Şimdi Ara

yaşadığım korkunçlu olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler şu sıralar samsundaki evde tek kalıyorum ailem şehir dışında. Tvyi otomatik kapamaya programlayıp oturma odasında yatıyorum
    Karabasan denilen uyku felci haliyle cok sık karşılaşırdım ama sabah gördüğüm şey cok daha ilginçti

Uyandığımda sadede tavana ve sol tarafına bakabiliyordum gözümü çevirdiğimde sağ çaprazımdaki tekli koltukta siyah giyimli birinin oturduğunu fark ettim ama kafamı çevirip bakamıyordum. o an acaba annemler mi geldi diye düşündüm ama ev epey dağınık öyle olsa söylene söylene uyandırırdı diye düşündüm. Abim mi geldi acaba uyanmamı mı bekliyor diye düşünürken hızlı hızlı hırıltılı nefes alıp verme sesi duymaya başladım, kendi nefesimi tuttum ama ses gelmeye devam ediyordu daha sonra koltuktaki kişi kalktı başımın sağ tarafına geldi hırıltı şiddetlendi ama kafamı sağa çeviremiyordum nas suresini okudum ve sonra bağırmaya başladım ondan sonra uyandım odada kimse yoktu

Bugüne kadar karabasan(uyku felci) halini cok yasadığımdan korkmuyordum zihnimin yarattığı şeylerden ama bu cok farklıydı

Not: Tv kapalıydı
    2. Not: Sahip olduğum her şey üzerine yemin ederim ki csb değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 20 Temmuz 2015; 11:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fıstıklı olsun.

CSB

• quote:

Orijinalden alıntı: Shauna or Vayne

Fıstıklı olsun.

CSB

Bu zamana kadar ne bir troll amaçlı mesaj yazdım ne de uydurma hikaye ama inanıp inanmamak size kalmış benim için cok mühim değil sadece yorumları görmek istediğim için anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 20 Temmuz 2015; 11:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

quote:

Orijinalden alıntı: Shauna or Vayne

Fıstıklı olsun.

CSB

Bu zamana kadar ne bir troll amaçlı mesaj yazdım ne de uydurma hikaye ama inanıp inanmamak size kalmış benim için cok mühim değil sadece yorumları görmek istediğim için anlattım

Takam kafana

Dalga geciyom la biliyom csb olmadigini

• Siyah giyimli biri benim twitter adım la, ben olabilirim odandaki varlık.

Şaka la.
  • O hırıltı senin sesin . Korkudan dolayı farketmiyorsun . Ben bir ara uykuda horlarken uyandığımda kim horluyo diye sıruyormuşum . Samsunun neresinden bro

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

O hırıltı senin sesin . Korkudan dolayı farketmiyorsun . Ben bir ara uykuda horlarken uyandığımda kim horluyo diye sıruyormuşum . Samsunun neresinden bro

Merkez çiftlik. Muhtemelen dediğin gibidir uyku ve uyanıklık ortası hali tecrübe etmişliğim çok o yüzden daha önce hiç korkmazdım ama bu korkuttu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo yuzyilin troll u sefa bey tesrif etmisler

• Lanetlendin büyüyü bozdurman lazım
  • bende samsunda tek kalıyorum bana olmadı
  • Bu gece işini bitirirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.