Şimdi Ara

YAŞAM PAHALILIĞINA KESİN ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet şimdi size yaşam pahalılığ için muhteşem çözüm önerimi açıklıyorum.

Devlet her şeye limit koyacak abi, makarnadan tut eve arabaya kadar her şeyde alım limiti olacak. Bir aile birden fazla ev sahibi olamayacak, bir kişi ikinci bir araba alamayacak, kişi başına ayda maksimum 3kg et alınabilecek gibi vs.

Fazla gereksiz kazancı olanların kazancına el konulup fakirlere dağıtılacak. Fazla mülkü olanın mülküne el konulacak.

Böyle olursa ekonomi süper olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu dediğin sosyalizm olmuyor mu zaten. Ama ben destekliyorum en azından zenginler daha fazla vergi vermeli .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sosyalizm nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5BDC6BBAF

Sosyalizm nedir?

Sosyalizm eşitlikçi bir anlayışı temsil eder. Aynı zamanda ekonomik ve sosyal alanlarda refahın devlet kararları ile getirileceğini savunur. Buna göre üretime dair tüm araçların hakimiyeti de halka ait olmalıdır. Buna göre işçilerin de yönetime katılmaları amaçlanır. Sosyalizm bu istekler doğrultusunda eğitim, tarım, sağlık ve vergi reformlarının üzerinde yoğunlaşan siyasi ve ekonomik bir teoridir.

• Ülkede üretim yapılmıyor üretim nasıl düzelsin ekonomi, ilk başta üretim yapılacak ikinci olarak senin dediğin şeyler yapılacak.

• Hard kapitalizm seviyorum hocam. Ya da bir miktar kırmızılıktan zarar gelmez ama sadece birazcık.

• şuan devleti ele geçirmiş olan tiplerin senin yaşam standardını yükseltmek gibi bir derdi yok güzel kardeşim benim. yaşamın pahalı olması amaçladıkları bir şey. cari açık üretmenizi istemiyor devlet. sadece hayatta kalın vergi verin. bu ülkede yaşayacak olanlara günyüzü yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşük IQ komünist örneği OP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Eylül 2021; 21:14:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.