Şimdi Ara

Yaş geçtikçe hiçbir şeyin tat vermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yemin ediyorum sanki yalnızlıkla imtihan ediliyorum. Önceden bir yığın arkadaşlar vardı. Gezip tozardık. Yaş 24 oldu. Şu an gezip tozacak birini bile bulamıyorum. Bayram gelir diye önceden sevinirdim. Şimdi sanki normal bir günmüş gibi geliyor. Bir yığın oyun aldım belki oynarım diye. İndirip oynamıyorum bile. Sanki herkes gitmiş bir tek ben kalmışım gibi. Yalnız başıma ölüp geberecem. Kız arkadaşlar desen hepsi storyde ortamlarda fotoğraf çekilip atıyor. Herkese güzel bana mı kötü bu hayat. Anlayamadım. Şu an sadece oyunda tanıştığım arkadaşlarla konuşuyorum whatsappta felan. Realdekiler ne arayıp ne de soruyor. Birine mesaj atıyorum sanki benim işim düşmüş gibi muamele ediyorlar. Kız arkadaşa mesaj atsam asılıyorum sanıyor sohbeti kısa kesiyor. Ben mi anormalim millet mi normal bilmiyorum. Bu önceden valla böyle değildi. Her şey bitti mi şimdi 24 olunca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ben 25 im durum bende de ayni.ben gecmis hatalara takili kaldigim icin mi boyle yoksa normal bisey mi anlayamiyorum.belki gecmis aklima gelmese mutlu olacakmisim gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenme zamanın gelmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt

    ne alakası var ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: microsoft1998

    ne alakası var ?

    Kız arkadaşı olsun diğer dertler onun için önemsiz gelir.Yalnızlık insanı depresyona sokar,bugün sevgilisi olsun tam bir sevgi pıtırcığı olur.Bu hayatın gerçeklerinden birisidir bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu yaşta insanlar ya okuyor ya çalışıyor ya da evlenmiş oluyor senle ilgilenecek vakitleri kalmıyordur.

  • 24 olduktan sonra sanki hayat bana tokat atmış gibi oldu


    Ha 24 ha 29 bence farkı yok bu yaşların

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnızlığın ile barıştıktan sonra her şey keyif vermeye başlıyor evde tek başına dondurma yiyor olmak bile  

    Aynı yaştayız yakın zamanda ben de senin gibi düşünüyordum. Yalnızlıktan nefret ediyordum ve asla mutlu olamayacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu ve ben yalnızken de mutlu oldugumu anladım. Tabiki yanımda arkadaşımlarımın daha doğrusu hayatı paylaşabileceğim bir hayat arkadaşımın olmasını tercih ederdim ama yok diye de karalar bağlayıp oturmanın anlamı yokmuş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.