Şimdi Ara

Yaşadığım Trajikomik Olay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Bugün başıma ilginç bir olay geldi. Yaşadığım olayın olumsuz etkisi olur mu?

"Tahmin edeceğiniz üzere son el ve elimdeki Molotofu sağ tuşla yaktım ve elimde tutuyorum. Adamın üstündeki dallama adamı vurunca oyun sona erdi ve elimdeki molotof yere düştü ve görüntüdeki herkes yandı . Herkes ölünce kendi takım arkadaşıma zarar verdim diye oyundan atıldım. Fakat ceza almadım. Sizce ranka olumsuz etki yapar mı?"

Yaşadığım Trajikomik Olay

• Oyun bittiği için sıkıntı olmaz
  • Yok hocam o durumda olmaz . Benim başıma daha kötüsü gelmişti.Molotof attım bizim takımdakiler beni attırmak için içine girip kendilerini yaktılar :)
  • videosunu atabilirmisin gayet komik bir olay .
  • quote:

Orijinalden alıntı: espiyonaj_

Yok hocam o durumda olmaz . Benim başıma daha kötüsü gelmişti.Molotof attım bizim takımdakiler beni attırmak için içine girip kendilerini yaktılar :)

Eyvallah beyler. Senin durum daha da içler acısı
  • quote:

Yok hocam o durumda olmaz . Benim başıma daha kötüsü gelmişti.Molotof attım bizim takımdakiler beni attırmak için içine girip kendilerini yaktılar :)

Onu hep yapiyor dengesizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    :) Sormayın oyunların biri normal geçiyorsa ikisi muhakkak sıkıntılı geçiyor.Değişik bir kitlesi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

:) Sormayın oyunların biri normal geçiyorsa ikisi muhakkak sıkıntılı geçiyor.Değişik bir kitlesi var

Molotof atarken dikkat etmek lazim sakat tipler oturuyor trollemek için
  • quote:

ne yapıyordun adamlara.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Ben sadece oyunumu oynuyordum
  • quote:

Ben sadece oyunumu oynuyordum

senle bir oyun atmak isterim merak ettim ahaha
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Yapmaa kendini yakarsın
  • quote:

Yapmaa kendini yakarsın

cok cok iyi değiliz nova 1'den düşme üstün seçkinim pm'den at nickini maç atarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.