrop Grummanne alakası var kardeşim? kendinizi neden küçük görüyorsunuz? adam belki aranan birisi. nereden bulduğuma da gelecek olursak donanımhaber profiline girdim adını ve soyadını öğrendim ve linkedin'de ufak bir araştırma yaptım.
itü makine mezunu. dediği gibi yazılım işiyle uğraşıyor ingiltere'de
Alıntıları Gösterprof stalkersın galiba hocam tebrik ettim. her gün buna benzer konu açılıyo ondan dedim adam her yere başvurmuştur şanslıdır ama böyle konuşan kaç kişinin istediği oluyo ki? hem danimarka olmamış zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X