Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki kimse benim kadar acı çekmemiştir.

Hastalığım sebebiyle 4-5 yaşımdan 16 yaşıma kadar sürekli endoskopi olmam zaten endoskopi aletini görünce insan korkuyor. ben daha çocukken bu acılara katlanıyordum. O aletin boğazına girmesi o kadar zorki ayrıca o ortamı görünce insan piskolojik olarak çöküyor.

Burnuma hortum takılması (Buda çok zor)

Diren takılması. ( Aynı şekilde çok acı verici)

Hastanede yatarken hergün parmağımdan kan almaları.

Balon yapmaları. (Araştırın ne kadar zor olduğunu görürsünüz)

Sizin acılarınız hikaye. Benim çektiklerimi bir ben bir ALLAH bilir.

Diren takılıyken doktorun şırıngayla soğuk suyu içinize vermesi.

Daha çok varda. Aklıma gelince yazarım.
  • Benim ki çok büyük bir şey değil ama anlatayım.
    Geçen yaz basketbol antrenmanındayım,farklı hareketler var yapıp turnikeyle bitiriyorsun.Ben hareketleri yaptım koşarak turnikeye girdim tam o sırada zeki bir arkadaşım önüme geçiverdi.Ben de ona carpmamak için kendimi havadayken sağ tarafa doğru atmaya çalıştımTabi yere sağlam basamamıştım ve ayak bileğimin üstüne düştüm,o düştüğüm anda duyduğum 'kırt' sesiyle ne olduğunu anladım ama birkaç yerden kırılmıştı,gereğinden fazla sismisti ve 3. Kez de alçıya almışlardı,yürürken hala korkuyorum dönecek diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan hiperaktif Kürşat.

Maç yapıyorduk. Saha beton. Ama yer yer aşınmış kazınmış. Böyle sivri taşlı. Zaten düşen maça bi daha giremiyor, diken üstünde oynuyoruz. Top bana geldi. Kaleye doğru ilerlerken Kürşat bana bir vurmuş, hiç abartısız 10 metre vücudumun sağ tarafını kızak yaptım o sivri taşlı betonda vücudumun sağı üstünde kaydım. Beni bir kaldırdılar. Kafam harici vücudumun sağı komple kanıyor. Belim de morarmamış simsiyah olmuş. Dirsek de aynı şekilde simsiyah. Eve götürdüler. Annem bana bi baktı "bu ne hal diye". Zaten giysi falan kalmamış ortada paramparça. Yatırdı soluma. Ama nasıl titriyor sağ bacağımla kolum. 2 kat krem sürdü üstüme. 2-3 saat soluma yattım acısı geçene kadar.
    Bu arada Kürşat nerde mi? Kürşat toz, Kürşat duman. Bana vurmuş kaçmış. Bi daha da görmedim zaten o gün de ilk defa görmüştüm.

• Yasayan vardir kesin aranizda, cavusun iseme borusuna iplik kacmasi ve cikarirken yasanan aci.

• ağzımdan bir köpeğin ısırması ve dudağımın ortadan ikiye bölünmesiydi.
  • Burnumu ve ağzımı çok sert yere çarpmam sonucu ikisinden de şarıl şarıl kan akması.
  • Anlık bel ağrısı .. Aniden dikilme gibi öyle bir kitlendi ki hala unutamam ..

El bileği ve parmk eklemi .

Diş ağrısı .

Ve jelatin kağıt kesiği .. Kesim alanı ne kadar inceyse o kadar çok acıyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Yasayan vardir kesin aranizda, cavusun iseme borusuna iplik kacmasi ve cikarirken yasanan aci.
    Ortaokuldayken iplik değil de sabun kaçmıştı, tuvaleti yaparken sanki iğne batırıyorlar gibi acıyordu. 2 gün tuvalete gidememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Yasayan vardir kesin aranizda, cavusun iseme borusuna iplik kacmasi ve cikarirken yasanan aci.
    iplik oraya nasıl kaçtı
  • Askerdeyken hastalanınca yapılan iğne. Böyle bir acı yok.

