Şimdi Ara

YAŞ PROBLEMİ SORUSU - DÜNYANIN EN EFSANE YAŞ PROBLEMİ SORUSUDUR. DİKKAT ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uff uff bunun cevabi 8 karekokte cozmustuk. Efsane soru gerçekten 10 numara soru hatalı felan degil bu sorunun cevabını baska bir arkadasta sormuştu ona whatsapptan atmistim (kagida yazmistim) simdi burdan gonderemiyorum. Hata veriyor. Yalniz sunu soyleyim sorunun cok mantikli bir aciklamasi var hatali matali demeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonerady

quote:

Orijinalden alıntı: medeline

doğduktan itibaren başlar bizde çikolata sevgisi. bu soru hatalı

Yanlış yapmışsın kardeşim bence.Biraz analitik düşünsen tamamdır.Doğuştan tad alma duyusu bebeklerde hemen olmaz aradan 1-2 gün geçmesi lazım onuda hesaba katarak Tekrardan çöz hatalı olmadıgını göreceksin.

aa çok haklısın 1-2 gün önemli tabi

• O kadar abartmayın sadece dikkat istiyor. Ayrıca kapı numarası olayı da gereksiz belirtilmiş

• boku çıktı
  • 6.4.3 neden olmuyor?
  • 72 yi teker teker çarpanları şeklinde çarpmanız lazım. 2 Tane değer 14 e mi ney eşit oluyordu sanırım ve yetersiz olduğu için bu bilgiyi alıyorduk. 2 değerden bir tanesi 8 ve 2 tane aynı sayı vardı ve 2 tane aynı sayı olamayacağı için (en küçük en büyük kavramları var) cevap 9 geliyor.
  • Üç çocuğu varmış 72nin çarpanları 9 ve 8 iki çocul ikiz 3.3 en büyük kızım dediği içinde büyük kız 8 yaşında

• Karekök

• Çıkmış olimpiyat sorusu bu bilmeyen cahiller yanlış diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

O kadar abartmayın sadece dikkat istiyor. Ayrıca kapı numarası olayı da gereksiz belirtilmiş

Kapı gereksiz değil.Nüfus memuru kapı numarasına bakarak yaşları toplamını bulabilir ama bulamamış.Yanı toplamı aynı olan iki tane kapı numarası var ve bu da 14.Onun yüzünden 3.3.8 oluyor.Konu biraz eski ama rahat edemedim açıklamak istedim kusura bakma :D

• Soruyu gormekten sıkıldım

• olimpiyat sorusu falan değil. sorunun kökeni taa 1800'lü yıllara dek dayanıyor:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ages_of_Three_Children_puzzle

• Ya YGS- LYS'de bu kadar fantezi çıkar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ya YGS- LYS'de bu kadar fantezi çıkar mı ?

çıkabilir hatta bohda çıkabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.