Yemin ediyorum sanki yalnızlıkla imtihan ediliyorum. Önceden bir yığın arkadaşlar vardı. Gezip tozardık. Yaş 24 oldu. Şu an gezip tozacak birini bile bulamıyorum. Bayram gelir diye önceden sevinirdim. Şimdi sanki normal bir günmüş gibi geliyor. Bir yığın oyun aldım belki oynarım diye. İndirip oynamıyorum bile. Sanki herkes gitmiş bir tek ben kalmışım gibi. Yalnız başıma ölüp geberecem. Kız arkadaşlar desen hepsi storyde ortamlarda fotoğraf çekilip atıyor. Herkese güzel bana mı kötü bu hayat. Anlayamadım. Şu an sadece oyunda tanıştığım arkadaşlarla konuşuyorum whatsappta felan. Realdekiler ne arayıp ne de soruyor. Birine mesaj atıyorum sanki benim işim düşmüş gibi muamele ediyorlar. Kız arkadaşa mesaj atsam asılıyorum sanıyor sohbeti kısa kesiyor. Ben mi anormalim millet mi normal bilmiyorum. Bu önceden valla böyle değildi. Her şey bitti mi şimdi 24 olunca. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaş geçtikçe hiçbir şeyin tat vermemesi

-
-
ben 25 im durum bende de ayni.ben gecmis hatalara takili kaldigim icin mi boyle yoksa normal bisey mi anlayamiyorum.belki gecmis aklima gelmese mutlu olacakmisim gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlenme zamanın gelmiş
ne alakası var ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: microsoft1998ne alakası var ?
Kız arkadaşı olsun diğer dertler onun için önemsiz gelir.Yalnızlık insanı depresyona sokar,bugün sevgilisi olsun tam bir sevgi pıtırcığı olur.Bu hayatın gerçeklerinden birisidir bu
Hocam bu yaşta insanlar ya okuyor ya çalışıyor ya da evlenmiş oluyor senle ilgilenecek vakitleri kalmıyordur.
-
24 olduktan sonra sanki hayat bana tokat atmış gibi oldu
Ha 24 ha 29 bence farkı yok bu yaşların
-
Yalnızlığın ile barıştıktan sonra her şey keyif vermeye başlıyor evde tek başına dondurma yiyor olmak bile
Aynı yaştayız yakın zamanda ben de senin gibi düşünüyordum. Yalnızlıktan nefret ediyordum ve asla mutlu olamayacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu ve ben yalnızken de mutlu oldugumu anladım. Tabiki yanımda arkadaşımlarımın daha doğrusu hayatı paylaşabileceğim bir hayat arkadaşımın olmasını tercih ederdim ama yok diye de karalar bağlayıp oturmanın anlamı yokmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X