• Kıl dönmesinin ilerlemesi sonucu agrılar içinde acile kaldırılmam. Cidden korkunç bir acıydı. Bi tık daha ilerisi ayak baş parmağıma 10 kilo agırlık plakasının düşmesi. Acıdan gözümden yaşlar geldi gözler karardı bayılmama ramak kalmıştı kendimi soguk suya atıp uyanık kalmayı başarmıştım. Bu ikisi unutulmazdır benim için.

• Kanal tedavisi

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

iplik oraya nasıl kaçtı

Alıntıları Göster
    Inan ben de cok sorguladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Fiziksel acı yoktur.
    Özledik Reyizi

RİP

• Çok şükür aşırı derecede acı veren bir fiziksel kaza yaşamadım ama lisede bizim bir arkadaş vardı. Üst sınıflar top oynarken adam eksiği olduğundan bu elemanı alıp kaleye geçirmişlerdi. Tabi bu sarsuk daha lisede yeni dünyadan haberi yok. Üst sınıflarla top oynadığı için kendini şanslı hissediyor derken bunun olduğu kaleye bir top abandılar arkadaşın tam çavuşa geldi. Çocuk acıdan işkence edilen köpek gibi feryat etmişti. Rahat 45 dk olduğu yere yığılıp kalmıştı. Yere uzandı falan tabi refleksif ağlıyor. Üstüne su dökmüştük. Ayağa zar zor kalkmıştı. Topallayarak sınıfa gitmişti. O günü hiç unutmam. Hınzır olan arkadaşlardan biride bu elemana artık bülbül ötmeyecek diye dalgayı verince, çocuk hem fiziksel hem ruhsal çökmüştü. İşin kötü yanı olay bahçede olduğundan bütün lise görmüştü. Çocuk kısır kaldı mı bilmiyorum ama o olaydan daha sonra hiç bahsetmedik.

• Tartışmasız böbrek taşı ağrısı, hayatımda geçen sene ilk defa yaşadım bu ağrıyı.Su çok nadir içerdim artık o ağrıyı yaşamamak için günde 3 litre su içiyorum.Beni aldatan karaktersiz bir kız vardı Allah onun bile başına vermesin bu ağrıyı.Beni bayıltın diye yalvardım,bütün hastaneyi ayağa kaldırdım.
  • 10 basamaklı merdivenden karşıdaki kirişi görmeyip atlamaya çalışmıştım. Alnımın az üstüne 6 dikiş attılar. Allah kimseye yaşatmasın

• Lisede kiz arkadaşıma kendini savunmayi öğretiyordum. Aslinda kendimde çok iyi degilim bu konularda ama karın bölgesine diz atmayi ogretmeye çalışıyordum. Sen gel benim toplara vur yapacagin işin .... dedim o mahçup bakışı gitti tekrar mala bagladi tokat yedik birde üstüne.

O aciyi unutamam.

Birde evimiz inşaa edilirken babamla beraber büyük kolon demiri taşıyordum o zamanlarda ergenlik var tabi bizim işimiz mi ya bu diyorum. Demiri kaldirdik kaldirirken demir bacagima girdi kemigimin beyazini gördüm yinede ses etmedim taşımaya devam ettik yolu tamamlayamadan başım döndü kan şelale olmus bacagimda haberim yok o sinirden. Hastaneye gittik dikiş attik tabi.

Yinede ilk başta dedigim olay daha çok aci verdi. İkinci olayda kendimle direndim sinirden ses etmedim belki aciyi o şekilde hissetmemisimdir o an

• Bence ateşin çıkması bayağı kötü o üşüme hissi çoğu kazadan daha beter çünkü kaza sırasında şoktan dolayı acıyı cok daha az hissediyorsunuz boğulmakta dahil olabilir mesela o da yaşandiği an hem fiziksel hem psikolojik acı veriyor.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.