Şimdi Ara

Yasaklı sitelere giriş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
122.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    başka proxy dene oradan . yüksek rakamlı olanları dene . yurtdışı proxy si kullandığın için yavaşlama olabilir ama o kadar olması normal değil tabikide
  • google chrome mağazaya gir ve oraya browsec vpn yaz sonra onu chrome ekle ve sağ üst köşede çıkıcak ordan on yerine al ve istediğin sitelere gir
  • yasaklı sitelere giriş sayfası işini görebilir bir çok yöntem ile konuyu ele almışlar. ben sayfaya baktıktan sonra sürekli google translate üzerinden giriyorum.
  • Turknete bazen farklı bir ip adresine yönlendiriyor bunu aşmanın yolu varmı DNS ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçende abone olduğum VPN e login yapabilmek için başka VPN kullandım. Bu daha iyi günler, VPN kullananların, iletişimini şifreleyenlerin bağlantısı kesilecek, daha ilerde baskınlar başlayacak. Uydu çanaklarına el atma durumu da olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryanw R kullanıcısına yanıt
    cloudflare'in DNS'i türkiye'de engellendi o dns bir işe yaramaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enizam

    Geçende abone olduğum VPN e login yapabilmek için başka VPN kullandım. Bu daha iyi günler, VPN kullananların, iletişimini şifreleyenlerin bağlantısı kesilecek, daha ilerde baskınlar başlayacak. Uydu çanaklarına el atma durumu da olabilir.
    3-4 gün önce google dns ve bazı dnsler çalışmaz oldu yada daha çok bu dns ile birçok vpn programına bağlantı da sorunlar baş gösterdi.

    Şuan sorun hala devam ediyor mu bilmiyorum, ben o bağlantı sıkıntısı anında google dns bırakıp cloudflare geçiş yaptım ve bağlantı sorunu kalktı ama bu seferde tr bazlı sitelere bağlantı sıkıntılı oldu.

    Bu ülkede vpn yasakları hızla devam ediyor ve ne yazık ki bunun önüne geçmek zor kek seven bir milletiz, yakın zamanda vps geçmek şart.
  • Ben operayla hepsine giriyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de UPX Proxy Tarayıcı ile tüm yasaklı sitelere giriş yapabiliyorum. Oldukça hızlı ve Chrome üzerine geliştirildiği için gayet kullanışlı.

    İndirmek isteyenler için linki paylaşıyorum.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.upx.proxy.browser

    Yasakli Siteleri Acan Tarayici




  • Bir insan neden i.redd.it ve imgur sitelerini engeller anlayamıyorum ya.
    Abi her defasında operayı mı açmam gerekiyor redditte gezerken lanet olsun ya.
  • VPN servisinden premium aldım sürekli açık pc açılınca otomatik açılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reaktans

    Bir insan neden i.redd.it ve imgur sitelerini engeller anlayamıyorum ya.
    Abi her defasında operayı mı açmam gerekiyor redditte gezerken lanet olsun ya.
    Redirector eklentisine bakın. Wikipedia, Imgur gibi siteleri 0wikipedia, 0imgur gibi yan sitelere otomatikman yönlendiriyor siz linke tıkladığınızda. Ama Reddit'te bu sitelerin arka planda kripto para madenciliği yaptığını okumuştum. Kullanıp kullanmamak size kalmış, bende açık.

    TurkNet kullanırken VPN, Proxy vesair kullanmadan sadece Google DNS varken yasaklı sitelere sorunsuz girebiliyordum. Öğrenci evinde Kablonet kullanıyoruz burda her halt yasaklı yada kapalı. Binbir türlü yoldan uğraşmak zorunda bırakıyorlar insanları.
  • bune abi her allahın günü girdiğim sitelere girememeye başladım yoksa para ile alalım bir tana operanın VPN si içinde geliyordu hala mevcut mu ?
  • :.Batsu.: kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. 2 browser kullan opera giremediklerin için diğeri normal günlük kullan. Ve evet hala çalşışıyor düzgün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tar Goroth

    Kesinlikle. 2 browser kullan opera giremediklerin için diğeri normal günlük kullan. Ve evet hala çalşışıyor düzgün
    evet teşekkürler sabah yüklemiştim gayet sorunsuz geç açılan siteler operavpn ile daha da hızlı açılmaya başladı bandwidth throttle yapıyorlar zaten.
  • Hocam yasaklı sitelere giriş yapmak istiyorsanız Dns adreslerini değiştirebilirsiniz. Şu an en stabil çalışan dns adresleri Cloudflare sunucularınınki. Yani 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 bunu girerek yasaklı sitelere girme şansını yakalarsınız.

  •  Yasaklı sitelere girişKOZBA ORGyoutube
    Yasaklı sitelere giriş ile ilgili tüm yöntemlere erişmek için; https://www.kozba.org/bilgisayardan-yasakli-sitelere-giris-programi/ bu linkte yer alan içeriğimizi kullanabilirsiniz. Videomuz her ne kadar yasaklı sitelere giriş ile alakalı olsa da; - bilgisayardan yasaklı sitelere giriş - programsız yasaklı sitelere giriş - VPN Kurmadan Yasaklı Sitelere Giriş gibi konuları da incelemektedir. Bilgisayardan Yasaklı sitelere giriş için tüm yöntemler sizlere aktarılmıştır. 0:00 Giriş 0:18 Opera ile Yasaklı Sitelere Giriş 1:00 Proxy Siteleri 1:25 Google ile Yasaklı Sitelere Giriş 1:55 VPN ile Yasaklı Sitelere Giriş 2:20 Sonuç
    https://www.youtube.com/watch?v=VnhaB8S4p2I&feature=youtu.be

    Videoda tüm yöntemler anlatılmış, DNS artık eskisi kadar etkili bir metot değil maalesef.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.